PDA

View Full Version : Кофти ситуация

Anon4o
11-03-2009, 17:05
Значи имахме днес задача да правим научни експерименти (физика,биология, химия и тн) и да обясняваме на по-малките от другата смяна къде какво става и защо. Аз съм 12 клас и бях при физиците (дистилирахме алкохол :D ) и преди да започнем слязах до стола да си взема нещо за ядене, понеже цялото нещо щеше да трае към 2 часа и там я срешнах. Бяхме само двамата в стола а продавачката я нямаше и ние се заговорихме и се усещаше, че има интерес и от двете страни. Оказа се, че тя е с биолозите и не я питах, но сигурно е 11 клас понеже не я бях виждал досега на нашия етаж. Лафихме се, но трябваше да се разделим щото хората вече взеха да идват. 1 час по късно при нас намаляха посетителите и слязох да я видя как се справя. Нямаше как да поговорим спокойно, но все пак я поканих да дойде горе при нас за малко като й се освободи време. Е, не дойде. Като свършихме слязох да видя какво става долу, обаче те вече си бяха тръгнали.

Here's the kicker. Обявиха грипна ваканция до края на седмицата в моя град, което ще рече 5 неучебни дни. Чудя се само дали все още ще го има този нейн интерес, и дали въобще ще си спомни като тръгнем пак на даскало?

Нямам и нито тел нито скайп нито знам от кой точно клас е...Но това е част от романтиката!

huksy
11-03-2009, 17:08
Да точно тук ще намериш отговора дали има още интерес..

RoCkSpOt
11-03-2009, 17:17
Да точно тук ще намериш отговора дали има още интерес..

:D :D :D

ScarletBite
11-03-2009, 17:20
Питаш ме дали ще те помни? :shock:
Абе винаги можеш да и припомниш, нали знаеш :wink:

Anon4o
11-03-2009, 17:21
Любопитно ми е какво ще кажат хората, ако има такива, които са попадали в подобна ситуация, защотото на мен ми е за пръв път

huksy
11-03-2009, 17:23
Любопитно ми е какво ще кажат хората, ако има такива, които са попадали в подобна ситуация, защотото на мен ми е за пръв път
Кое точно ти е за пръв път?

teengirl15
11-03-2009, 17:25
Не мога да ти отговоря по темата, ама само един въпрос, ако не възразяваш. :) От кой град си?

cookie_master
11-03-2009, 17:26
не разбрах въпроса :-o

Anon4o

Да се запознавам с някоя веднага след което да има дълъг период от време в което няма как да се видим, нещо друго неясно?

teengirl15

Моя ли?

Slave4You
11-03-2009, 17:29
Щом казваш, че е имало интерес и от нейна страна, няма начин да забрави! Просто гледай като се върнете на даскало да не минете само на здравей и здрасти или още по-лошо съвсем да не общувате. Още първия ден като я видиш отиди я заговори и поискай скайп, телефон нещо, в случай че не се виждате често.

Anon4o
11-03-2009, 17:29

Дали като се върнем на даскало и я срещна в коридора ще се сети къде ме е виждала преди

teengirl15
11-03-2009, 17:31
Не мога да ти отговоря по темата, ама само един въпрос, ако не възразяваш. :) От кой град си?

huksy
11-03-2009, 17:31

Да се запознавам с някоя веднага след което да има дълъг период от време в което няма как да се видим, нещо друго неясно?
Ами като се видите пак.. заговаряш я и тогава ще разбереш дали има интерес и така..

cinderella_gugutka
11-03-2009, 17:32
ем съдбата ще реши дали ще стане нещо

umri
11-03-2009, 17:51
Пич заговорил си момиче в стола. Говорили сте си, хубаво... всичко ок. Но да мислиш за това, да си толкова ентусиазиран, че да пуснеш тема във форума... да не би да си затворен някъде и изобщо да нямаш никакъв контакт с момичета. Не го приемай като хвалба, защото е просто безпредметно в този анонимен форум да се хваля, но просто ще ти дам пример. Утре имам среща с едно момиче, в събота ще излизам с друга, която ми е много навита и отделно има още около 4-5, с които флиртувам и вероятно и с тях ще излизам, като ми остане време. Отделно от това всяка седмица или през седмица в зависимост от натовареността ходя на дискотеки, където се запознавам с още повече момичета. Доста момичета и нито една не ми е взела акъла, че теми да пускам или да се чудя дали след 5 дни ще ме помни. Разшири си социалния кръг и се запознавай и флиртувай с повече момичета, така няма да си мислиш точно за една конкретна и дори нищо да не стане между вас или те отреже няма да ти пука кой знае колко. В твоята ситуация 5 дена ще мислиш за нея, няма да можеш да спиш и като я срешнеш в училище и я заговориш ще се окаже, че си има приятел или просто по някаква причина не иска да излезе с теб и ти ще бъдеш съкрушен. А в крайна сметка нищо кой знае какво няма да е станало.

Anon4o
11-03-2009, 18:01
Брат не се филмирай :D Къде съм казал, че това е единственото момиче с което флиртувам, или че не мога да спра да мисля за нея? От къде знаеш, че не въртя 20 други момичета? Казах, просто, че ми е любопитно дали женското съзнание на тази възраст задържа толкова време интерес към някой от другия пол. Не знам от къде ти дойде идеята, че няма да спа 5 дена и ще мисля само и единствено за нея :D

fenastz
11-03-2009, 18:11
ИСКАМ И А3 грипна ваканция :(

ми надявай се да има добра памет момичето...

deni15
11-03-2009, 18:14
Като се видите пак я питай нещо.
Дали ще помни или не ние от къде да знаем не сме ясновидци :-o

umri
11-04-2009, 06:52
Брат не се филмирай :D Къде съм казал, че това е единственото момиче с което флиртувам, или че не мога да спра да мисля за нея? От къде знаеш, че не въртя 20 други момичета? Казах, просто, че ми е любопитно дали женското съзнание на тази възраст задържа толкова време интерес към някой от другия пол. Не знам от къде ти дойде идеята, че няма да спа 5 дена и ще мисля само и единствено за нея :D
Не се филмирам.