Влез

View Full Version : Това е нереално..

radybt
11-01-2009, 22:45
Здравейте драги съфорумници... С вас е Радо ,а вие гледате 4 еп. на "В търсене на Любовта" :D
Защо става така при мен...единственото което искам е да си намеря момиче,което да ме обича в пълния смисъл на думата...
Писна ми от свалки и целувки за по 1 ден...връзки от типа MADSTAR не ми допадат също,не не говоря за обувки а с други думи "чукай-пали".
Два пъти съм се влюбвал истински. Първият започна добре,докъто не бях скъсан заради друго момче(няма да описвам какво ми е било и какво ми идваше на направя на тях двамцата,само ще кажа че съм зодия скорпион,правете си изводите :D ).
Ще кажете,че грешката е някъде в мен а аз веднага ще ви кажа,че за целите 2 седмици през който излизахме,съм се държал с нея като с царица.Също така ще кажете ,как така съм се влюбил за 2 седмици,а аз ще ви кажа,че някой се влюбват ,дори без да са тръгвали с даден човек.
Второто ми влюбване беше тази година.Историята е дълга ,но тя ме одряза.Да кажем,че съм грозен,тъп...но не мисля че е баш така. Искам веднъж и аз да видя на нечий профил в Скайп глезотий от типа "Милоо лоф тее" или "Радо (дата на тръгване) единствен!" :(
Защо не мога да си намиря сериозна мацка която да обичам и да ме успокоява,когато ми е криво. Не като ми има нещо и тя да ми вика "Нема се плашиш брооо" :D
Много кофти...нз вече ко да правя...
От вас не очаквам помощ,просто ми и по яко като си излея душата(не,няма да ходя на психолог!:D )

haritov
11-01-2009, 22:48
Усещам болка в теб млад джедай породена от страх може би

tihichkoto
11-01-2009, 23:00
Аз пък усещам, че човека не е почукал на правилната врата 8)
Ще се намерят мадами и за нас брат. Трябва много търпение и непукизъм.

radybt
11-01-2009, 23:08
А дано... :(

LadyDi
11-02-2009, 05:23
На челото ти е изписано: "Отчаяно си търся гадже".
Няма нищо по-отблъскващо от отчаяно разгонен мъж.

ivcheto0o
11-02-2009, 06:57
странно ми е че тая тема е написана от момче....повечето искат точно обратното на сериозна връзка....но ще срещнеш правилното момиче

dagituuu
11-02-2009, 07:07
Ако си от София,ходи на Руската църква,там напиши какво искаш и го пусни в кутийката,винаги се сбъдва ! :)

axis
11-02-2009, 07:08
Здравейте драги съфорумници... С вас е Радо ,а вие гледате 4 еп. на "В търсене на Любовта" :D
Защо става така при мен...единственото което искам е да си намеря момиче,което да ме обича в пълния смисъл на думата...
Писна ми от свалки и целувки за по 1 ден...връзки от типа MADSTAR не ми допадат също,не не говоря за обувки а с други думи "чукай-пали".
Два пъти съм се влюбвал истински. Първият започна добре,докъто не бях скъсан заради друго момче(няма да описвам какво ми е било и какво ми идваше на направя на тях двамцата,само ще кажа че съм зодия скорпион,правете си изводите :D ).
Ще кажете,че грешката е някъде в мен а аз веднага ще ви кажа,че за целите 2 седмици през който излизахме,съм се държал с нея като с царица.Също така ще кажете ,как така съм се влюбил за 2 седмици,а аз ще ви кажа,че някой се влюбват ,дори без да са тръгвали с даден човек.
Второто ми влюбване беше тази година.Историята е дълга ,но тя ме одряза.Да кажем,че съм грозен,тъп...но не мисля че е баш така. Искам веднъж и аз да видя на нечий профил в Скайп глезотий от типа "Милоо лоф тее" или "Радо (дата на тръгване) единствен!" :(
Защо не мога да си намиря сериозна мацка която да обичам и да ме успокоява,когато ми е криво. Не като ми има нещо и тя да ми вика "Нема се плашиш брооо" :D
Много кофти...нз вече ко да правя...
От вас не очаквам помощ,просто ми и по яко като си излея душата(не,няма да ходя на психолог!:D )
батка и аз съм същата история и аз съм скорпион и един път бях зарязан заради друго момче и после да видиш какви неща се случваха... 8-)

Stan4o123
11-02-2009, 07:15
абе и аз съм скорпион...и аз някакси не се чувствам добре в тези 1-2 дневни "връзки",мразя да се натискам без чувства...влюбванията ми са толкова силни и никога до сега не са били споделени...нито съм грозен,нито съм сдухан,малко съм срамежлив,обаче само до самото запознанство,и на мене ми е дошло до гуша от момиченца,които не знаят какво искат,още няколко провала и мисля,че ще стана анти-сексуален - жените ме дразнят,а мъжете не ме привличат...

MaLkaTa_LaDy
11-02-2009, 07:17
"Милоо лоф тее" или "Радо (дата на тръгване) единствен!" :(
Само лигавщини :?

valdesbg
Мой човек, отново ще ти кажа че грешката е в теб. Държал си се с нея като с царица. Защо? Дръж се с нея като с обикновено момиче, каквато е наистина.

Нека изясним нещо - искам да ходиш с момичето или искаш да видиш глупостите написани на нечий скайп профил? Щото ако е второто - добави ме, ще ги напиша :D

ImmortalForever
Абе , мен, едно момиче може да те "обича" в истинския смисъл на думата и без глупостите по скайп...Тфа е пълна лиготия..Стегни се малко...

Priceless
11-02-2009, 07:38
Абе , мен, едно момиче може да те "обича" в истинския смисъл на думата и без глупостите по скайп...Тфа е пълна лиготия..Стегни се малко...

;-)

radybt
11-02-2009, 08:00

;-)
Тва беше само пример за изразяване на чувства ;)
Иии,някой по-горе беше писал че отчаяно съм си търсел гадге но явно не е разбрал добре...

Priceless
11-02-2009, 08:02

;-)
Тва беше само пример за изразяване на чувства ;)
Иии,някой по-горе беше писал че отчаяно съм си търсел гадге но явно не е разбрал добре...

Абе мани ... има къде по-хубави начини за изразяване на чувства.

sweet_sorcerer
11-02-2009, 08:31
Мой човек, отново ще ти кажа че грешката е в теб. Държал си се с нея като с царица. Защо? Дръж се с нея като с обикновено момиче, каквато е наистина.

Нека изясним нещо - искам да ходиш с момичето или искаш да видиш глупостите написани на нечий скайп профил? Щото ако е второто - добави ме, ще ги напиша :D
:D :D :D 8-)

eledra
11-02-2009, 09:35
Пускайки тази тема не се ли оказа в подобна ситуация - вместо реакциите на жените да са по-скоро като загриженост - те са надъхващото " я се стегни".

Но пък момчетат са по-скоро подкрепящи...
Така ли е и извън този форум при теб?

AtlantidaLove
11-02-2009, 10:05
Ще намериш спокойно млад си още :D ,но предполагам знаеш,че момчетата не харесват момчета които се държат с тях чак като с царици,бъди леко лош,но не и груб ,колкото по-недостъпно се държиш,толкова повече тя ще ходи по теб,но трябва да знаеш кога да се върнеш за да задържиш интереса и...това е основната ти грешка май,но може и да греша.. :wink:

soul1199
11-02-2009, 10:16
Нека изясним нещо - искам да ходиш с момичето или искаш да видиш глупостите написани на нечий скайп профил? Щото ако е второто - добави ме, ще ги напиша :Dи аз тва щях да му предложа :razz: :razz: а сега сериозно 8-) ще намериш момичето или тя ще те намери :wink: :P

AutomatiC
11-02-2009, 11:41
хаха,тогава този път пробвай някое момиче,което би зарязало гаджето си заради теб :D :D т'ва да не го приемеш на сериозно :D такам,вече сериозно.преди да тръгнеш с някоя,трябва да се поопознаете малко и чаак тогава,ако ти и тя сте сигурни в чувствата си да тръгнете заедно,а не след 3-тия ден един от двмата да осъзнае,че харесва друг(така става след като заблудени ,"влюбени" хора стават гаджета на първата седмица от запознанството си)

п.с.търси си по сериозна мома. :D

TheMadHatter
11-02-2009, 11:44
Oh, yes it is.
Aha- ha- ha.

Priceless
11-02-2009, 12:03
Абе защо постоянно се появяват хора, които се мислят за някакъв герой от нещо, бе? :shock:

AraBella
11-02-2009, 12:48
Абе защо постоянно се появяват хора, които се мислят за някакъв герой от нещо, бе? :shock:
Щото се чудят как да привлекат внимание към себе си.
П.С.Лилии :-)

GodLovesYou
11-02-2009, 12:53
this life ... aint worth livin

ScarletBite
11-02-2009, 13:14
Искам веднъж и аз да видя на нечий профил в Скайп глезотий от типа "Милоо лоф тее" или "Радо (дата на тръгване) единствен!" :(
Това ли искаш наистина? :roll: Копнееш за кифленска любов, така ли? :?
Съжалявам те...

ScarletBite
11-02-2009, 13:21
бъди леко лош,но не и груб ,колкото по-недостъпно се държиш,толкова повече тя ще ходи по теб
Да, посредствените, може би.Но едно момиче, което уважава и цени себе си (като мен например 8-) ) - никога!
Най-добрия съвет, който ще получиш е B U !

TheMadHatter
11-02-2009, 13:30

За мен ли става въпрос, мило дете?
Аз не се мисля, аз съм.

slun4ice_90
11-02-2009, 13:34
Не го съдете,бе хора...Той само иска да бъде обичан,както всички нас.Т'ва,че иска да вижда,че някое момиче си е сложило на скайп :* и (hug) (h) не го прави кифльо,или нещо такова...Това просто показва,колко е отчаян всъшност.Желая ти късмет, в търсенето на твоето момиче. :) Недей да даваш всичко от себе си на момиче,което не познаваш.Т'ва също мисля,че ти е грешка не се раздавай на маск,преди да си разбрал дали си струва.Аз,също съм такава,но не е много хубаво.В повечето случай хората,за които го правим не го заслужават!

littlebaby
11-02-2009, 13:59
Не търси момичето. То само ще дойде при теб. Много често се оказва, че любовта е под носа ни :)

Priceless
11-02-2009, 14:34

Аз не се мисля, аз съм.

Аха. Добре. оО

haritov
11-02-2009, 14:37

Аз не се мисля, аз съм.

И имаш 50 тиквени медала за миене на фиати

vampire_girl_
11-02-2009, 14:44
Най-странното е,че момче е писало темата - за което евала.
Повечето тръгнахте да го нападате,ама според мен грешка в поведението му няма,а по-скоро в това,че не е попаднал на Нея.
Иначе - успешно търсене (:

Pesenta
11-02-2009, 14:50
Човече моята история беше 1 към 1. ... Просто истинската любов не се среща под път и над път.Тя има много лица знаеш ли ? Нараняван си бил много пъти , но за всеки влак си има пътници :)

lubomirky
11-02-2009, 15:10
и двамата като ви гледам снимките и се сещам защо не можете да откриете 'любовта на живота ви'.. т'ва че си скорпион какво трябва да ни говори на нас? аз да не съм някъв астролог, че да знам. даже написал 'сещайте се' - ми как да се сетя ве пич изобщо не те разбирам кво имаш предвид. сигурно постоянно се целиш във високото и заради това никога връзката ти няма да продължи дълго. намери едно хубаво, срамежливо момиче 100% ще се харесате. а темата, която си направил я има сигурно още 5 пъти и там са дадени достатъчно съвети

sladur4etyYy
11-02-2009, 15:56
Ако си от София,ходи на Руската църква,там напиши какво искаш и го пусни в кутийката,винаги се сбъдва ! :)

а там да си чувала, че се ходи единствено за сериозни желания, а не някакви си тъпи прищевки?

авторе, няма да ти казвам, че ще си намериш момичето, щото не знам дали ще стане, а не обичам да залъгвам 8-) но имай надежда! и не му мисли много! хвърляй се, когато имаш възможност, пък не се знае какво ще излезе.

kypo
11-02-2009, 16:00
я тва верно ли е? я разкажи
щото ми трябват много пари, ако пусна листче имам ли по-голям шанс да спечеля джакпота? 2300 хиляди биха ми дошли добре 8-)

radybt
11-02-2009, 20:31

а там да си чувала, че се ходи единствено за сериозни желания, а не някакви си тъпи прищевки?

авторе, няма да ти казвам, че ще си намериш момичето, щото не знам дали ще стане, а не обичам да залъгвам 8-) но имай надежда! и не му мисли много! хвърляй се, когато имаш възможност, пък не се знае какво ще излезе.
От 14 годишни,съвети не искам,благодаря :)

kidwestern
11-02-2009, 20:33
недей ,батко

bebkata
11-02-2009, 22:34
Мен лиготийката да си напиша нещо такова на скайпа ме радва .. Само че и аз немога да го напиша за някой .. Се на задници попадам :? Ще намериш мацката .. Някой ден .. :-#

umri
11-03-2009, 07:17
съм се държал с нея като с царица

грешка

Един ден ще си намериш приятелка. Тя ще ти разбие сърцето и най-накрая ще станеш такъв какъвто природата те е предопределила да бъдеш, но просто още не си го разбрал. По снимката виждам, че не си дебел, така че едва ли проблема идва от външността ти. Проблемът е, че се държиш с тях като с царици. При следващата ти свалка прави точно противоположното на това, което си правил, когато си свалял тази, която те е отрязала.

teenems
11-03-2009, 08:26
спокойно пич ,имаш време ! :)
на колко си 16-17 , ; ДД

ходиш с няква месец два ,късате ,яд те е .
е кво печелиш ,няква п**ка да ти трови живота ..
гледай си кефа и готово :lol:

bybit0o0
11-05-2009, 22:32
Ще намериш спокойно млад си още :D ,но предполагам знаеш,че момчетата не харесват момчета които се държат с тях чак като с царици,бъди леко лош,но не и груб ,колкото по-недостъпно се държиш,толкова повече тя ще ходи по теб,но трябва да знаеш кога да се върнеш за да задържиш интереса и...това е основната ти грешка май,но може и да греша.. :wink:
подкрепям напълно ! ако се държиш с едно момиче като кралица ще и е толкова скучно, няма да има тръпка във връзката ви и ще знае,че може да си прави каквото си иска с теб..знам от личен опит..изобщп не е интересно повярвай !

YouKnowImBetterThanYou
11-06-2009, 10:54

От 14 годишни,съвети не искам,благодаря :)

Хахах, надеждата умира последна. :D :-D
Събуди се от комата, в която си. Поогледай себе си и намери проблема къде е, че не те харесват. От първия ти пост лъха на самовлюбеност и голяма доза простотия. Серозно човече, по-назад ти казаха, че няма нищо по-отблъскващо за жените от отчаяно разгонен мъж.

XcwetiX
11-06-2009, 15:49
аз съм момиче,но и на мен ми се иска някой ей така да ме подкрепя и успокоява..не да разчита аз да го гледам и да иска да се отнасям към него като майка :-x (маме искаш ли биричка или искаш да ти сготвя квото пожелаеш или може би да ти прекарам булсат ком да си гледаш мачовете денонощно) :D ,но знам ,че има човек ,който е точно за мен просто още не е дошъл :)

Myrrie
11-06-2009, 15:58
хах и аз съм така, направо съм отчаяна :( ;d все някога ще намериш това, което търсиш, по принцип тва се случва, когато най-малко очакваме :) така че бъди малко търпелив ;p някои на твоята възраст никога не са се влюбвали so cheer up :D

matty7
11-08-2009, 21:30
Мм добре, аз пък си търся такова момче... да можеш да си говориш с него на различни теми - да те разбира; да има чувство за хумор и да му пука за ИСТИНСКОТО, а не да гледа към балкона ти :lol: .
И не мога да схвана защо при булшинството момчета всичко повърхностно се котира адски много :? . Ми то от един калъп като ги извадиш тия мацки, индивидуалността се загубва тотално...
Споко, ще си намериш такава мадама, рядкост сме, ама ни има 8) :lol: :lol: .

lipsvashh_mi
11-08-2009, 21:42
дано да етака..писах преди време и силно се надявам да се сбъдне :)
по темата-както се вижда има кандидатки,залавяй се за работа :D

totik
11-08-2009, 21:46
Разбирам те напълно брат ми,нооо понякога за хубавите неща трябва време :)

sunshinepp
11-09-2009, 06:32
не ти е дошло времето още бее..не се впрягайй .. чакай има времее...предполагам ,че не се очертава да мреш скоро.. :-o