View Full Version : шок
СТИГА СТЕ СЕ ЗАНИМАВАЛИ С ТАЯ ТЕМА .. :lol: :lol: ХОДЕТЕ ДА ОТГОВАРЯТЕ НА ДРУГИТЕ ! :D :D :D
.. вярвам му , че ме обича ..
аз пък не .. макар и като страничен човек действията му показват всичко друго, но не и любов .. :? :?
Моля ви без изрази от сорта : офф леле заеби го .. или ... само на 13 .. много си малка .. тоя е луд и т.н. ..
е .. то това са възможните опции .. :lol:
Какво искаш да ти кажем .. остани с него, той много те обича .. ами не не етака и предполагам сама го осъзнаваш .. :?
valdesbg
11-01-2009, 08:36
:-D
Що изпростявате толкоз, вие сиво вещество нямате лиси?
Между другото - тъпа си. Заеби го. Дори и да те обича, не го показва изобщо.
Kukumqvka
11-01-2009, 08:42
Не те обича,ти няма да му пуснеш следователно той ще намери друга .. и тя ще си мисли,че той я 'обича',ще му пусне и ще живеят щастливо може би. :-D
Bellatrix
11-01-2009, 08:46
Не смей да му пускаш! Тоя:
1. Не те обича.
2. От теб се е надявал главно/може би единствено на секс.
3. Иска от тебе нещо, което е противоестествено да му дадеш, когато си едва на 13.
Тъй че съжелявам много, но единствената възможна опция е да го зарежеш.
Violenza
11-01-2009, 08:58
Щом толкова лесно се сърди и то за такова нещо, просто не си заслужава. А и след като е поставил въпроса така, значи трябва да избираш между достойнството си и него. Помисли кое ти е по-ценно. :)
ivcheto0o
11-01-2009, 09:31
според мен щом е поставил въпроса така определено НЕ те обича и такава връзка няма смисъл да продължава.И не прави неща които не желаеш само и само да си с него.
cataclysm
11-01-2009, 09:43
http://pic4ever.com/images/tooth.gif
mOBSCENE
11-01-2009, 09:45
неможеш ли сама да се сетиш какво трябва да направиш?
Lincheto
11-01-2009, 09:48
Моля ви без изрази от сорта : офф леле заеби го .. или ... само на 13 .. много си малка .. тоя е луд и т.н. :o :o :o :o :o :( :( :(
Той е кретен. Съжалявам.
Не заслужаваш такова отношение.
FromAutumToAshes
11-01-2009, 09:49
На 13 съм
Защоооо, защо първо това ми се наби на очи :lol:
Зарежи го, откаде на каде ще му "пускаш" . Ако те обича ще се задоволи биз да му "пуснеш" .
LittlePrincess
11-01-2009, 09:57
не те обича, не му пускай, зарежи го. просто няма какво друго да направиш - не е трудно и сама да се сетиш ;)
:-o
1. Той незнае как да те обича и неможе да те обича.
2. На всички ни е известно каква е целта на 13-14-15-16 годишните момчета, защо са с едно момиче (сама описа какво ти е написал).
3. Твърде малка си за да си влюбена и да искаш да си с него само, живота е пред теб, момчета колкото искаш.
Моето мнение ? Гледай си училището, бий му шута и си намери някой маняк на Need For Speed или World of Warcraft.
:P :-P :P
Моля ви без изрази от сорта : офф леле заеби го .. или ... само на 13 .. много си малка .. тоя е луд и т.н. :o :o :o :o :o :( :( :(
А кво друго да ти кажем бе,момиче,то тва е истината...
MaLkaTa_LaDy
11-01-2009, 10:38
Вие изкарахте момчето дялов. Тааа и ти малко си си виновна, че си казала "Да не си и мечтае." Не знам какво бих мислила на твоите години ако съм с момче от 7 месеца. [Аз съм на 15] Както и да го погледна на моята възрост 7 месеца са много време, а да не говорим за твоята. Не казвам, че си малка. Защото малък или голям на години - няма значение, а на разум, така да се изразя. За това връзката ви е дълга, ако не беше тоставен така въпроса за секса, бих си помислила, че е и много здрава. Но виж, доколкото разбирам ти не си готова да го направиш за пръв път, за това - недей. Опитай да му обясниш, че искаш да си с него, но още не си готова за секс. Не вярвам да е с теб само забади секса. Все пак това са 7 месеца. Друго не мога да ти кажа. Но дръж на достойнството си. :-)
ScarletBite
11-01-2009, 10:41
Жалки сте и тримката :-)
Вие изкарахте момчето дялов. Тааа и ти малко си си виновна, че си казала "Да не си и мечтае." Не знам какво бих мислила на твоите години ако съм с момче от 7 месеца. [Аз съм на 15] Както и да го погледна на моята възрост 7 месеца са много време, а да не говорим за твоята. Не казвам, че си малка. Защото малък или голям на години - няма значение, а на разум, така да се изразя. За това връзката ви е дълга, ако не беше тоставен така въпроса за секса, бих си помислила, че е и много здрава. Но виж, доколкото разбирам ти не си готова да го направиш за пръв път, за това - недей. Опитай да му обясниш, че искаш да си с него, но още не си готова за секс. Не вярвам да е с теб само забади секса. Все пак това са 7 месеца. Друго не мога да ти кажа. Но дръж на достойнството си. :-)
мерси много .. айде стига толкова по тая тема :D:D :lol: :lol: :lol:
И това, ако е обич. Не мога да ти кажа нищо друго освен да не се занимаваш с него. Щом не е готов да те изчака и се сърди, не мога дори да си помисля, че те обича.
Още си малка и има много време да се занимаваш с момчета, не прибързвай, за да не съжаляваш след това.
ScarletBite
11-01-2009, 10:55
мерси много .. айде стига толкова по тая тема :D:D :lol: :lol: :lol:
Оки-доки.Само нещо - представи си, че той ти прати хроно, в което негов приятел казва, че щом сте заедно от толкова време, значи малко или много сте влюбени, а твоето момче отговаря "К'во?Да я обичам?Ха!Може само да си мечтае!" 8) 8)
Чаткаш ли сега къде лежи коренът на тъпотията ти? 8) :-)
Също така, тая подозрения, че приятелката ти (която е питала за секса), е комплексирана пача, а приятелят ти - тънкообиден женчо.Нищо лично. 8-)
cookie_master
11-01-2009, 12:37
На 13 съм
Защоооо, защо първо това ми се наби на очи :lol:и аз като отворих темата първо това видях :lol: .
Иска секс човека.Не те обича
mechtaq_za_teb
11-01-2009, 15:08
Недей да го търсиш, докато той не те потърси. А ако не го направи, знаеш. Не си заслужава да се занимаваш с него, щом ще е с теб само за единия секс. :? Плюс това си на 13 години и тепърва ще срещаш момчета. Успех
За каква обич става въпрос на 13 години, че нещо не мога да цепна. :?
Зарязвай го и толкова.. Няма да излезе нищо свястно от него.
седем месеца са много време , но още си малка за това което иска той :-D Говори с него мисля , че ще те разбере :-) :P
FromAutumToAshes
11-01-2009, 18:43
На 13 съм
Защоооо, защо първо това ми се наби на очи :lol:и аз като отворих темата първо това видях :lol: .
А, добре. Успокоих се. Викам нещо да не съм бъгнат :razz:
RoCkSpOt
11-01-2009, 18:51
Здравейте на всички. :-) Не знаех къде точно да пусна темичката за това реших да я пусна тук...
На 13 съм имам си приятел от 7 месеца той е една година по-голям от мен.Вчера обаче една приятелка ми каза,че са тръгнали слухове,че щом съм с него значи му пускам. :shock: отговорих и че ще има да мечтае след, коетому пратих хронологията. :( и той каза значи ще има да мечтая а ? и аз му казах да ... (мамка му на 13 години съм на къде отива тоя свят ) и той почна да ми обеснява как неможе да продължаваме така и ми изръси .. егати обичта ти ако ме обичаше ... :shock: :shock: ама той нормален ли е .. няма значение .. скарахме се и сега не ми пише ... нито ми вдига .. нито иска да се видим .. и т.н. вярвам му , че ме обича .. а аз по него съм полудяла искам да съм с него,но незнам какво да правя ...
Сиг те обича,но треа да разбереш,че на момче да кажеш "има да мечтаеш да ти пусна" е най-голямата грешка ... кажи друго например има време за всичко,не се чуствам готова ... той е бил на ясно че нема да му пуснеш та той е на 14 нз дали му се пика или му се ебе ...
soul1199
11-01-2009, 19:04
Не смей да му пускаш! Тоя:
1. Не те обича.
2. От теб се е надявал главно/може би единствено на секс.
3. Иска от тебе нещо, което е противоестествено да му дадеш, когато си едва на 13.
Тъй че съжелявам много, но единствената възможна опция е да го зарежеш.
Офф какво очакваш да ти кажем ?! Явно е с теб само за секса шом така реагира сама не моеш ли да го осъзнаеш #-o #-o
Assshley
11-01-2009, 19:15
Баси обичта баси детските изпълнения .. страшен шок напрао.. :lol: :lol:
RoCkSpOt
11-02-2009, 16:10
Пиши де кажи кво е станало
tihichkoto
11-02-2009, 17:00
Малка си да имаш някаква сериозна връзка. Ама детето си има пълното право да е обиден и ядосан. Живо същество е, има си и той нужди. Ти го представи като някакъв си там предмет дето хич не ти пука на него кво му е и как му е. Той се е усетил за какво го имаш и за тва така е реагирал. Съжалявам, ама аз лично до 6-тата седмица (max) не си ли го получа споменатото -
Bye.
Next !!!
Интересното е ,че винаги те са си го искали и то винаги преди този период.
kaspichanec
11-02-2009, 20:33
"Накъде отива светът" - права си.Той на 14 няма 10см патка ша ми е*е.Смешен е честно ти казвам
Аз пък не мисля , че те обича ..
Щом е спрял да комуникира с теб по сякакъв начин след като е разбрал , че ще си мечтае да му пуснеш ... Кофти тръпка .. Сории ама .. :?
Здравейте на всички. :-) Не знаех къде точно да пусна темичката за това реших да я пусна тук...
На 13 съм имам си приятел от 7 месеца той е една година по-голям от мен.Вчера обаче една приятелка ми каза,че са тръгнали слухове,че щом съм с него значи му пускам. :shock: отговорих и че ще има да мечтае след, коетому пратих хронологията. :( и той каза значи ще има да мечтая а ? и аз му казах да ... (мамка му на 13 години съм на къде отива тоя свят ) и той почна да ми обеснява как неможе да продължаваме така и ми изръси .. егати обичта ти ако ме обичаше ... :shock: :shock: ама той нормален ли е .. няма значение .. скарахме се и сега не ми пише ... нито ми вдига .. нито иска да се видим .. и т.н. вярвам му , че ме обича .. а аз по него съм полудяла искам да съм с него,но незнам какво да правя ...
Ти кво 7ми клас ли си? Имаш два избора. Единият е да му пуснеш. Другият е да осъзнаеш на каква възраст си и дали изобщо ти трябва приятел.
Пхахахаха тоя е ебати нетактичния ненормалник ..
На 14 той сигурно незнае пикай ли му се, или няква друга
работа му се прави ... :lol: :lol: :lol:
Малка си да имаш някаква сериозна връзка. Ама детето си има пълното право да е обиден и ядосан. Живо същество е, има си и той нужди. Ти го представи като някакъв си там предмет дето хич не ти пука на него кво му е и как му е. Той се е усетил за какво го имаш и за тва така е реагирал. Съжалявам, ама аз лично до 6-тата седмица (max) не си ли го получа споменатото -
Bye.
Next !!!
Интересното е ,че винаги те са си го искали и то винаги преди този период.
Ехее къде си бе "playboy" хаха .. Ела да видим дали ще си го получиш преди този период :lol: :lol: Ще ме разплачеш .. :D :razz: