PDA

View Full Version : Помогнете, добри хора! xD

Tihon4o
11-04-2009, 17:49
Хораа, спешно е! Трябва да пиша трансформиращ преразказ на 1 глава от "Немили недраги" от името на Бръчков и съм закъсал яката. #-o

Ще съм ви много благодарен, ако ми помогнете колкото се може по-скоро, защото никъде в нета не намирам свястни преразкази. Найстина попринцип си ги пиша сам, но сега нещо не се получава :? Ако помогнете ще сте най-добрите!

cookie_master
11-04-2009, 17:54
Аз не виждам нищо трудно.Кажи с какво се затрудняваш,за да ти помогнем :)

Tihon4o
11-04-2009, 18:08
Значи, първо ни казват да пишем за Бръчков как пристига, обаче го няма никъде това в прозиведението.. не знам как да го напиша. И също не съм сисгурен в описанията в началото. Второ, нащта госпожа е абсолютна дива Гад и ще ми прочете точно мойто, а искам да имам 6.. така, де, да се подсигуря с добра оценка, 'щото имам да поправям. Моля някой да го даде, много ми трябва!

Lucho
11-04-2009, 18:18
Няма никой нищо да ти дава ! Сядаш и почваш да трансформараш:

Оригинално: Бръчков влезе в стаята и се заговори със странджата.
Трансформирано: Аз влязох в стаята и се заговорих със странджата !
ПО-лесно от това НЯМА !

Tihon4o
11-04-2009, 18:20
Ти наясно ли си колко е дълга първа глава, че да трансформирам всичко?

Нищо, щом няма желаещи, оставете. Ще се пробвам и ще пусна текста тук да го видите.

Lucho
11-04-2009, 18:26

Нищо, щом няма желаещи, оставете. Ще се пробвам и ще пусна текста тук да го видите.
Имаме си един израз по нашия край - Ехей, чиче, ти на мен ли акъл ще даваш ? :) Когато аз съм го трансформирал, ти си ходил под масата, може би :) Вземи, седни и го направи сам. Ако всичко чакаш наготово до никъде няма да стигнеш...

cookie_master
11-04-2009, 18:34

Нищо, щом няма желаещи, оставете. Ще се пробвам и ще пусна текста тук да го видите.Да,наясно съм колко е първа глава.Минала година бях седми клас :wink:

Tihon4o
11-04-2009, 18:37
Не, просто се чудя.. :D

Пиша, пиша! След малко ще го пусна, за да го провери някой доброволец. Поне това може, нали? :D

CryToDie
01-09-2010, 14:33
Абе ти май си нещо много мързелив, а? :? Еми вместо да си губиш времето в нета да пишеш някой да ти напише преразказа, вземи си го напиши сам... На Немили-недраги 3-4 трансформиращи преразказа съм правила в училище и винаги имах или петица или шестица, тъй че по-добре си го напиши сам! :)

elito0o0o0
01-09-2010, 16:38
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ КАЖА,ЧЕ НЕ САМО ТИ СИ УЧЕНИК И ИМАШ ДОМАШНИ И Т.Н. И НЕДЕЙТЕ ТОЛКОВА ДА ВИ МЪРЗИ,ЩОТО Т`ВА Е СУПЕР ЛЕСНО. СЕДНИ И СИ ГО НАПИШИ Т`ВА САМ.

aloveyou
01-10-2010, 11:05
Леле,ти ако не можеш да направиш това супер елементарно нещо,не те виждам в края на годината..Защото вече решиха,на матурите да дадат трансформиращ преразказ

Park
01-10-2010, 12:47
ко стана,надраска ли го бре: ) дай да го видим

a1a2b3v
01-10-2010, 13:02
Човек първото, което е никой нормален не би седнал да го пише щото е дълго. Второ по-добре пиши изречения, които те затрудняват. Така все ще може да ти се помогне.
П.С. Трансвормира се само кадето е бил Бръчков без описания и там където не е бил. Излиза по-кратко от колкото е повярвай ми :)

ecstazy
01-10-2010, 13:05
Леле,ти ако не можеш да направиш това супер елементарно нещо,не те виждам в края на годината..Защото вече решиха,на матурите да дадат трансформиращ преразказ така е .. то пък по просто нещо от преразказите няма .. да те видим догодина със ЛИС и есенцата :))) :? :?