PDA

View Full Version : Не върви..

resinger
11-02-2009, 16:29
Здравейте. На 16 съм от Варна и не ми върви в любовта. Може ми защото съм доста срамежлив. Знам, че сигурно много такива случаи е имало тука, но просто понякога немога да издържа и искам и аз да усетя какво е любов. Когато се отпусна съм забавен. Мисля че имам качества и съм подготвен за връзка, но немога да започна, да тръгне към тази връзка, много съм притеснителен - какво да правя?

FeelMyPain
11-02-2009, 16:31
Не бъди толкова срамежлив/притеснителен? лол
Сам си задаваш отговорите.

kombarka
11-02-2009, 16:38
Любовта идва, когато най-малко очакваш... ще дойде и при теб :-) :P

tihichkoto
11-02-2009, 16:41
Не ти трябва нещо, което не съществува 8-)

stoney
11-02-2009, 16:42
Аз пък се чудя откога момчетата станаха толкова срамежливи? Не бива, в крайна сметка не хапем ;-)

tihichkoto
11-02-2009, 16:47
ХАПЕТЕЕ. Не лъжи момчето. Още имам следи от зъби по цялото тяло от 3 различни момичета. Внимавай пич, опитват се да те предразположат и да те ковнат.

soul1199
11-02-2009, 16:49
не се отчайвай и по-спокойно :wink:

soul1199
11-02-2009, 16:51
ХАПЕТЕЕ. Не лъжи момчето. Още имам следи от зъби по цялото тяло от 3 различни момичета. Внимавай пич, опитват се да те предразположат и да те ковнат. :razz: :razz: :razz: :razz: :oops: той може да е по-хубав :wink: :smt027 :smt011

stoney
11-02-2009, 16:53
ХАПЕТЕЕ. Не лъжи момчето. Още имам следи от зъби по цялото тяло от 3 различни момичета. Внимавай пич, опитват се да те предразположат и да те ковнат.

Еее сега, панякога.... как да устоиш ? :D

resinger
11-02-2009, 17:01
Аз пък се чудя откога момчетата станаха толкова срамежливи? Не бива, в крайна сметка не хапем ;-)

Абе повечето момчета не са срамежливи, просто аз самият съм такъв. Просто дано това чакане на любовта да има по-бърз положителен ефект. Само с чакане няма да стане, трябва да се действа. На думи много знам, ама на действия нищо не правя. Пък има толкова свясни момичета, дето чакат само малко обработка и са клъвнали. Ех защо така немога да се престраша :smt085

cookie_master
11-02-2009, 17:04
просто се отпусни

Riva
11-02-2009, 17:09

Абе повечето момчета не са срамежливи, просто аз самият съм такъв. Просто дано това чакане на любовта да има по-бърз положителен ефект. Само с чакане няма да стане, трябва да се действа. На думи много знам, ама на действия нищо не правя. Пък има толкова свясни момичета, дето чакат само малко обработка и са клъвнали. Ех защо така немога да се престраша :smt085
Страхуваш се от отказ :) По-хубаво да се отпуснеш малко и да се престрашиш,от колкото да стоиш като шушумига.Просто осъзнай че си на 16 и не трябва да ти дреме много много дали някоя ще ти се направи на интересна.

moneycomeme
11-02-2009, 17:26
Виждам-готов си за любов,а няма момиче....Мисля,че когато момичето се появи на терена,няма да си така срамежлив или поне ще се опиташ да го преодолееш...Нямаш проблем..недей сам да си набиваш филми..Айде пожелавам ти да откриеш любовта :)

Hilary_
11-02-2009, 17:43
Здравейте. На 16 съм от Варна и не ми върви в любовта. Може ми защото съм доста срамежлив. Знам, че сигурно много такива случаи е имало тука, но просто понякога немога да издържа и искам и аз да усетя какво е любов. Когато се отпусна съм забавен. Мисля че имам качества и съм подготвен за връзка, но немога да започна, да тръгне към тази връзка, много съм притеснителен - какво да правя?

Започни да показваш тази твоя "забавност" .. покажи тези качества, които мислиш, че имаш .. нищо няма да загубиш, само ще спечелиш ..

PePeLePew
11-02-2009, 18:10
пич поговори с някои приятел където има успех сред момичетата на тфойте години той ще ти каже какво да правиш тука само "клишетааа"

vampire_girl_
11-02-2009, 18:14
Отпусни се,примерно. :д
Цял живот ще живееш на тази планета,така че - свиквай.
Бъди себе си и допускай хората по-близо,без да се притесняваш толкова.
Преди харесвах/м /?/ един такъв индивид и намирах това за интересно и сладко,но в един момент се изморявам/изморих ...
Така,че не се стягай толкова (: