View Full Version : Отново майка ми
Sisito941
11-05-2009, 17:46
Здравейте! Знам,че вече ви е втръснало за темите за майка ми,но.. Та сегашния ми проблем е такъв:забелязах,че майка ми ми се подиграва.Ще се опитам да ви дам пример.Понеже аз харесвах едно момче и майка нали преди това ми беше казала:"Ако има нещо споделяй с мене нали съм ти майка".И аз й казах за това момче,но..тя казах й името му,възрастта му..и тя сега като го види понеже сме горе долу в един квартал,та като го видим тя вика:"Ето го М...". Или друг случай ще ви напиша.Един ден стоим с майка на масата и вечеряме и аз нещо почнах там да се смея и майка ми нали вика сега:"Ти що се смееш така никое момче няма да те иска."Както и да е не разбрах какво общо има това как се смея и момчетата...Дайте ми съвет как да й кажа,че не ми е приятно да ми говори и да ми се смее така.Или друг случай,когато майка ми вика:"Ти не си много хубава,няма никой да те хареса" Толкова пъти съм й казвала да спре да прави така тя добре и след малко пак.. :( :(
Благодаря на всички отзовали се :-) :-)
vagarious
11-05-2009, 17:51
Е*аси майката!! :D Не я отразявай. 8)
thedarkkiss
11-05-2009, 18:11
Не я отразявай. 8)
Момиче майка ти има ня'кви комплекси ми се струва :shock: :shock: :lol:
someonerandom
11-06-2009, 09:58
е може да си прави майтап и просто да не се не усеща...все пак тва с момчето е нормално,майките обичат да се шегуват с такива неща :D поговорете,разбери се с нея и и кажи че наистина не ти е приятно
Вероятно се майтапи с теб.
Но ако толкова просърце то вэимаш,седни и говори с нея сериоэно по темата.
1+
bloodymirror
11-06-2009, 13:30
1+
Biskfitka
11-06-2009, 14:59
Какъв е проблема като каже ''Ето го М..'' :-o
Не и обръщай внимание :) И мойта по едно време беше - "Малее махния тая пъпка, че като те види Б. и ще се самоубие" или "Аз му се чудя на хубавото момче какво ти е харесало пък на тебе :? Ни цици, ни дупе имаш" - и разни такива... Ма като ми кажеше нещо и аз я почвах - "Виж си сланините по корема и тогава ми говори на мене", "каквато майката, такава и дъщерята" :) Много ме дразнеше ама почнах да я игнорирам и тя спря :)
elito0o0o0
11-06-2009, 21:11
Аз лично.. Незнам кое му е смешното на нейните ``лафове`` така да се каже.. :-o
прави си бъзик с тебе :lol:
кажи и;че ти е неприятно и се направи на сърдита-ще спре ;)
Sir9Maximilian
11-07-2009, 01:25
Много грубо :X ...
mgxpower
11-07-2009, 02:31
Майка ти ще излезе голяма шматка 8-)
Sisito941
11-07-2009, 19:11
Какъв е проблема като каже ''Ето го М..'' :-o
Еми казва го с един такъм подигравателен тон.. :?