View Full Version : 23g i vse o6te devstven :( pomognete mi
Progolema mi e 4e stanah na 23g a vse o6te ne sam dokosval momi4e :( ne sam imal gadje ne sam pravil sex i tova mn mi teji. Neizdarjam we4e :( kogato izlqza po ulicata vijam nqkavi hlapa4ki i hlapaci na po 14-15 da se celuvat nastiskat da pravqt kakvo li ne po peikite i mi stava super gadno 4e az na 23 sam v tova polojenie :( kakvo da pravq pomognete mi
само като те гледам как пишеш ми е ясно защо не те доближават момичета ...
XiPiXoPiGiRL
11-04-2009, 06:44
Ами първ0 на първ0 тук се пише на КИРИЛИЦА.. :-o
Вт0р0 на вт0р0 за магистралата да си чувал?? :-D
speechless
11-04-2009, 06:46
Поеми инициативата в твойте ръце (нямам предвид чикиджийство).
Както е казано 100 жени да попиташ искат ли да спят с теб все една ще каже да. И в твоя случай които подбира мастробира.
Успех.
Намираш ли се за непривлекателен или стеснителен? Потърси отговора в себе си най-напраед. Помогни ни, за да можем и ние да направим нещо за теб. Опитвал ли си да се сближиш с някоя, какво е ставало? Сподели, но нека е на кирилица все пак.
и като си девствен ко,ние ли да те наебем?
sorry no nqmam kirilica na pc-to :( ami opitval sam no nestava ili ne iska da se zapoznaem ili si lafq s nqkoq tuk iz saitovete izlezem i do tuk........ 2-ra sre6ta nqma i taka
Опиши се, кажи какво мислиш за себе си, не само външно, а и като човек. Ако не искаш да го споделяш, направи го за себе си. Според мен в това е отговора.
bqsna_teenagerka
11-04-2009, 08:24
как очакваш да ти помогнем? някоя пичка от форума да излезе с теб? има многот акива теми,потърси почети и туковиж ще намериш янкй друг съвет... писали сме много по такива теми така 4е няма смисъл да се повтаряме
linuxman2
11-04-2009, 08:25
само като те гледам как пишеш ми е ясно защо не те доближават момичета ...
:D :D :D :D :D
xax parviq mi pat be6e s edna kaki4ka:) az bqh na 18 tq na 21:) lelel izcedi me do kapka taq macka tctct nezabravimi be6e:P
пост на автора, ако искате му разгледайте и останалите и дайте да зарежем тая тема :?
akrobatkata
11-04-2009, 08:42
еми щом до сега никога не си имал гадже има само две причини: 1. или момичетата не харесват виншния ти вид 2. или си много срамежлив и стеснителен. Еми ако е първата причина: нямал си гаджета. но поне се надявам да имаш приятели момичета. ако сте близки попитай ги за съвет сигорна съм че ще бъдат искрени с теб. ;) А ако е втората причина: излизай повече в по-големи компании отпусни се и заговори няколко момичета. Все пак ние няма да те изядем не сме толкова страшни.....
В краен случей магистралата :D :D :D :D
Ако това на профила ти си ти.. не се учудвам
krem4et0
11-04-2009, 09:04
Напиши проблема си на кирилица!