View Full Version : За момичета-бихте ли тръгнали с по-малък?
great_mari
11-01-2009, 08:49
Та въпроса е ясен - бихте ли тръгнали с момче,което е по-малко от вас на години..да кажем 1-2 :-o :)
П.П. беше ми скучно,затва пуснах темата :D ако искате я трийте.
Да бих и не виждам нищо лошо в това :)
Но 1-2 години максимум, тъй като все още,с оглед на моята възраст, има известно значение колко по-малък ще е.
Все пак познавам момчета,например на 16, които изглеждат по-големи.
Violenza
11-01-2009, 08:52
Не, естествено.
Закакво ми е някакъв малък пикльо. :?
До 2 години по - малък да .. :oops:
Ако съм на 20+ години - да,бих тръгнала с момче по-малко от мен с година (за 2 не съм сигурна) :)
ivcheto0o
11-01-2009, 09:27
не.Повечето момчета които са 1-2 годино по малки от мен или са на моята възраст се държат като деца.
има хора на по 30,които се държат като деца
mOBSCENE
11-01-2009, 09:41
eдва ли
courtney
11-01-2009, 09:45
Не мисля. Момчетата на 16 се държат като деца от детската градина, какво остава за тея на 14. Принципно момчетата узряват по-късно, затова оптималната връзка за мен би била обратната, обаче винаги има изключения. Аз не мисля, че бих го направила.
А ако сте един и същи набор, но момчето е родено да кажем октомври месец а ти Февруари ?
Вземи си кака да те отрака... :grin:
LittlePrincess
11-01-2009, 09:54
Май не, ама ако изглежда по-голям от мене може и да си помисля ;Д
А ако сте един и същи набор, но момчето е родено да кажем октомври месец а ти Февруари ?
Разбира се :) Що пък не :)
lubomirky
11-01-2009, 09:57
Не мисля. Момчетата на 16 се държат като деца от детската градина, какво остава за тея на 14. Принципно момчетата узряват по-късно, затова оптималната връзка за мен би била обратната, обаче винаги има изключения. Аз не мисля, че бих го направила.
За съжаление, повечето момичета мислят, че е нормално да са ебани 100 пъти на 16 годишна възраст - като теб.
buttertoast
11-01-2009, 09:57
мда,защо не,ако ми се е доказал като трезвомислещ и уверен в себе си :)
guinessgirl
11-01-2009, 10:17
не,ако не е минимум 3 години по-голям от мене не става
buffalo88
11-01-2009, 10:21
То ако не ходят с 4-5 години по-голям от тях батко не е модерно,примерно бившата ми приятелка,която ме заряза заради 23 годишен. :lol:
kukli4kata001
11-01-2009, 10:22
Не мисля,че бих тръгнала..все пак дори и на моя акъл да е ми е някво странно аз ще съм му кака. Представете си аз да трябва да го защитавам от някой или нещо 8-) 8-) :lol: :lol:
smiirnoff
11-01-2009, 10:23
еми .. не ^^
kombarka
11-01-2009, 10:24
Ако е повече от година в никакъв случай :?
ScarletBite
11-01-2009, 10:46
"Хвани си батко да ти е сладко." :grin: Малките, особено ако са лигльовци, не ги понасям :P
Няколко пъти съм ходила с по-малак от мен с 1-2 год.
sladkish_14
11-01-2009, 12:38
Не, не бих !Аз съм на 16 бе как с по - малък да тръгна от детската градина ли да си харесам някой ?!
+ това наистина мъжете сте голями деца и бавно растете и това не е само мое мнение ,то даже си е доказано 8-) ..
Винаги ходя с момчетата 2 години по - голями от мене .. Няма как да обърна платното в другата посока 8-)
Mim4etooo
11-01-2009, 12:52
Да , а пък и освен това приятелят ми, с когото сме от 1 година заедно,
е с 3 години по-малък от мен. Годините според мен не се чак от такова значение, важно е как разсъждава.
Годините според мен не се чак от такова значение, важно е как разсъждава.
Абсолютно вярно, има някои, които са станали на по 20-25 години, а се държат като на 10...
sladUr4U
11-01-2009, 13:02
нее [-(
whocaress
11-01-2009, 13:04
Не виждам какво лошо има (:
bissstra
11-01-2009, 13:10
И аз не виждам лошо. Найстина с батко е по - сладко :) но и с по - малък не е лошо. Кво като си по голяма 1-2 год... ако е свестен и не се лигави, нямаш проблеми
misspurple
11-01-2009, 13:15
..зависи от възрастта,по -зрелите жени биха,но точно в тази възраст-не определено...аз дете ли ще си гледам или ще си имам приятел,който да ми вдъхва сигурност? :D
MaLkaTa_LaDy
11-01-2009, 13:47
мда,защо не,ако ми се е доказал като трезвомислещ и уверен в себе си :)
Абсолятно
емии да
зависи от него ии външния му вид ;D
mechtaq_za_teb
11-01-2009, 15:04
Не.
ifilin4ica
11-01-2009, 15:07
хах не естествено!
Pedigree
11-01-2009, 15:15
По принцип си избирам момчета на моето ниво, дори на по-високо от моето. Такива, с които мога да се залея с простотия и да ми е забавно, но и да мога да си водя сериозни дискусии. Момчето до мен трябва да мисли трезво, да има опит, да може да ми помага в дадени моменти.
Никога не съм била с момче, което е било по-малко от мен, хах, дори и не мога да си се представя. А ако срещна момче с година(примерно) по-малко от мен, което обаче отговаря на изисванията ми(част от които съм написала в първия абзац), нищо не би ми пречило да съм с него, най-малко мисли от типа "другите ще ми се смеят, че съм с по-малък".
y0uRfav0ritedRuG
11-01-2009, 15:21
Не.. :o
kindergarden
11-01-2009, 15:48
Че защо не?Тя сестра ми си пада малко педофилка,така че и аз може да съм го наследила :D
oNthEmaX
11-01-2009, 16:21
в интерес на статистиката жените педофили са малко или ние не знаем защото никой не се оплакал :D
cookie_master
11-01-2009, 16:24
не мисля :?
Biskfitka
11-01-2009, 17:02
Нем-аз съм на 15 и по-малко от мене... :?
Ех..ех..ех,колко неочаквани отговори само:
"16 годишните се държат като деца..."
"Никога с по-малък от мене..."
Искам да дойде времето,когато по-големите момчета ще спрът да излизат с вас и да ви търпят лапешките номера..Тогава ще видите какво му е на едно 14-16 годишно момче,което дори да е нормално не може да има приятелка на неговата възраст.Ще видите какво е да си отхърлен само заради години. Чувството съм го изпитвал в училище,както купчина младежи. Някак си се заблуждавата уникално много,че като ходите с батко на 20 а вие сте на 16 сте надрастнали възрастта си. Жалко,че няма кой да се замисли над това. Пак ще си го карате на автопилот и после пишете: "Ама той иска само секс от мене?" ...Какво друга да иска като знае,че нямате нито изградена представа за себе си,нито харектер.
Не съжалявам,ако съм обидил някоя девойка със свръх самочувствие.Все пак някои неща трябва да се казват,колкото и да не ви се нравят.
XTREMEFREERIDE
11-01-2009, 18:08
eдва ли
VIPkuklichka
11-01-2009, 18:22
зависи според момчето
всеки е различчен ;
lovegaga
11-01-2009, 19:38
ми понеже съм на 15 не бих.. :D нормално е да не искам-с колко 13 годишен.. мии.. :? няма да се разбираме-сблъсък на интереси и то големичък.. но това с годините си е в даскало,тогава си личи.Като сте на по 20 и няколко,2 години не са фатална разлика и не се усеща така както е в ученическите години.
unf0rgIvabLe
11-01-2009, 20:19
ами защо не :) даже в момента ходя с момче една година по-малко от мен и мога да кажа ,че се държи мн зряло за възрастта си за разлика от други на неговата възраст : )
п.с. на 18 съм .. ако е важно за темата 8-)
Ако има с какво да ме "грабне" проблема е никакъв. Работата е там, че момчетата с година-две по - малки от мен мислят с недораслите си "патета" и просто не могат да ме впечатлят.
Едва ли... трябва супер много да го харесвам 8-)
tihichkoto
11-01-2009, 21:43
В моя колеж има една мадама на 22, където ходи с един 16 годишен пикльо. Момче... детето е 25 килограма с мокри дрехи, девствен мустак, немутирало(финно) гласче и с маниерите на едно малко, задръстено, супер срамежливо хлапе :shock:
BTW: На 21 съм и знам за какво говоря. Ако някой може да ми каже какво "the fuck" става тук, ще му бъда много благодарен. По-късно ще дам и моето мнение по-въпроса, защото може и да греша.
В моя колеж има една мадама на 22, където ходи с един 16 годишен пикльо. Момче... детето е 25 килограма с мокри дрехи, девствен мустак, немутирало(финно) гласче и с маниерите на едно малко, задръстено, супер срамежливо хлапе :shock:
BTW: На 21 съм и знам за какво говоря. Ако някой може да ми каже какво "the fuck" става тук, ще му бъда много благодарен. По-късно ще дам и моето мнение по-въпроса, защото може и да греша.
18 сантиметра стават...
tihichkoto
11-01-2009, 22:40
Ами... добре, това ще го приема като вероятност, но нека да чуя и други мнения по въпроса.
За съжаление, повечето момичета мислят, че е нормално да са ебани 100 пъти на 16 годишна възраст - като теб.
lLady_MooN_RaiN
11-02-2009, 05:42
Да, правила съм го. Не свърши кой знае коло добре. Сега вече предвид възраста ми може би би било различно, но тогава не беше.
AraBella
11-02-2009, 12:49
Мии може би за момента не.Все пак и аз не съм особенно голяма,пък ако трябва да тръгна с още по-малък...
vampire_girl_
11-02-2009, 14:15
Имаше един от нашия клас с една година по-малък,но изглеждаше и мислеше като доста по-голям от момчетата мой набор,а и дори от някой по-големи.
Така че,всичко си е до човека...
nicolepcd
11-02-2009, 15:00
Мога да направя компромис само за трима 8-) 8-) 8-)
soul1199
11-02-2009, 15:20
ходила съм с 1 год по-малък :P
TheGirlNextDoor
11-02-2009, 15:27
зависи от много неща 8-)
anothertry
11-02-2009, 15:30
1 мой фр преди 2 години (като бяхме на 13) беше по-умен от всичко хора на земята взети заедно.. сега нз ко е станало с него. Тва, че ушким е доказано, че момичетата са по-бързо развиващи се от момчетата е пълна глупост. Приятеля ми е участвал в 2-3 филма, много ТВ шоута и е ебати пича. :o
TheGirlNextDoor
11-02-2009, 15:36
1 мой фр преди 2 години (като бяхме на 13) беше по-умен от всичко хора на земята взети заедно.. сега нз ко е станало с него. Тва, че ушким е доказано, че момичетата са по-бързо развиващи се от момчетата е пълна глупост. Приятеля ми е участвал в 2-3 филма, много ТВ шоута и е ебати пича. :o
една птичка пролет не прави 8-)
момичетата се развиват по-бързо ;)
До 2 години по - малък да .. :oops:
skateprinces19
11-02-2009, 15:57
Искам да дойде времето,когато по-големите момчета ще спрът да излизат с вас и да ви търпят лапешките номера..Тогава ще видите какво му е на едно 14-16 годишно момче,което дори да е нормално не може да има приятелка на неговата възраст.Ще видите какво е да си отхърлен само заради години. Чувството съм го изпитвал в училище,както купчина младежи. Някак си се заблуждавата уникално много,че като ходите с батко на 20 а вие сте на 16 сте надрастнали възрастта си. Жалко,че няма кой да се замисли над това. Пак ще си го карате на автопилот и после пишете: "Ама той иска само секс от мене?" ...Какво друга да иска като знае,че нямате нито изградена представа за себе си,нито харектер.
Не съжалявам,ако съм обидил някоя девойка със свръх самочувствие.Все пак някои неща трябва да се казват,колкото и да не ви се нравят.
Ето това е гадната истина .. Незнам какво им е кеф на някои да ходят с по 5,6 години по голями от тях .. Аз лично не бих го направила, имала съм този шанс, но не съм се възползвала, защото според мен това, че ходиш с по-голям и то доста не те прави по-умен или по-порастнал .. Аз лично съм ходила с по-малък от мене и не виждам нищо лошо в това .. Дори сега съм харесала по-малко от мен момче .. Всичко зависи от нагласата и от самото момче - ако е достатъчно порастнало за възрастта си - защо пък не ?! :) :)
GasneshtOgan
11-03-2009, 23:47
да :) :) :) :)
Yancheto
11-04-2009, 16:08
Бих тръгнала с по-малък от мен. Но все пак тъй като и аз не съм много голяма, да нямаме повече от 2 години разлика. Като порасна, може и повече.
asp1r1n94
11-04-2009, 16:27
Много ми хареса как го каза!!! :?
CrAzYanDlaZy
11-04-2009, 19:33
оф де да знам ... да .... не ..... да ..... не ...... зависи от много неща
fflorinaa
11-04-2009, 21:46
ти луд ли си .. :shock: ако не е поне 7 - 8 год. по - голям не ставааа .. :grin:
НЕ знам, зависи от човека. Но по принцип съм сигурна, че бих била много предубедена независимо дали е по-малък или по-голям. Просто някак странно ми се вижда.
Да, бих :) Ако се харесваме/обичаме не виждам какъв е проблема :)
MartyParty
11-05-2009, 14:15
Че аз в по-големи от мен не мога да намеря това,което търся...
Малко вероятно.
LoveRetroMusic
11-05-2009, 14:20
Мда.
LoveRetroMusic
11-05-2009, 14:20
ти луд ли си .. :shock: ако не е поне 7 - 8 год. по - голям не ставааа .. :grin:
Мда, ако не е на 30, а ти да си на 16 не е интересно.
Не мисля,че бих тръгнала..все пак дори и на моя акъл да е ми е някво странно аз ще съм му кака. Представете си аз да трябва да го защитавам от някой или нещо 8-) 8-) :lol: :lol:
хахах ако е някво трикрилно гардеробче.. да видим кой кого.. иначе сестра ми е с по-малък от нея.. и сватбата им беше май месец :) ХА!
Не. Не бих тръгнала и с момче на моята възраст (засега) :)
Значи не те интересува дали ще е дорасъл, ако е с 1-2 години по-малък от теб, не те интересува дали ще имате общи теми и как ще се разбираш с по-малко момче, интересува те само дали ще изглежда по-голям от теб (за пред другите, че да не разберат, че е по-малък от теб ). Интереснооо...
Да, бих тръгнала с по-малък от мен. То има момчета, които са с 4 години по-голями от мен, пък мислят като малки пикльовци, тъй че що да няма момче, което е по-малко от мен и да е по-умен и по-зрял от мен. Може и да е изключение, но аз обичам изключенията. :P
IndependentGirl
11-05-2009, 17:13
Не.. защото повечето момчета на моята възраст и по-малки от мене са недорасли.. :?
ЕВАЛА БАТКО ! :smt011
xxCutMEOpenWhileSobbingxx
11-05-2009, 18:25
ъм..предполагам да,зависи от самия човек..но,ако на тази вързраст тръгна с по-малък разликата ще е очевидна и ще е малко смешно..но за по-нататък да :]
BigFakeSmile
11-05-2009, 18:38
не, ще разсъждава различно от мен и ще има по-друго виждане към живота. не бих тръгнала и с момче на моята възраст, нито с някой, който е една година по голям от мен. при повечето момчета докато не станат почти на 18, няма много разум. Това не означава, че ходя с 20+ мъже. Не правя лапешки номера и т.н., казвам го от наблюденията си.
MimmZzZchYyY
11-05-2009, 18:44
Не ! 8-)
Converse333
11-05-2009, 18:49
Бих тръгнала с по-малък от мен. Но все пак тъй като и аз не съм много голяма, да нямаме повече от 2 години разлика. Като порасна, може и повече.
+1
Зависи... Има разлика между това, дали 14годишна ще тръгне с 13годишен, или 17годишна с 15-16годишен. :) А пък за по-големите почти няма разлика. :? Все пак при нас тийновете по-рядко се срещат връзки, при които момичето е по-голямо. :( Аз например съм на 15 и мисля, че на тази възраст бих тръгнала с по-малък една година най-много две :) Зависи и от самото момче. :P
Отново напомням да махнете общия знаменател. Не познавате всички момчета в България. Пък и в повечето случаи и по-голям да е от вас, пак е пикльо. А в някои случаи е по-малък, ама и по-интелегентен, демек на 15-16 да е пак знае какво да прави, има цел, ориентиран е. Не "ньежен фьешан" :D
Казвам го, защото познавам такива хора.
[B]a[N]D[i]T[k]a
11-06-2009, 03:02
амиии иска ми се да кажа не но знам че има по малки от мен които са си големи сладуркофци и защо не :)
Slave4You
11-06-2009, 06:19
Хах те момчетата колкото мен пък и малко по-големите се държат като в детската градина, а за по-малки не знам какво да кажа :? Всъщност като се замисля съм срещала и много свестни момчета с 1 година по-малки от мен. НО пак не мисля, че бих тръгнала с по-малък от мен :(
MadeOfWater
11-06-2009, 06:45
не.Повечето момчета които са 1-2 годино по малки от мен или са на моята възраст се държат като деца.
sladur4etyYy
11-06-2009, 21:11
не
HristoGavrilov
11-07-2009, 09:15
Най-после някой разумен да каже, каквото трябва!
krisity17
11-07-2009, 14:54
еми аз съм ходила с по-малък ама все пак бях 5 клас :D :D :D
NaNa_SladuRana
11-15-2009, 11:44
като стана примерно на 20 и нещо,това няма да е от значение,но сега бих тръгнала с момче 1 година по-малко само по някакво голяяяямо изключение :)
vesito13
11-15-2009, 11:46
Едва ли, след време мобе би, но сега по-скоро не :)
nati_fenche
11-15-2009, 12:09
напълно съгласна 8)
Da za6to ne .. s po-malak i s po-golqm. To vazrastta ne e mn vajna.A ako si parvata v jivota na tva mom4e e o6te po sladko :grin: :D
FancyGirl
11-15-2009, 14:05
Мне ... :-D
PurpleDream
11-15-2009, 18:01
не...
Jumbie483
11-15-2009, 18:08
По-скоро не, но все пак зависи от страшно много неща.
DevilWish
11-15-2009, 18:14
Моят приятел е месец по-малък, но това няма значение, не е кой знае каква разлика ;) Но разлика с години е немислима.Той няма да ми е нито на акъла, нито на нищо ;)
FuckTheDreams
11-15-2009, 18:14
Ако наистина ми харесва,да. В крайна сметка за любовта няма граници :P
SuNsHiNe6
11-15-2009, 21:40
Ако си пасваме ,едва ли ще е проблем :)
roshlichka
11-15-2009, 22:10
Да но 1 година не повече
sunshinepp
11-16-2009, 06:28
Та въпроса е ясен - бихте ли тръгнали с момче,което е по-малко от вас на години..да кажем 1-2 :-o :)
П.П. беше ми скучно,затва пуснах темата :D ако искате я трийте.
зависи..ако ми харесва, защо не :oops: но мах 2 години [wait] ..нека не прекаляваме :D :lol:
fireball121
11-16-2009, 07:03
аз мисля че няма нищо лошо едно момиче да тръгне с по-малко момче от нея (разбира се не повече от 1-2 години, защото тогава разликата много ще се набива на очи)...но повечето момичета на 14/15/16 години се заглеждат по батковци и си мислят че така е много по-добре....а въпросните батковци в повечето случаи искат само и единствено секс и търсят 4-5 (и повече) години по-малки момичета, защото не могат да си намерят на тяхната възраст...
Според мен когато в една двойка и двамата са на горе-долу едни и същи години имат много повече общи теми и изобщо всичко е по-нормално...аз си нямам понятие какво може да си говорят една 8мокласничка и един 20 годишен, който идва да я взима с кола от училище (реален случай)
така че момичета, търсете си момчета на вашата възраст, защото повечето може да изглеждат пълни идиоти, но се срещат и свестни ;]
antifashionshit
11-16-2009, 09:04
и според мен няма нищо лошо в това по-голямо момиче да ходи с по-малко момче. годините не значат много...
имах подобен случай... преди няколко месеца се запознах с едно момиче 11 клас от моето училище(аз съм 9ти). беше ни забавно заедно, разбирахме се отлично и се сближихме доста. споделяхме си тайни, разчитахме един на друг. една вечер бяхме излезли с още няколко човека и когато я изпращах до спирката имах чувството, че иска да ми каже нещо... обаче когато я попитах какво има тя ми каза "нищо"... тогава дойде трамвая и си замина. е, седмица след това никакъв контакт от нейна страна. разбрах, че се запознала с някакъв на 24 и че ходила с него. казах и, че искам да си изясним нещата.. и какво мислите, че ми каза? "извинявай, наистина те харесвам много, но не ходя с деца..." ъъъ...
оттогава вече съвсем не понасям момичета с прекомерно самочувствие, които си мислят, че по-малките момчета не стават за нищо и тичат по батковците, само щото уж били по-добри... ушна кал.. :?
BlueFace
11-16-2009, 09:33
Момиченца вярвайте си вие ,че умнствено се развивате по-бързо ....Стойте си по кафенцата с цигарките и бъдете "големи" :razz:
bananjanet
11-16-2009, 16:50
Да . Но 1-2 години най-много ..
IndependentGirl
11-16-2009, 19:50
Момиченца вярвайте си вие ,че умнствено се развивате по-бързо ....Стойте си по кафенцата с цигарките и бъдете "големи" :razz:
Това, че момичетата се развиват по-бързо от момчетата е изследвано и е доказано.. (има и изключения де..) :-D Просто мозъците на момичетата и момчетата са устроени по съвсем различен начин и следователно и разсъжденията им и начина им на мислене са много различни..
Пък това със "седенето по кафетата и цигарата в ръката" изобщо не показва колко зрял е човек.. повечето го правят, защото е модерно и за позата, което май говори лошо за тях.. :?
kidwestern
11-16-2009, 19:51
Не, естествено.
Закакво ми е някакъв малък пикльо. :?
KAT TE ГЛЕДАМ МИ СТАВА ЖАЛ ЗА ТЕБ,ДРАЗНЯ СЕ ЗАЩОТО ЧАК СЕГА СТАНАХ НА 13 И НЕМОЖЕ ТАКОВА ОТНОШЕНИЕ :razz:
BlueFace
11-16-2009, 19:54
Това, че момичетата се развиват по-бързо от момчетата е изследвано и е доказано.. (има и изключения де..) :-D Просто мозъците на момичетата и момчетата са устроени по съвсем различен начин и следователно и разсъжденията им и начина им на мислене са много различни..
Пък това със "седенето по кафетата и цигарата в ръката" изобщо не показва колко зрял е човек.. повечето го правят, защото е модерно и за позата, което май говори лошо за тях.. :?
Ем кфо мога да кажа...То всички затъпяват вече - момичета ,момчета...И да ти кажа сред всичката тази деградация изобщо не мога да повярвам ,че има изобщо някакво умствено развитие сред по голямата част от младежта...Толкова прости кифли ,нокато се замисля и толкова прости момчета има....Кой знае ако не умрем 2012 може простотията да на затрие ... :?
kidwestern
11-16-2009, 20:00
Ем кфо мога да кажа...То всички затъпяват вече - момичета ,момчета...И да ти кажа сред всичката тази деградация изобщо не мога да повярвам ,че има изобщо някакво умствено развитие сред по голямата част от младежта...Толкова прости кифли ,нокато се замисля и толкова прости момчета има....Кой знае ако не умрем 2012 може простотията да на затрие ... :?
IndependentGirl
11-16-2009, 20:31
Можем само да вярваме и да се надяваме на младежта да им дойде акъла в главите..(не, че не съм и аз от младежта де.. 8-) ), но по-добре да е късно, отколкото никога.. :-|
Стига с тази 2012 година бе.. какво всички сте се паникьосали толкова..? :-o Не вярвам в това, защото никой не е даказал създаването на света, за да докаже и края. Все пак всеки човек вярва в каквото си иска де.. важното е да се има вяра.. иначе.. всичко се обезсмисля.. но това за края.. не го вярвам, че могат да го предвидят иначе вярвам, че все някога и по някакъв начин ще настъпи край, защото както всяко нещо има начало, така има и край.. и никой не може за нищо да е подготвен и не знае какво да очаква..
Иначе, по-добре да умрем, отколкото простотията да ни затрие.. :(
BlueFace
11-16-2009, 20:55
На мен ми е интересно да видя как ще свърши всичко :) Пък и на където сме се запътили след стотина години ще се избиваме сами за ресурси и какво ли още не ... :?
mArMaLaDkA
11-16-2009, 20:56
По-малък от мен... Че аз от предучилищна ли ще го взема? :lol:
flowerlina
11-17-2009, 13:16
Не
aloveyou
11-17-2009, 15:11
Да,бих излязла ако разликата е най-много 1-2 години.. - ..Ако е разликата е повече от 1-2 години - НЕ
kidwestern
11-17-2009, 15:29
Да,бих излязла ако разликата е най-много 1-2 години.. - ..Ако е разликата е повече от 1-2 години - НЕ
why?
BornToBeBeWild
11-18-2009, 15:11
ами що да не .. само да не му личи , че е по - малък :-D
Ordinary
11-18-2009, 17:55
Бившият ми беше с една година по-малък от мен и по-принцип не се усещаше толкова много разликата в ежедневните разговори, но когато заговорехме за нещо по-сериозно веднага си проличаваше начина му на мислене. И с оглед на тези обстоятелства не бих тръгнала отново поне на този етап ;)
stupid0boy
11-19-2009, 12:33
Da za6to ne .. s po-malak i s po-golqm. To vazrastta ne e mn vajna.A ako si parvata v jivota na tva mom4e e o6te po sladko :grin: :D
На теб съм ти хвърлил око .... внимавай :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P Обичкам те :-) :-) :-) :-) :-)
ThePretender
11-19-2009, 13:28
пфф.. надути лигли .. мислят се за много зрели :-o
Мии не,струва ми се че акъла му ше е адски детински,а аз съм доста сериозен човек,за тва не-ми то е тъпо аз на 18,оня на 13 ,нема да има допирни точки...
GossipGirl89
11-19-2009, 13:51
Аз съм ходила с момчета по-малки от мен с 1-2 години. Не ни беше абсолютно никакъв проблем.
ThePretender
11-19-2009, 13:54
Мии не,струва ми се че акъла му ше е адски детински,а аз съм доста сериозен човек,за тва не-ми то е тъпо аз на 18,оня на 13 ,нема да има допирни точки...
Никой не е казал че разликата ви трябва да е 5 години :(
Никой не е казал че разликата ви трябва да е 5 години :(
Ъъм да тва е просто пример,но както знаеме момчетата узряват по-късно,така че за мен ще е някой лигльо ако е по-малък от мен,ако е на 22,аз на 25 да речеме,ее там вече е съвсем различно,но това си е мое мнение
аз ходя с една година по-малък от мен :P и честно казано въобще не се усеща разлика в мисленето :smt007 :-|
anonimchetou
11-19-2009, 19:32
ами не мисля.. и все пак зависи много от ситуацията и т.н..
giveupbitch
11-19-2009, 20:41
ако бях на 15-16-да,но сега-не..12-13 годишните са ебати лапетата..
moon_flower
11-19-2009, 22:05
Ами аз съм на 16,почти на 17 и не бих тръгнала с 15 годишен.Разликата в годините е минимална,но просто ще си личи.Границата между 15 и 17 за мен е много голяма,говорим за поведение и външен вид.Самата аз бях много по-различна на 15 и мога да кажа,че се промених много за година и половина.Така че май не бих тръгнала с по-малък,но това си е чиста "теория".Много зависи от ситуацията.Най-добре момчето да е с половин,до 1 година по-голямо от мен.
jijilina
11-19-2009, 23:56
Ами може би ,но най-много 1 год. ито да не си личи :-D :-D
psychopath
11-20-2009, 04:16
Ами аз по-често се занимавам с по-големи момичета...
Приятелите ми (повечето) са с по 1-2 години по-големи от мен.
Пък и смея да твърдя, че се държа (когато поискам) по-адекватно от връстниците ми. И не смятам, че има проблем в това.
Да не говорим, че като ме домързи да се бръсна и заприличам на Олоф Мелберг, направо на лов за майки. :lol:
BePoHuKa
11-20-2009, 05:09
Повечето ми приятели са по-големи от мен.. те са на по 18-19 :D И се разбирам прекрасно с тях. Просто ... някак си явно съм по-зряла и ми е по-приятно да общувам с едно 18 годишно адекватно момче, отколкото с един 15-16-даже 17 годишен дрисльо, който да ми говори или за видео игри или да ми разправя как ще ме "скъса", а всъщност не е виждал женско никога... смешна работа! :? Та като цяло съм обградена от по-големи :)
zvezdata0714
11-20-2009, 21:36
Еми да, защото важното е хората да се обичат, а възрастта не е никак важна. Мислите, че някой ще ви се присмива ли !? Пфф .. божее ... да не ви пука .. просто бъдете себе си ! :)
prelastenata
11-20-2009, 22:45
Еми аз съм ходела с по-малък от мен, макар и малко време, но е много точен човек и е по-мъж във всяко едно отношение от доста мои набори примерно. Така,че възрастта не е от голямо значение.
Amazingskill
11-21-2009, 00:00
+1 това е истината..
iLovePussyJuice
11-21-2009, 05:00
Еми аз съм ходела с по-малък от мен, макар и малко време, но е много точен човек и е по-мъж във всяко едно отношение от доста мои набори примерно. Така,че възрастта не е от голямо значение.Много ексцентрична снимка... :D
FantaMen
11-21-2009, 15:59
А вие като са ви минавали по 10 пъти вече се мислите за по големи ? И да ви кажа ... тези за който мислите че поведението им е детско и не са пораснали маи всъщност това сте вие!!!! Казах го милион пъти вече ако щете и 5 пъти по бързо се развивайте от нас момчетата и пак ще си останете прост* кифли !!!! Това е НАУЧНО доказано!!!
Не всички които сме на 14-15год сме накви лигльовци аз например съм на 14 и съм 9-ти клас 95набор тръгнал съм една година по рано на даскало и съучениците ми като разбраха бяха просто учудени вкат ама ти изобщо не преличаш на 14годишен нито на външен вид нито по държание затова немисля че всички сме лигьовци.
Аз харесвам едно момиче което е 10-ти клас познавам е и е харсвам страшно много но несъм и предложил защото незнам дали би тръгнала с по-малък от нея :neutral:
Krisiity
11-21-2009, 18:45
ами зависи ако човека ми харесва това няма да ме спре :)
Sa6iTyYy
11-22-2009, 06:17
никога ! :? айде момче с по-малка ок ама момиче с по-малък..ни са вързва нещо ? :)
plushinka1
11-22-2009, 08:35
хахаха...аз с колкото мен не бих, пък какво говорим за по-малък :?
Alabala16
11-22-2009, 21:07
ам НЕ! ... зависи.. ако изглежда по-голям.. не само на ръст а и на акъл бих се замислила. Но :? .. аз сега си имам приятел. аз сам на 17 а тои януари прави 20 :-D .. виж ти да си по-малка да..ама тоййй
.. :) батковци и това е ! :-P
SoStarstruck
11-22-2009, 21:14
Засега мнението ми винаги е било "категорично НЕ", но пък знае ли човек какво ще му се случи тоя живот.. :-|
pwnageЕх..ех..ех,колко неочаквани отговори само:
никога ! :? айде момче с по-малка ок ама момиче с по-малък..ни са вързва нещо ? :)
Plushinka, sa6ityyy, Прочетете това с червеното и се замислете? за Пушинка не се и съмнявам.. сигорно е отворена над 20 пъти? Ако съм в грешка поправи ме, но, се съмнявам. Също така съм сигорен, че щом не може да ти купува каквото си поискаш и да ти дава парички.. да не говорим да прави невероятен секс с 20 сантимув К У Р, не би тръгнала с него? :shock:[/u] ! Само 2 думи могат да те оприличът: Лигла, Кифла. Надявам се да няма толкова много момичета като нея. ;\
antifashionshit
11-23-2009, 13:38
ам НЕ! ... зависи.. ако изглежда по-голям.. не само на ръст а и на акъл бих се замислила. Но Confused .. аз сега си имам приятел. аз сам на 17 а тои януари прави 20 funfunfun .. виж ти да си по-малка да..ама тоййй
.. Smile батковци и това е ! Razz
suck-вате милички... не всички се държим като деца, независимо от това, че сме по-малки от вас.. май при вас го има случаят "прекомерно самочувствие"...мислите, че всички по-малки момчета от вас са ви под нивото? според мен всичко си зависи от човека, от възрастта изобщо не зависят толко много нещата..
ам НЕ! ... зависи.. ако изглежда по-голям.. не само на ръст а и на акъл бих се замислила. Но Confused .. аз сега си имам приятел. аз сам на 17 а тои януари прави 20 funfunfun .. виж ти да си по-малка да..ама тоййй
.. Smile батковци и това е ! Razz
suck-вате милички... не всички се държим като деца, независимо от това, че сме по-малки от вас.. май при вас го има случаят "прекомерно самочувствие"...мислите, че всички по-малки момчета от вас са ви под нивото? според мен всичко си зависи от човека, от възрастта изобщо не зависят толко много нещата..
http://vbox7.com/play:3e48c34b&al=1&vid= - Поздрав за мацките (не се засягайте..)
Suck-ват е малко казано.. Мн ясно че са и под нивото бе, мен.. щом не могат да им купят "дрешки и да им дават пари" къде ги слагаш?
Мога да Ти кажа, че имам приятели на 20 години но, са пълните дебили и имат хубави приятелки :) ааа.. дааа... забравих да кажа че са богати ;\
"аре отрежи го, тоя е ебахти грубия, оня със седмицата е лудия"
Ballbreaker
11-23-2009, 14:24
Апф, познавам случай на 17 годишно момче и 21 годишно момиче, неуспешен. Но това е отделен случай. На всичкото отгоре гледам практиката в моето училище е абитурентките да си хващат спортистчета от долните класове. х)
Е, не съм момиче да коментирам нататък де... х) Но не виждам проблема във възрастта.
1 година по-малък - заощ не
ама с 2 едва ли
PurpleSand
11-23-2009, 16:25
1 година по-малък - заощ не
ама с 2 едва ли
+1 :)
Да бих. :) 1-2 години по-малък не е проблем за мен .
plushinka1
11-23-2009, 18:06
Ама да бе то по 20 пъти е възможно да те отворят попринцип ;]]] ии ти вместо да ми обесняваш кои две думи ме описват, отиди малко се ограмоти, че не си много добре с праовописа ! А относно моето изказване, мога да кажа, че не се занимавам с по-малки защото нямаме общи теми и допирни гледни точки. Дори с тези от моя клас, с много малко има какво да си кажеш. И второ аз не съм виновна за комплексите на някой хора изградени защотото " такива като мен не им обръщали внимание " всеки си прави жовота сам ! Пък и дали приятеля ми има 20 см КУР и дали ми дава пари си е лично моя работа !
dakata123
11-23-2009, 18:20
какво му е лошото, е нетрябва момчето да се държи като малко олигофренче е по-зряло от момичето даже.
П.С.Да бих го направил, ако бях момиче ест.
П.С2.Аз също бих тръгнал с по-голяма от мен.Хората са казали - "Земи си кака, да те отрака".
Ама да бе то по 20 пъти е възможно да те отворят попринцип ;]]] ии ти вместо да ми обесняваш кои две думи ме описват, отиди малко се ограмоти, че не си много добре с праовописа ! А относно моето изказване, мога да кажа, че не се занимавам с по-малки защото нямаме общи теми и допирни гледни точки. Дори с тези от моя клас, с много малко има какво да си кажеш. И второ аз не съм виновна за комплексите на някой хора изградени защотото " такива като мен не им обръщали внимание " всеки си прави жовота сам ! Пък и дали приятеля ми има 20 см "мъжки полов орган" и дали ми дава пари си е лично моя работа !
О.о 2 греШки.. QQ
plushinka1
11-24-2009, 17:29
мда..грешките не са правописни а от бързо писане..ама айде радвай се :grin:
Ballbreaker
11-24-2009, 17:30
Някой хора вместо мозък имат плюш и вместо аргументи - наранено самочувствие...
plushinka1
11-24-2009, 17:53
хах дам, а някой хора са пълни с комплекси, обвинявайки другите хора за тях и явно живота им е доста отегчителен и затова се налага да се ровят в чуждия ... трагедия :)
Ballbreaker
11-24-2009, 18:25
ъъъ никой не те обвинява в нищо и не ти се рови в живота? "мнение"? ехо? речник? проверка. ;)
plushinka1
11-24-2009, 18:31
хехе ама да много е лесно да си даваш мнението за човек които не познаваш :)
gret4ety
11-24-2009, 20:09
Да, не ми пречи.Стига да не е някой дечко дето още гледа Ю-ги-О и такива подобни... :)
dqvolcheto9
11-25-2009, 10:40
1 година по-малък - защo не
ама с 2 едва ли .. :booooomb:
fluffka1
11-25-2009, 10:49
зависи от момчето :)
Ballbreaker
11-25-2009, 12:40
хехе ама да много е лесно да си даваш мнението за човек които не познаваш :)
То па сякаш ти не го правиш. х)
Остави хейта сега, да не сме ОФФ.
eleonorasunshine
11-25-2009, 17:04
az sum bila s 1 godina po maluk ot mene ii ne izdarjahme mnogo tyi kato toi mn se privarzaaa a az ne ii go otrqzah abe tva ne si e rabota :)
по-близки отношение бих имала и съм имала,но с момче от компанията и двамата си знаехме,че е само до целувките.иначе,има някои доста красиви по-малки от мен,но не ми допада идеята..винаги съм излизала с по-големи
*и да не каже някой нещо,по-големите(не 20+) знаята какво искат и се държат много по-адекватно
lipstick
11-25-2009, 17:36
Ако момчето изглежда по-голямо от мен,няма никъв проблем ( разликата трябва да е най-много 2 години )
:oops:
danibebi
11-25-2009, 17:52
Да ако го харесвам и той ме харесва 8) Но да не е мн по-малък все пак :D
loverichie
11-25-2009, 18:00
не :)
Kukumqvka
11-27-2009, 10:37
Що пък не .. хвани си кака,да те отрака 8-)
Placebo11
11-27-2009, 12:03
ми ако примерно съм на 22,а той е на 21..не мисля,че ще е толкова голям проблем 8-)
ама ако той е на 14-15 примерно..-не :Д
момчетата на тая възраст се държат супер детински :-o
Ballbreaker
11-27-2009, 12:12
А момичетата не? :grin: "Оле, моля те запознай ме с него, той е толкова сладък, не, няма да го заговоря, срам ме е." "Оле, страх ме е от първия път, дали само не ме използва?" "Оле, ама така ми се прави секс... не, не съм разгонена, заради любовта е, нали, на 15 съм и ходим от месец."
Placebo11
11-27-2009, 12:15
А момичетата не? " "Оле, страх ме е от първия път, дали само не ме използва?"
и това според теб е детинско държание?
по-скоро зряло.. ;)
Ballbreaker
11-27-2009, 12:30
По-скоро трябва да е сигурна, не да се сеща за тоя въпрос след като са тръгнали.
Placebo11
11-27-2009, 12:33
По-скоро трябва да е сигурна, не да се сеща за тоя въпрос след като са тръгнали.
:lol:
нормално е момиче да се притеснява от първия път..
колкото и сигурна да е ..пак ще си зададе тоя въпрос ;]
Ballbreaker
11-27-2009, 12:35
Не е нормално всяко второ момиче да влиза в тийнпроблъм и да задава този въпрос в темата секс. Ние да не сме баба Ванга, егати.
Placebo11
11-27-2009, 12:38
е това да .. :Д
ами зависи повечето момчета на моята възраст се мислят за много големи но, се държат като молки деца но, ако момчето се държи както трябва защо пък не :oops:
Защо пък не :) В ученическите години това може и да е нещо недопустимо или глупаво, тъй като момичетата се стремят към "големите и опитните", но в друга възраст това е нещо нормално. Все повече стават случеите на двойки с подобна разлика във възраста. И като че ли вече се отчупихме и свикнахме с това. Важното е всеки да има право на избор и да го използва.
ThedramaQueen
11-27-2009, 17:00
ne. trqa da e nai malkio 2-3 godini po golqm ot mene... nz za6to prosto ina4e se 4uvstvam kato v detskata, kudeto trugva6 s mom4enceto ot tvoqta grupa s koeto zaedno ocvetqvate knijcici
gLypChenCee
11-27-2009, 17:01
м.. аз да съм напримерно на 18 .. той на 17 да .. ама например 14 годишна да ходи с 11 годишен .. :? :? мм не.. :?
therichbitch
11-27-2009, 18:58
1 година мах, ама по-скоро не :-D
Shushu11
11-27-2009, 21:44
Аз съм ходила с момче по-малко от мен с 1 година.Беше много забавно между другото :D
leko_otkachena
11-27-2009, 22:13
принципно бих , но след последния път като си харесах едно момче 2 год. по малко от мен .. почна да ми разказва как ловил жаби в реката :razz: аз щях да припадна ..
6to pak ne.. ako si struva mom4ety :D
KoRnFlAkE
11-28-2009, 04:41
не, поне 2 години по-голям от мен трябва да е.
boniboon
11-28-2009, 07:50
На тази възраст определено Не, защото това значи момчето да е на 12-13 :-D . Може, когато стана по голяма. Тогава възрастта не е от значение и ако обичам някой, нищо не би ми попречило :)
Бившето ми гадже беше с една година по-малък от мен.И в интерес на истината беше много хубаво,може би най-най-най-хубавата ми връзка до сега,така че-Да,бих тръгнала с по-малък,но не прекалено малък
Защо не. Стига и двамата да са достатъчно зрели.
nedosttupna
11-28-2009, 12:43
Ами с 1 година - да,само ако е по-висок от мен ,
но с 2 - в никакъв случай .. ;д
infatuation
11-28-2009, 12:55
момчетата се развиват по-бавно и без това... ходиш с някой на твоите години,който е още неусъзнаващо разликата между любов и страст мъжко същество.. колкото по-малък, толкова по-зле : ) вземи си някой батко с една-две години по-голям,дето знае за какво е жив ; )
Jo_Ni_To
11-28-2009, 15:18
Зависи.. Но надали..
metal4ee
11-28-2009, 17:43
На тази възраст определено Не, защото това значи момчето да е на 12-13 :-D . Може, когато стана по голяма. Тогава възрастта не е от значение и ако обичам някой, нищо не би ми попречило :) +1 8)
aпf...не 8-) нито с по-нисък,нито с по-малък :oops:
еми с малки изключения :P ..иначе НЕЕЕЕ :-)
Не съм момиче,но искам да отговора...та по темат , питай ги дали биха тръгнали с по-голям от тях ... и не с разлика 1 , 2 години а 3 , 4 ,5 , защото момичетата искат батко с кола и добра работа та да им дава паричкиииии ... та това е от мен.
infatuation
11-28-2009, 22:35
а ти все 1 ми разказваш приказката за кифлата и четиридесетте мутри : )) наизуст много мразя да се говори ;) това че има такива момичета съвсем не значи че трябва да се слагат всички под общ знаменател.. тва е все 1 понеже почти всички мъже пият да им викаме алкохолици :-o за това е за момичета тая тема,за да няма такива изцепки ;)
а ти все 1 ми разказваш приказката за кифлата и четиридесетте мутри : )) наизуст много мразя да се говори ;) това че има такива момичета съвсем не значи че трябва да се слагат всички под общ знаменател.. тва е все 1 понеже почти всички мъже пият да им викаме алкохолици :-o за това е за момичета тая тема,за да няма такива изцепки ;)
Да , извинявам се за спама
Ballbreaker
11-29-2009, 07:40
Какво се извиняваш на тия феминистки. х) Сякаш не слагат всички мъже под общия знаменател "сексист". :grin: