View Full Version : Орална любов
Здравейте.
Скоро ще правя орален секс на приятелката ми и искам да попитам...как? :-o
В смисъл..не знам точно как да действам, а искам да я задоволя много. Някаква техника...нещо.. :-o 8-)
Въпроса изглежда глупав, но наистина за първи път ще ми е. Ясно ми е, че по-натам ще се науча и ще придобия опит, но искам да й е хубаво. Ако на нея й е хубаво и на мен ще ми е.. 8-)
Просто кажете кво да правя с езика си.. 8-)
Мерси предварително.. :Д
FeelMyPain
11-02-2009, 16:43
Пусни центрофугата и следвай нейните движения.
Свали си нещо и гледай, най-добре.
Свали си нещо и гледай, най-добре.Всъщност това е добра идея :shock: 8-)
Мерси.
cookie_master
11-02-2009, 16:50
от чисто любопитство
на колко си?
:oops:
Здр. ще ти дам съвет от личен опит :-D Аз съм момиче и 6те ти кажа, че никога не започвай направо от долу. Винаги първо си играй с езика по тялото й и след това бавно се спускай към целта. Иначе няма да я разположиш както трябва. Започвай от клитора към на долу с въртящи движения и ти обещавам че ще има :grin:
от чисто любопитство
на колко си?
:oops: Не бих искал това да се коментира в темата. :)
Ако имаш въпроси питай на ЛС.
Здр. ще ти дам съвет от личен опит :-D Аз съм момиче и 6те ти кажа, че никога не започвай направо от долу. Винаги първо си играй с езика по тялото й и след това бавно се спускай към целта. Иначе няма да я разположиш както трябва. Започвай от клитора към на долу с въртящи движения и ти обещавам че ще има :grin:Мерси. 8-)
Значи.. въртящи движения върху клитора - check! :smt023 8-) 8-)
:shock: :shock:
точно преди 1 седмица пуснах един огромен пост за това как става .. НО понеже съм добричка ( :-D ) ще го копна пак ..
Лизане
Оставяйки вашият език мек и челюстта отпусната, опитайте да лижете нейния вагинален вход, нейния клитор, следвате външните ръбове по двете страни на нейната вагина. Повтаряйте движенията нагоре, надолу и в страни. Това може да бъде много възбуждащо за жената.
Леко задържане с устни
Прехванете двете страни на вагината с вашите устни и пуснете езика си между тях, така, че той да проникне от вътрешната страна на вагиналните устни.
Проникване с език
При някои жени чувствителните зони на вагината могат да започват още от първите сантиметри на вътре. Вмъкнете вашият език в нейния вагинален отвор. Техниката е ограничаваща в зависимост от дължината на езика. Тя може да се изпълнява, като езика се движи навътре и навън, както и да обикаля вътрешността на нейният отвор.
Лек удар с език
Разтворете нейните вагинални устни с пръсти. С вашия език натиснете челно с по-рязко движение клитора. Може да променяте точката на контакт, до момента в който усетите че сте попаднали на най-чувствителното място. При стимулация на клитора и по този начин се уверете, че допада на вашата партньорка. Когато пробвате тази техника внимавайте за стоновете, дали са в резултат на екстаз или на болка. За разнообразие може да променяте силата и интензивността на контакт с клитора.
За изпълнението на следващите техники, вашата партньорка трябва наистина да е разгорещена ( добре овлажнена). Тези техники са по-интезивни и могат да бъдат използвани за достигане на оргазъм.
Смучене на клитор
Открийте нейният клитор разкривайки вагиналните устни и леко изтеглете неговата качулка. След като бъде оголен, го засмучете леко и го придърпвайте във вашата уста за кратко, след което го пуснете. При тази техника не се препоръчва използване на зъби или силно засмукване.
Език - тръба
Завийте вашият език във формата на тръба ( ако не може да направите това, не се опитвайте да го учите защото се предава генетично и не може да се научи ). Тази техника се прилага най-добре при секс поза 69.
Плъзгайте вашия език свит под формата на тръба около нейния клитор. Плъзгайте го назад и напред. Вашият език ще предизвиква ефект подобен на приплъзване на вагината около мъжкия пенис. Това е много вероятно да докара жената до бърз оргазъм.
АБВ с език
Опитайте използвайки вашия език да изпишете азбуката върху нейните гениталии. Това работи изненадващо добре тъй като вашия език винаги се докосва до нея по различен начин и се движи в различни посоки. Техниката може да бъде използвана и за игра, като с езика изписвате различни послания към партньорката.
D3NG3rZ0N3
11-02-2009, 19:22
Намажи и шундрата със свинска мас и си напъхай крака!
Как може да ги измисляте такива бе .. пфф .. :?
Ти да не си го представи. 8-) :oops:
Ти да не си го представи. 8-) :oops:
НЕ!!! :shock:
точно преди 1 седмица пуснах един огромен пост за това как става .. НО понеже съм добричка ( :-D ) ще го копна пак ..
Лизане
Оставяйки вашият език мек и челюстта отпусната, опитайте да лижете нейния вагинален вход, нейния клитор, следвате външните ръбове по двете страни на нейната вагина. Повтаряйте движенията нагоре, надолу и в страни. Това може да бъде много възбуждащо за жената.
Леко задържане с устни
Прехванете двете страни на вагината с вашите устни и пуснете езика си между тях, така, че той да проникне от вътрешната страна на вагиналните устни.
Проникване с език
При някои жени чувствителните зони на вагината могат да започват още от първите сантиметри на вътре. Вмъкнете вашият език в нейния вагинален отвор. Техниката е ограничаваща в зависимост от дължината на езика. Тя може да се изпълнява, като езика се движи навътре и навън, както и да обикаля вътрешността на нейният отвор.
Лек удар с език
Разтворете нейните вагинални устни с пръсти. С вашия език натиснете челно с по-рязко движение клитора. Може да променяте точката на контакт, до момента в който усетите че сте попаднали на най-чувствителното място. При стимулация на клитора и по този начин се уверете, че допада на вашата партньорка. Когато пробвате тази техника внимавайте за стоновете, дали са в резултат на екстаз или на болка. За разнообразие може да променяте силата и интензивността на контакт с клитора.
За изпълнението на следващите техники, вашата партньорка трябва наистина да е разгорещена ( добре овлажнена). Тези техники са по-интезивни и могат да бъдат използвани за достигане на оргазъм.
Смучене на клитор
Открийте нейният клитор разкривайки вагиналните устни и леко изтеглете неговата качулка. След като бъде оголен, го засмучете леко и го придърпвайте във вашата уста за кратко, след което го пуснете. При тази техника не се препоръчва използване на зъби или силно засмукване.
Език - тръба
Завийте вашият език във формата на тръба ( ако не може да направите това, не се опитвайте да го учите защото се предава генетично и не може да се научи ). Тази техника се прилага най-добре при секс поза 69.
Плъзгайте вашия език свит под формата на тръба около нейния клитор. Плъзгайте го назад и напред. Вашият език ще предизвиква ефект подобен на приплъзване на вагината около мъжкия пенис. Това е много вероятно да докара жената до бърз оргазъм.
АБВ с език
Опитайте използвайки вашия език да изпишете азбуката върху нейните гениталии. Това работи изненадващо добре тъй като вашия език винаги се докосва до нея по различен начин и се движи в различни посоки. Техниката може да бъде използвана и за игра, като с езика изписвате различни послания към партньорката.Бре па разбирачка на тема орална любов 8-)
Бре па разбирачка на тема орална любов 8-)
google e .. не аз .. :oops: :oops:
golqmumnik
11-02-2009, 19:41
http://www.google.bg/search?hl=bg&source=hp&q=how+to+lick+pussy&btnG=Google+%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D 0%B5&meta=&aq=f&oq= 8)
http://www.google.bg/search?hl=bg&source=hp&q=how+to+lick+pussy&btnG=Google+%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D 0%B5&meta=&aq=f&oq= 8)Хау ту лик пуси :D :lol: :lol: :lol:
според мен най-главното е да не се стягаш, да се отпуснеш и да й се наслаждаваш, да си играеш съвсем нежно и леко и задължително да следиш нейните реакции.
А и знай, че който и каквото и да ти казва- всяко момиче е различно и чувства нещата по различен начин, каквото и да видиш и да научиш, знай, че ще ти отнеме време да разбереш какво се харесва на приятелката ти, но я наблюдавай, със сигурност ще усещаш какво чувства и така по метода на изследването ще достигнеш до много горещи точки ако си откривателно настроен.
При мен отне доста време докато приятеля ми разбере какво ми харесва и какво не, най-малкото че се чувства когато другия прави нещата несигурно. След като отне няколко пъти да разбере някои неща от сорта, че не трябва да бърза, да натиска много в началото и тн или че не трябва както пише навсякъде да ходи да си прави квото си иска с милото клиторче още в началото докато не се е възбудило, след това ме свършваше по няколко пъти един след друг, направо ми разката фамилията. Така че ако с момичето се обичате тя ще ти дава да пробваш, а ти имаш ли желание ще успееш. Ако имаш по-сериозни въпроси мога да те свържа с приятеля ми, сигурна съм че с голяма страст ще те светне по някои въпроси 8-) пиши на лична (;
Kandrobs
11-03-2009, 10:51
Хяхяхяхяххя :-D
http://factoryjoe.s3.amazonaws.com/emoticons/emoticon-0140-rofl.gif
ladykeisy
11-04-2009, 09:51
От къде ти идват такива простотий на ум ????