View Full Version : Аз ли все попадам на такива или всички са такива....
Dark_Angel_F
11-01-2009, 13:36
Та темата ми е провокирана от гаджето на най - добрата ми приятелка... Който се правеше на търпелив и й казваше ,че щом тя не е готова и той не е готов... след което ни в клин , ни в ръкав й заяви ,че ако тя не прави секс с него значи могат да бъдат само приятели , а след малко отново прие формата на ангелче и даже искаше да я запзоанва с техните ( ако има значение тя е на 15 , а той на 18 ).А мен ме хвана много яд на него ,защото уж беше мило момче. А преди това и самата аз съм попадала на много таква. С последния ми приятел се бяхме скарали заради секса, защото аз казах че 3 седмици са рано за мен , а той казваше ,че за него било дори късно и се опитваше да излезе с номера ,че времето е абстрактно понятие. Просто навсякъде около мен или са женкари или са прикрити женкари представящи се за такива каквито не са. Чудя се в нас ли е проблема ,че привличаме само такива индивиди...
misspurple
11-01-2009, 13:40
На мен никога не ми се е случвало!Никой не засяга темата,преди аз да кажа нещо,но много от връзките ми с по -големи момчета не са били по дълги от 1-2 месеца,вероятно заради това,че не съм спала с тях.Но не съжалявам.Не бих спала с някой за да го задържа...който и да е. :D Като не му изнася...да се оправя и да си търся някоя,която ще му пусне.Не съм го вързала.Не давам обещания след колко време,все пак това си е моето тяло,ще го дам когато аз си поискам...ако е навит да чака-супер,печели..Ако не,опуска си влака и така.Едно момиче трябва да държи на себе си и да е на ясно,че конците са в нейните ръце и да не става жертва на гаджето си и да се чувства длъжна да изпълнява неговите капризи!
ivcheto0o
11-01-2009, 13:57
според мен е лицемер като повечето момчета....не трябва се занимава с него по добре да сложат край щом това е най важното за него....Но най -голямата грешка която може да направи е да угоди на каприза му само за да са заедно. Но не мисля че всички са еднакви има и момчета които никога не биха казали такова нещо макар че са голяма рядкост.
Dark_Angel_F
11-01-2009, 14:01
Аз си поговорих с нея и тя иска , но я е страх , което автоматично значи ,че не е напълно готова ... а тя посиак от мен съвет защото ,аз не съм девствена. И след един сеирозен разговор я повъветвай най-добре да скъса с него щом ще я пристикса и е толквао лицемерен... Но като гледам за пореден път няма да ме полсуша и ще сгреши...
Neftochimic
11-01-2009, 14:03
мога да те уверя, че не всички са такива! ;)
Kukumqvka
11-01-2009, 14:04
Тва,че той или някой друг .. който ти познаваш е такъв,не значи че всички са такива! :?
повечето са такива да кажем 90% от момчетата са такива :D доста рядко ще се срешне свестно момче ;д
ivcheto0o
11-01-2009, 14:30
а те от колко време са заедно ?
cataclysm
11-01-2009, 14:32
вади вената
MiMcHeToOo
11-01-2009, 16:32
Хората са различни, явно досега си имала "късмета" да срещаш все такива, но ще срещнеш и от другите, спокойно :)
anothertry
11-01-2009, 16:40
Ако искаш да срещнеш още 1 такъв..................... не идвай при мене 8-)
sunshinepp
11-14-2009, 19:08
Та темата ми е провокирана от гаджето на най - добрата ми приятелка... Който се правеше на търпелив и й казваше ,че щом тя не е готова и той не е готов... след което ни в клин , ни в ръкав й заяви ,че ако тя не прави секс с него значи могат да бъдат само приятели , а след малко отново прие формата на ангелче и даже искаше да я запзоанва с техните ( ако има значение тя е на 15 , а той на 18 ).А мен ме хвана много яд на него ,защото уж беше мило момче. А преди това и самата аз съм попадала на много таква. С последния ми приятел се бяхме скарали заради секса, защото аз казах че 3 седмици са рано за мен , а той казваше ,че за него било дори късно и се опитваше да излезе с номера ,че времето е абстрактно понятие. Просто навсякъде около мен или са женкари или са прикрити женкари представящи се за такива каквито не са. Чудя се в нас ли е проблема ,че привличаме само такива индивиди...
както сама си го направиш..аз не съм попадала на такива нагли същества да ми обяснява , че 3 седмици били много за него..ми като са му много..да си вземе някоя еднодневка..ще ми казва, че ако не правим секс може да сме само приятели и после ще иска да ме запознава с техните?! чакай малко бе тоя разиграва ли я или на мен така ми се струва айдее..шут ебати простотиите.. :x
бати проблемите дето имаш майна.... на мен ми трябват 4 хилки ти с глупости занимаваш потребителите...
Има и свестни :) \:D/
Да,но за малко момичета те са "готини"(както повечето се изказват)
тоест не им представляват интерес :?
споко след WC се надявам хората да се променят,ако въобще остане някой !!
http://img697.imageshack.us/img697/6811/1256323937633.jpg
женската жаба ви го каза!