View Full Version : СЕКС С ДОВЕДЕНАТА МАЙКА
thoronaro
11-01-2009, 00:22
Ако един мъж да кажем стане доведен баща на едно момиче под 14 и започне да прави секс с нея по нейно желание,то независимо,че тя го желае ако се разчуе той ще отиде в затвора за изнасилване.Интересно какво ли ще стане ако една жена да кажем на 38 започне доброволна сексуална връзка с момче на 12.Тази жена дали ще бъде обвинена в нещо и дори да бъде дали обшеството няма да гледа с друго око на случая.Вие бихте ли одобрили такава връзка.И просто хипотетично си представете(към момчетата),че сте на 42 и разберете,че жена ви с която сте женени от 4 години ви изневерява с сина ви който е на 12.Какво бихте направили.Всичко разбира се е хипотетично. :oops:
Що за мисли ви минават през главите немога да разбера ? Естествено, че и жената е подсъдима, за какво ? За педофилия как за какво...
Пич осъзнай се събуди се излезни от филма
BoCupycake
11-01-2009, 01:14
Е тоз пък с момче на 12?! :lol:
BePoHuKa
11-01-2009, 02:28
Наравно подсъдими са... това, че е жена не я прави по-малко виновна и смятам, че никой не би одобрил такава връзка. :?
cookie_master
11-01-2009, 05:21
:shock: :shock:
Kandrobs
11-01-2009, 06:13
Офф Пак ли с тези болни работи... Тццц :-x [/i]
Как може да се вкарвате в такива филми.
Подсъдно е както за мъжете, така и за жените. Ако съм на мястото на мъжа й най-вероятно бих я свършила без да ми мигне окото.
cataclysm
11-01-2009, 07:10
някой ден
някой от вас
ще ми докара мозАчен крАвоизлЕв
Не си набивай филми.... :-o
Пич осъзнай се събуди се излезни от филма
+++++ :?
HanopkaH
11-01-2009, 09:29
:D :D :D
Това беше странна тема , но не мога да ти дам точен отговор :D В интерес на истината е факт че голям брой от младите момчета 16~21 искат да правят секс с по възрастна жена 28~36 години. Аз лично съм си направи такава статистика и в 99 % отговора е ДА ! :oops: :grin:
DiabolicalSoul
11-01-2009, 11:54
Ако един мъж да кажем стане доведен баща на едно момиче под 14 и започне да прави секс с нея по нейно желание,то независимо,че тя го желае ако се разчуе той ще отиде в затвора за изнасилване.Интересно какво ли ще стане ако една жена да кажем на 38 започне доброволна сексуална връзка с момче на 12.Тази жена дали ще бъде обвинена в нещо и дори да бъде дали обшеството няма да гледа с друго око на случая.Вие бихте ли одобрили такава връзка.И просто хипотетично си представете(към момчетата),че сте на 42 и разберете,че жена ви с която сте женени от 4 години ви изневерява с сина ви който е на 12.Какво бихте направили.Всичко разбира се е хипотетично. :oops:Ако още става а не се е разпаднала от годините - сууууууууперррррр
и аз искам на 12 някоя мацка да ме е "изнасилила" :grin:
elito0o0o0
11-01-2009, 12:34
Поредната тъпа тема на деня... Излез се разходи малко,подишай чист въздух.. даже МОЖЕ ДА СЕ ХВЪРЛИШ ОТ НЯКОЙ МОСТ ако искаш..
ScarletBite
11-01-2009, 13:44
Че то на 12 има ли нещо там долу изобщо :-o :lol:
bilqnavod
11-01-2009, 14:44
Ако от 4 години изневерява с момчето, което е на 12, значи равносметката е, че момчето е почнало да спи с мамата, когато е било на 8 годинки :lol:
:-D :-D :-D
bilqnavod
11-01-2009, 14:46
Това беше странна тема , но не мога да ти дам точен отговор :D В интерес на истината е факт че голям брой от младите момчета 16~21 искат да правят секс с по възрастна жена 28~36 години. Аз лично съм си направи такава статистика и в 99 % отговора е ДА ! :oops: :grin:
Да прав си както и всяко момиче между 16~21 години иска да спи с мъж между 28~36години!!! :-D :-D :-D
Cazzaniga1
11-01-2009, 14:51
Май гледаш прекалено много поно с малолетни ! :o :smt119
:shock: :shock: :shock: На къде отива този шибан свят ?! :shock: :shock: :shock: :shock:
чисто ХИПОТЕТИЧНО, ако жената забременее от момчето, то детето ще е и внук и син на бащата :P 8-) боже , това не е вярно... господи, смили се над болните ни мозъци!
Пълни глупости!!! :-x :-x :-x :-x
Това не е смешно а направо трагично!!!
темата е пълен т*шак :x :x :x
ще осъдят да живее у нас 8-)
най-ми е интересно как жена ще накара момче да прави секс с нея ??? За това как мъж ще накара момиче е ясно - на сила ще и го вкара.. ама жената как ще накара момчето насила да си вдигне оная работа и да и го навре??? Няма начин !!
golqmumnik
11-02-2009, 19:21
най-ми е интересно как жена ще накара момче да прави секс с нея ??? За това как мъж ще накара момиче е ясно - на сила ще и го вкара.. ама жената как ще накара момчето насила да си вдигне оная работа и да и го навре??? Няма начин !!
Лесно - връзва го за леглото да не мърда,после яко свирки,чекии и го яка като кон 8)
яко си тъп/а...но това е САМО ХИПОТЕЗА..да не си помислиш нещо :razz:
moon_flower
11-03-2009, 15:10
Това няма как да се случи,защото въпросното момченце няма да може да го вдигне.. :D