View Full Version : Какво да правя?Дайте съвети!
perfektencom
11-01-2009, 07:46
Ами пишем си с едно момиче,което е от съседния град,но си мисли че съм от нейния (ще и кажа като се видим че съм от съседния град,защото не е за пред скай),та нали аз постоянно и казвам че я харесвам , а тя ми казва че не иска да прави първата крачка,та въпроса ми е да и определя ли среща приерно днес ,утре, или да исчакам още малко да се опознаем Критики по темата,ще ви помоля да си спестите!Имам нужда от съвет! :)
По - добре не отлагай срещата, защото представата ти за това момиче ще се идеализира и после ще се разочароваш. Пък и да я опознаеш без да ползваш месинджъри или подобни лайна си е голяма тръпка/магия. Заслужава си.
perfektencom
11-01-2009, 07:52
Е да и аз така си мисля!Но съм притеснен че като и кажа че съм от съседния град,тя ще ми се разсърди,а и незнам как точно да и го кажа ! :-o :-o
ем ако града е близо до нейния, отиди на срещата там и лично и го кажи, така че я покани да излезете
cataclysm
11-01-2009, 08:04
дишай ми прАднята
kombarka
11-01-2009, 10:32
Ти защо си я излъгал? :-o
FromAutumToAshes
11-01-2009, 12:25
Ще ти задам един много елементарен въприос. Като сте от "съседни" градове как така ще се видите. В смисъл то не е невъзможно ама е кофти съмнява ме тия градове да са на 10 минути път един от друг. А и защо изобщо си я лъгал... :-o
sladkish_14
11-01-2009, 12:30
Еми тя ти го е казала .. `че не иска тя да прави първата крачка .. Ти какво сега покана ли очакваш ?
Много ясно, че трябва да я поканиш на среща + това не ми харесва, че още от сега я лъжеш :? .. А, и на колко сте ? Как така ще ти вярва, че сте от един град тя не излиза ли ? :neutral:
cookie_master
11-01-2009, 12:34
покани я по-скоро,това е моето мнение :)