PDA

View Full Version : Като й кажеш, че я харесваш и почва да се държи по-странно

andrags
11-01-2009, 16:51
незнам дали е само при мен, но съм го забелязъл, че като кажеш на 1 момиче, че я харесваш и после почва да се държи малко по-странно...
Някакви обяснения? :-D :) :-o

TheGirlNextDoor
11-01-2009, 16:54
кво разбираш под по-странно? 8-)
по-добре..по-зле?

lizzy
11-01-2009, 16:55
Зависи от момичето ... и какво разбираш под странно :)
Иначе повечето се надуват даже и се правят на недостъпни . (тъпо)
Други по - притеснителни са объркани от признанието .. и това личи в държанието им .
Зависи на каква ще попаднеш ;)

YouKnowImBetterThanYou
11-01-2009, 16:59
Държи ли се "странно", значи и е станало неловко и най-вероятно се чуди как да се отърве от компанията ти, просто защото ако самата тя не те харесва, в миг е разбрала, че не и мислиш нищо друго освен това, че искаш да и бръкнеш под полата. Странно = смутено, неловко, сопнато. Сещаш се де, ако чувствата са взаимни няма да се държи така, а начина да разбереш, че ти е откликнала на своеобразната покана е като се разкрачи. 8-)

andrags
11-01-2009, 16:59
^ да както каза някой стават по-недостъпни...
по странно разбирам вече да не си говорите толкова и да се държат тъпо...
случвало ми се е 2 пъти, след което и с 2-те момичета сме в перфектни отношения...

pwnage
11-01-2009, 17:10
Ти пък защо се учудваш. Винаги съм попадал на такива. Само че след седмица-две откак съм им го казвал и късаме. ^^
Трябвало е да опитам с мразя те... :D
Не са подвластни на логика някои жени и това е. Свиквай или премини на следващата. Ама да вървиш да ги питаш защо-недей. Те самите не могат да се разберат от време на време.

ivcheto0o
11-01-2009, 17:11
аз също се държа "странно "но не е защо ми се повишава самочувствито,прая се на недостъпна или нещо такова..просто се чуствам объркана и ми е неловко

fenastz
11-01-2009, 17:15
Да, при мен бягат панически, като им кажа :(

misspurple
11-01-2009, 17:16
Вижда,че си й сигурен и се отпуска-вече е себе си,няма нужда да се вкарва в роли за да печели твоето внимание,тъй като вече го е спечелила и ти си й го казал!
Затова не го казвай! :) Можеш да го показваш,но в прав текст..не.

glymo14
11-01-2009, 17:24
дигат им се въжките и се правят на голямата работа

kidwestern
11-01-2009, 17:25
вие такали си казвате?
харесвам та ари са гледкаме по цял ден ?

LadyDi
11-01-2009, 17:31
вие такали си казвате?
харесвам та ари са гледкаме по цял ден ?
Ти какво очакваш? Да я метне на леглото и да я дефлорира?

mArMaLaDkA
11-01-2009, 17:39
Ама да вървиш да ги питаш защо-недей. Те самите не могат да се разберат от време на време.

Ти какво очакваш? Да я метне на леглото и да я дефлорира?

8-)

Когато ми споделят, че имат някакви чувства/симпатии към мен, изтърсвам нещо от рода на "Ами добре" с най-спокойния и равен тон, като наблюдавам с интерес реакцията отсреща, а тя винаги е смутена. 8-) Не обичам да си показвам чувствата, интересът към някого. Обикновено, ако ми заявят нещо такова, съм убедена, че се бъзикат с мен и затова се държа така... дръпнато?
Но като се замисля, по принцип си се държа по този начин с всички. 8-)

LadyDi
11-01-2009, 17:40
незнам дали е само при мен, но съм го забелязъл, че като кажеш на 1 момиче, че я харесваш и после почва да се държи малко по-странно...
Да, обяснението е, че тя не те харесва.

pwnage
11-01-2009, 17:47

Някой път си мислят,че всичко е игра. И щом момчето си признае,че я харесва и играта не и става интересна вече. Сигурен съм,обаче че този нелогичен феномен е диктуван от подсъзнанието,като отговор на отслабено самочувствие. Психологията обеснява някои неща. Не че не съм съгласен с твоя отговор.

LadyDi
11-01-2009, 18:12

Някой път си мислят,че всичко е игра. И щом момчето си признае,че я харесва и играта не и става интересна вече. Сигурен съм,обаче че този нелогичен феномен е диктуван от подсъзнанието,като отговор на отслабено самочувствие. Психологията обеснява някои неща. Не че не съм съгласен с твоя отговор.
Ще ти го обясня.
Жените обичат да са харесвани, ухажвани и преследвани. Тръпката е в играта, в началото, когато момчето звъни, когато я търси.
Когато самата тя не знае харесва ли я или не. Тогава е много сладко :)
Затова и жените са склонни да дават смесени сигнали на момчета, които не харесват. Стига да има стимул играта да продължи.
В момента, в който момчето свали картите на масата, има точно два изхода - или тръгва с него, или започва да се държи странно.
Тръгва с него, когато го харесва.
В другия случай - е ясно е за какво става въпрос :)

djuki
11-01-2009, 18:16
дърпа се гледа да те изолира, защото не те харесва и не иска да те нарани ...

ScarletBite
11-01-2009, 18:32
Случва се някой да се изтипоса пред мен, да заеква 10 минути, да изтърси "Харесвам те!" и за десерт да закове поглед в земята или, по-лошо, да почне да ме зяпа очакващо.Или пък да тръгне да се обяснява, оправдава, анализира... в чудо се виждам :-o Първата ми мисъл като по правилник е "И аз к'во?". :lol:
Какво очаквате да направи едно момиче след вашето признание?Също да ви с обясни в любов?Или да тръгне да ви целува?
Обикновено момичето се притеснява, сърцето й се разтупква... ако съдя по себе си де.Има и една малка дозичка страх... та ако след като каже, че ме харесва, тръгне да се приближава, било то за целувка или просто да ме прегърне... :? едно, че романтичното ми настроение се е изпарило тотално, две, че обикновено никак не съм сигурна какво искам и все си мисля, че избързваме... :oops:
Или пък вземе да се затрие някъде и така и да не се реши да ме целуне или поне да ми хване ръката... ами, вероятно ще реша, че се е пробвал за момента.Но все пак ще продължа да анализирам поведението му.Ще търся намек във всяка дума.Ще очаквам - какво очаквам, и аз нз, но вероятно нещо романтично.Или просто нещо. 8-) Как го каза?Държа се странно. 8)
Но е глупаво.Ако искате едно момиче, действайте!"Харесвам те" е най-глупавата фраза на света.Има спонтанни действия, има "Искам да прекарвам повече време с теб", "Искам да имам връзка с теб" и има "Влюбен съм в теб".Но обикновено думите са излишни. :smt008 :smt007

andrags
11-02-2009, 09:32
ОК, значи трябва да си напълно обеден, че момичето те харесва и тогава да и кажеш, а иначе само да намекваш :)

Защото на това момиче което харесвам, мои приятели са и казали, защото като бяхме на 1 купон аз пих нещо и после съм заспал и тя си е писала с тях и са и казали, че съм си я харесъл, но ще видим днес на даскало как ще реагира :)

Supernatural999
11-02-2009, 14:48
Има си причина за странното държание на момичетата след обяснение в любов - ако момичето не те харесва се опитва да те отдръпне от себе си,за да могат чувствата ти да изстинат и нормалното приятелство да се възвърне.Пък и някой момчета,като видят че няма какво да губят и след като са споделили любовта си с момичето,а то очевидно не го харесва започват да се държат все едно светът се върти около тях >.>

amour4eto
11-02-2009, 14:59
притеснява се да не те отблъсне? :-o

Sladurchoo
11-02-2009, 18:53
Зависи от момичето ... и какво разбираш под странно :)
Иначе повечето се надуват даже и се правят на недостъпни . (тъпо)
Други по - притеснителни са объркани от признанието .. и това личи в държанието им .
Зависи на каква ще попаднеш ;)

bybit0o0
11-05-2009, 22:37
Щом се държи странно, значи не те харесва,понеже ако те харесваше нещата щяха да станат бързо и тя вероятно щеше да се зарадва, че чувствата отсреща са същите.

gabiiTu
11-14-2009, 15:48
По принцип като кажеш на момиче,че я харесваш се държи по-странно ,ако тя не те харесва. 8-) А пък,ако те харесва щи са нахвърли! :grin: :D :D :D

rima
11-16-2009, 12:39
зависи да ли те харесва или не :D

soul1199
11-16-2009, 12:45
същото е като,когато кажеш на момче,че го харесваш 8-) но ти незнаеш това,защото не си гей :shock: :lol: помисли в/у това :P

sunshinepp
11-16-2009, 12:46

ми ако не те харесва сигурно се отдръпва да не стане така че да сметнеш нещо, което е казала или направила като знак, че те харесва.. ааа бе ддз :D :grin:

haritov
11-16-2009, 12:52
Ей мушмурок,ако някоя ти каже,че те харесва и иска да ти скъса оная работа от секс,как ще се държиш?

antifashionshit
11-16-2009, 14:15
тежко е... :D доста момичета не обичат думите "искреност" и "честност" :lol:

izlishna
11-16-2009, 16:01
Когато кажеш на момиче, че я харесваш и тя почва да се държи странно по-тъпо значи я отпиши.. не те харесва, а когато момичето харесва момчето и той и каже, че я харесва.. не се държи по-странно ами почва да го зарибяя и да му се натиска и т.н. защото вече е сигурна, че и той я харесва :?

zaio95
11-16-2009, 19:13
Когато кажеш на момиче, че я харесваш и тя почва да се държи странно по-тъпо значи я отпиши.. не те харесва, а когато момичето харесва момчето и той и каже, че я харесва.. не се държи по-странно ами почва да го зарибяя и да му се натиска и т.н. защото вече е сигурна, че и той я харесва :?

съгасен сам с това което казва :lol:

RajonRondo
11-24-2009, 19:14
Хора днес ми се случи нещо много гадно :( .Казах на едно момиче, че я харесвам.Ние сме приятели от лятото, тя е на 13 аз съм на 14.От лятото я харесвам, но го прикривах.Днес като и го казах тя ме погледна особено и просто ей така си тръгна.Телефона не ми вдига, по скайп не пише etc.Просто ми е супер болно не ям изобщо, и нищо не ме интересува.Преди бяхме супер добри френдове гушкали сме се но сега...ше умра без нея :(.

DesireToFire
11-25-2009, 12:14
На мен са ми казвали с пълното съзнание, че за мен те са само приятели, така че не е да са очаквали нещо от мен. Според мен не съм си променила отнощението към тях. Даже май си говорим повече 8-)

DesireToFire
11-25-2009, 12:17
Хора днес ми се случи нещо много гадно :( .Казах на едно момиче, че я харесвам.Ние сме приятели от лятото, тя е на 13 аз съм на 14.От лятото я харесвам, но го прикривах.Днес като и го казах тя ме погледна особено и просто ей така си тръгна.Телефона не ми вдига, по скайп не пише etc.Просто ми е супер болно не ям изобщо, и нищо не ме интересува.Преди бяхме супер добри френдове гушкали сме се но сега...ше умра без нея :(. Гадно е постъпила. Трябвало е да разбере, че в момента на теб ти е било много по-неловко и колко усилия ти е коствало да ѝ признаеш. След ден два сиг ще ти пише/говори и сигурно ще се прави че нищо не е станало.

fc
11-25-2009, 12:20
Много ясно! Тя знае, че те притежава и естествено се променя и държанието й!

Sladurcho
11-25-2009, 12:50
Много ясно! Тя знае, че те притежава и естествено се променя и държанието й!
Много правилно ! Когато виждат че не ги отразяваме сме им интересни и им се занимава, но в момента в който си признаем чувствата и вечееееее не се барааат на ей такива надути п*тки в устатааа

GaBs_BaBs
11-25-2009, 21:19
Не знам защо свястните момчета попадат на такива момичета, а свястните момичета на момчета, които искат само едно (всички се сещате какво..)

А по темата. Варианта да се страхува, че се шегуваш с нея е огромен. Момичетата са свикнали момчетата да мислят само за секс и да са на мнение, че на 14-15 не могат да се влюбят или да обичат, поне малко. Точно тези честните момчета, които си признават, че са влюбени, винаги попадат на смотани момичета.. Показвайте им чувствата си не само с думи, а и с жестове. Докажете ѝ, че е така, и че не искате само едно (знаете какво) и може, и да ви отвърне на чувствата. Времето на "Искаш ли да станем гаджета?" отминава още на 10 годишна възраст.
Осъзнавам, че коментарът ми е доста объркан, но в момента съм малко разконцентрирана покрай една ситуация с мой съученик... надявам се да съм помогнала поне малко. Не се сраувайте да изпитвате и показвате чувствата си (специално към момчетата). Да, тъпо ми е, че не съм срещнала някой такъв, но.. няма да спра да вярвам, че не всички са еднакви. Дано някой е съгласен с мене :)

Bixel
11-25-2009, 21:46
ебънтъ помага

GaBs_BaBs
11-25-2009, 21:55
ебънтъ помага
Що речи?!

Ей такива коментари направоо.. заради хора като теб, нормалните момчета са срамежливи и момичетата ви слагат под един знаменател ;)

Bixel
11-25-2009, 21:57
ебънтъ помага
Що речи?!

Ей такива коментари направоо.. заради хора като теб, нормалните момчета са срамежливи и момичетата ви слагат под един знаменател ;)

бейби мн ма кефиш 8)

bananjanet
11-26-2009, 13:59
мхм -.- .. понякога и аз се държа така .. но това става само, когато не харесвам момчето :(

pubera
11-26-2009, 19:20
Знам, че не му е мястото тук, ама плс кажете вие как им казвате, че ги харесвате, щот мен ме е доста срам. :oops:

oNthEmaX
11-26-2009, 19:33
ами накратко забрави за това момиче повече, за нея ти си пионка която тя може просто да използва и да захвърли, защото си си признал че си неин, затуй такива неща не се казват туко така както съветват повечето лапищаци тука :-D

umri
11-27-2009, 18:45
Харесването не се казва, а се показва.

sarityy
11-27-2009, 22:40
am ako ne ta haresva 6 sa durpa :) ako pod stranno ima6 v previd tui..

sarityy
11-27-2009, 22:40
Харесването не се казва, а се показва.+99999999999999 :D