View Full Version : Спали ли сте с животно
Cazzaniga1
11-01-2009, 15:00
Искам да припомня , че преди доста време имаше тема за жена която била шпакли на коня си :D Или за едно момиче което беше изнасилило така да се каже, кучето си :lol: И вапроса е Вие имали ли сте такива преживявания ? :razz:
Да спала съм с кравата на село .. а после си напраих тройка с две овце .. :-x :-x :-x :-x
Да, спал съм с коза :D
А ето едо интересно клипче по въпроса по темата:
http://www.vbox7.com/play:d6b70c54&al=1&vid=1353141
Да спала съм с кравата на село .. а после си напраих тройка с две овце .. :-x :-x :-x :-xДа кучето ми е нахално и като легне на леглото ми няма как да го мръдна щото е свиня иии спя с него..
bilqnavod
11-01-2009, 15:17
Аз пък се самозадоволявах с морското ми свинче, а освен това правих секс с един нерез с свинекомплекса, където майка ми работи... :lol: :lol: :lol:
Да спала съм с кравата на село .. а после си напраих тройка с две овце .. :-x :-x :-x :-xДа кучето ми е нахално и като легне на леглото ми няма как да го мръдна щото е свиня иии спя с него..
so sweet .. :oops: :oops:
Да спала съм с кравата на село .. а после си напраих тройка с две овце .. :-x :-x :-x :-x
Не знаех че си лесбийка :D Разби надеждите на много хора :lol:
Да,с котката ми редовно спя,буди ме всяка сутрин.... :-D
Вие сте малоумни :)
qn1to0o1
11-01-2009, 15:40
не естествено :-o ебаси въпроса :shock:
Не знаех че си лесбийка :D Разби надеждите на много хора :lol:
:shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
cookie_master
11-01-2009, 16:34
Да спала съм с кравата на село .. а после си напраих тройка с две овце .. :-x :-x :-x :-xахх ти палавница :oops:
elito0o0o0
11-01-2009, 16:36
Еми кучето ми спи на леглото в краката ми ,а морското ми свинче спи до главата ми понякога ;)
Иначе ако става дума за секс.. мда.. Изнасилих кучето на съседите и опънах магарето на село :(
:lol: :lol: :lol: :lol:
Колко прости сте станалии... не е за вярване.
Kandrobs
11-01-2009, 16:36
Стига дееее.... То бива бива изроди ама това с животно да се чукаш е просто от болно по-болно. Тцццц! :smt076
Да спала съм с кравата на село .. а после си напраих тройка с две овце .. :-x :-x :-x :-xахх ти палавница :oops:
нали .. :oops: :oops: айде ще си спестя подробностите .. :oops:
п.с. elito0o0o0 засрами се!! :oops: :razz: :razz: :razz:
elito0o0o0
11-01-2009, 16:41
п.с. elito0o0o0 засрами се!! :oops: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:
Забравих да добавя! Веднъж като бях на село и правихме оргия с козите.. А иначе един път както си се разхождах на улицата и едно куче ми предложи да станем гаджета. Отидохме в къщичката му и .. дайй... дайй :lol: :lol: :lol:
:shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Сигурно е било незабравимо преживяване .. другия път да ме извикаш и мен!!! :x
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
elito0o0o0
11-01-2009, 16:49
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: а ти що не си ме извикала ,когато сте прайли тройка с овцете? :x :lol: :lol: Немаш грижи иначе! Разбрала съм се за другата събота и неделя да ходя на село пак да го правим с магарето.. апък може и пак да направим оргия,ама кучето,което ми е гадже си го пазя за мене си :-P :lol: Толкова е романтично с него :oops: Даже преди да отидем в къщичката му то купи свещи ,запали ги и пусна музика :oops: :oops:
:lol: :lol:
AraBella
11-01-2009, 17:12
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: а ти що не си ме извикала ,когато сте прайли тройка с овцете? :x :lol: :lol: Немаш грижи иначе! Разбрала съм се за другата събота и неделя да ходя на село пак да го правим с магарето.. апък може и пак да направим оргия,ама кучето,което ми е гадже си го пазя за мене си :-P :lol: Толкова е романтично с него :oops: Даже преди да отидем в къщичката му то купи свещи ,запали ги и пусна музика :oops: :oops:
О.о това куче има ли си брат? :D .
Моля те,ако научиш нещо пиши веднага!Не бих отказала и инструкции как да стигна до селото :D:D
HichNeMiPuka
11-01-2009, 17:21
спала съм със зеленчук
скоро и с животно
elito0o0o0
11-01-2009, 17:22
Моля те,ако научиш нещо пиши веднага!Не бих отказала и инструкции как да стигна до селото :D:D :oops: :oops: Има! Казва се Бернар .. :oops: вчера мислех да изневеря на брат му с него,ама се отказах :( 8-)
YouKnowImBetterThanYou
11-01-2009, 17:27
И аз попълних анкетата с "ДА". Според мен няма нищо смущаващо и притеснително, от което да ни е срам. Живеем в 21 век все пак. :)
HouseMusicBoy
11-01-2009, 17:29
ест че съм със всички видове животни даже наскоро си намазах оная работа със мляко взех 1 котка и се сещате :oops: :oops: :oops: каква френска ми направи малиииииии който не вярва да пробва :grin: :grin: :grin:
хора .. осъзайте се :D:D
AraBella
11-01-2009, 17:29
Моля те,ако научиш нещо пиши веднага!Не бих отказала и инструкции как да стигна до селото :D:D :oops: :oops: Има! Казва се Бернар .. :oops: вчера мислех да изневеря на брат му с него,ама се отказах :( 8-)
О.о Бернар О.о :D :D. А той къщичка има ли си?Ако няма дали ще може да дадеш назаем на твоят кучо къщичката?
Cazzaniga1
11-01-2009, 17:41
И аз попълних анкетата с "ДА". Според мен няма нищо смущаващо и притеснително, от което да ни е срам. Живеем в 21 век все пак. :)
__________________________________________________ ___________________
WTF ?!? Темата е ебавка и мисля че всички писали преди теб го усъзнават :lol: В тази тама търсим забавата ... Кви фафли ве мен :razz: !
elito0o0o0
11-01-2009, 17:53
О.о Бернар О.о :D :D. А той къщичка има ли си?Ако няма дали ще може да дадеш назаем на твоят кучо къщичката?Има си.. До къщата на брат му. Даже един път ми предложиха да прайм 3-ка.. Ако искаш да правим 4-ка? :lol:
HichNeMiPuka Ооо да, аз вчера спах с краставицата. :lol: :lol:
:shock: :shock: Е т'ва вече е извартено.
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AraBella
11-01-2009, 18:13
О.о Бернар О.о :D :D. А той къщичка има ли си?Ако няма дали ще може да дадеш назаем на твоят кучо къщичката?Има си.. До къщата на брат му. Даже един път ми предложиха да прайм 3-ка.. Ако искаш да правим 4-ка? :lol:
HichNeMiPuka Ооо да, аз вчера спах с краставицата. :lol: :lol:
О благодаря за предложението.Навита съм :D Ох БернарчуУу :D.Какъв цвят е козината му :D
Разбира се! Де що има овцЪ в тая държава съм и теглил кура! :grin: Питайте Хилари кво стана с нейната овца Тоска! :lol: :lol: :lol: