View Full Version : как да кажа
pep4eto28
11-03-2009, 11:47
Ми... понеже мн момичета и момчета нз как да кажат на някого че си падат по него нека тук да даваме съветчета...ама не баналности от рода на бъди себе си щото това вс го зн...по добре да пишем работи които знаем от личин опит :-) :-)
bloodymirror
11-03-2009, 11:54
От личен опит... ?!
Ами то няма как да стане..това НАИСТИНА си зависи от тебе..ако си готов/готова -признаваш и толкова.. а не на няккаво листче,както по комедийните сериали да поглеждате скришом и да го учите наизуст!
Това си идва отвътре просто.. :)
pep4eto28
11-03-2009, 11:58
От личен опит... ?!
Ами то няма как да стане..това НАИСТИНА си зависи от тебе..ако си готов/готова -признаваш и толкова.. а не на няккаво листче,както по комедийните сериали да поглеждате скришом и да го учите наизуст!
Това си идва отвътре просто.. :)
ооо аз не говоря за себе си... аз си имам приятел...ама примирно при нас се получи по мн необичаен начин.... а неее просто отиваш и казваш "харесвам те" ... просто понякога не става така :)
Kukumqvka
11-03-2009, 12:01
Абе щом харесваш някой и дъха ти спира щом го видиш :-D
Ще знаеш кво да му кажеш.
съдбата си знай работата :) :) :) :) :)
soul1199
11-03-2009, 12:16
съдбата си знай работата :) :) :) :) :) :) :) :)
"Ми... понеже мн момичета и момчета нз как да кажат на някого че си падат по него ..."
Аз бих уточнила от 95 натам не знаят как .. :D:D
"...по добре да пишем работи които знаем от личин опит "
в дадения момент стават нещата .. не с разни съветчета от преди това .. :? :?
InloveAgain
11-03-2009, 16:45
Няма смисъл от темата ти защото на ден се пускат още и още със същите 'проблеми'
ScarletBite
11-03-2009, 22:18
ама не баналности от рода на бъди себе си щото това вс го зн...по добре да пишем работи които знаем от личин опит :-) :-)
Баналност?Сигурна ли си?Това е най-добрия начин да привлечеш хората към себе си.А оттам нататък е лесно 8) Тъй че... BU!
FantaMen
11-04-2009, 00:22
Ся ще кажете че съм луд но аз мисля че с тва бъди себе си доста хора са го казали и явно няма голяма полза за голяма част (поне от мъжката част ) Аз съм на мнение че всеки трябва да е такъв какъвто може и иска да е.Ако можеш да си Уил Смит защо трябва да си отново себе си ? Ако незнаеш какъв искаш да бъдеш взимаш си модел за държание поне има избор много
FromAutumToAshes
11-04-2009, 05:31
Aз пък мисля, че точно тази баналност да бъдеш себе си винаги трябва да се практикува. По-добре да те мразят за това което си, отколото да те обичат за това което не си ;)
П.С.
личин опит :-)
ама примирно
Научи малко правопис ;)
Ми... понеже мн момичета и момчета нз как да кажат на някого че си падат по него нека тук да даваме съветчета...ама не баналности от рода на бъди себе си щото това вс го зн...по добре да пишем работи които знаем от личин опит :-) :-)
Като всички знаете, че трябва да "бъдете себе си", защо никога не го правите? Винаги се правите на голямата работа, тежкарската и т.н.
Lame...
Давате си съвети, а никога не ги следвате. Инак, всичко знаете.
DevilWish
11-04-2009, 06:27
Абе щом харесваш някой и дъха ти спира щом го видиш :-D
Ще знаеш кво да му кажеш.
Съгласна съм ;)
Priceless
11-04-2009, 06:29
^ Ххх едва ли. Не винаги знаят какво да казват. ;]
FromAutumToAshes
11-04-2009, 09:14
Като всички знаете, че трябва да "бъдете себе си", защо никога не го правите? Винаги се правите на голямата работа, тежкарската и т.н.
Lame...
Давате си съвети, а никога не ги следвате. Инак, всичко знаете.
Както съм казвал много кратно, аз винаги съм себе си. Никога не играя роли. И с ръка на сърцето мога да го заявя ! И мисля, че тези които не го правят... как да кажа, жалко е :) Но в крайна сметка всеки си преценя за него.
Яж шкембе.
С чесън.
.. и черен пипер...
някъде нагоре прочетох, че щом ми спира дъха, ше знам какво да й кажа.. блаа, глупости, на мен ми спира мозъчната дейност като я видя... и ръся глупости, идиотизми и не може да ме разбере... още не съм я поканил на кафе :D