Влез

View Full Version : Пубери

OxoBoxo
11-06-2009, 18:41
Трябва ли на ДЕЦАТА под 16г да им се забрани да правят секс, защото все още не осъзнават какво правят и не знаят дали им се пика дали им се а*ка? И ако има начин това да се забрани Б-я би ли излязла от топ-10 по малолетни майки...

Pwnmaster
11-06-2009, 18:43
Ти си...ретард...

seduction1mplex
11-06-2009, 18:59
Много си прав..Ако нямаше гафове-нека си правят.. ма те незнаят изобщо за кво става дума..Ей ги раждат,аборти,болести.. По-добре да си седят на дупетата вместо да дават на батковците да ги ч*кат там..

AlokiNn
11-06-2009, 19:00
Не не трябва да се забрани

TheX
11-06-2009, 19:04
Ти си...ретард...

Total asstard!

Hilary_
11-06-2009, 19:07
Няма как да им забраниш .. :? :?

п.с. уу имах едно охлювче, което се казваше охолю бохолю .. :oops:

t0d1t0
11-06-2009, 19:07
а бе вие сте много зле...

Punisherrr
11-06-2009, 19:12
Тези неща не се оправят със забрани,а с възпитание.

Сякаш по закон секса,цигарите,алкохола не е за над 18? Но кво от тва? Аз ако искам ще правя/си купя нали?
Само,че са ме научили да разсъждавам правилно и да знам кое би било глупаво и кое кога му е времето.
Ако схващаш на къде бия ;) Работата не е в забраната...

Pesenta
11-06-2009, 19:13

п.с. уу имах едно охлювче, което се казваше охолю бохолю .. :oops:съгласен , колкото и да им забраняваш няма никакъв начин да ги спреш ... момчетата особено ...

t0d1t0
11-06-2009, 19:16

п.с. уу имах едно охлювче, което се казваше охолю бохолю .. :oops:съгласен , колкото и да им забраняваш няма никакъв начин да ги спреш ... момчетата особено ...
стига и ти с тея момчета! Все мъжете виновни! Ти къв мъж си бе?! Все на женска страна... Все с Hilari коментирате 2мката,още малко ще се ожените :lol:

Pesenta
11-06-2009, 19:50
Eee ако не си ра ме разконспирираш кой друг :-D

martini
11-06-2009, 20:16

Сякаш по закон секса,цигарите,алкохола не е за над 18? Но кво от тва? Аз ако искам ще правя/си купя нали?
Само,че са ме научили да разсъждавам правилно и да знам кое би било глупаво и кое кога му е времето.

Напълно съм съгласна.

Naik1
11-06-2009, 21:52

ммного добре се изрази четеш ми мислите -> с забрана няма да стане работата.аз като гледам накъде сме я подкарали май и с възпитание останахме малко ама кво да се прай.. нали все идиотите и некадърниците са интересни .. дано един ден това да се промени..

BePoHuKa
11-06-2009, 22:14

ммного добре се изрази четеш ми мислите -> с забрана няма да стане работата.аз като гледам накъде сме я подкарали май и с възпитание останахме малко ама кво да се прай.. нали все идиотите и некадърниците са интересни .. дано един ден това да се промени..+1

Какво възпитание, какви родители..детето не се връща с дни у тях или ако се върне, ще е напушено или напоркано.. някои родители не си мърдат пръстите за децата си (някои, защото са пълни отрепки и те.. ). Други се престарават и дават милион забрани, като съответно детето им иска да опита от забранения плод.. и аз мисля, че въпроса е не да налагаш мнението си на децата си, а да ги съпроводиш докато стигнат до правилните заключения... като: да се пуши не е готино, да спиш със всеки срещнат също не е и всички останали..

sexyyyy93
11-06-2009, 22:32
Смятам,че освен възпитанието трябва да се увеличи сексуалната култура на малолетните!Така поне,като не може да ги спре някой,то няма да има толкова нежелани бременности,такова разпространение на болести и т.н.! :)

clever
11-06-2009, 22:59
ще е хубаво.. :D :D

afrodizia4ka
11-11-2009, 12:02
jhjhgjgjhgjgjgjg

Stefchyy
11-11-2009, 12:06
абе как да им забранят няма .. ама то си е и въпрос до възпитание .. !

blgt
11-11-2009, 14:28
Трябва ли на ДЕЦАТА под 16г да им се забрани да правят секс, защото все още не осъзнават какво правят и не знаят дали им се пика дали им се а*ка? И ако има начин това да се забрани Б-я би ли излязла от топ-10 по малолетни майки...

не, не би излязла и няма и да излезе скоро. Абе чадо мое, земи отвори един новинарски сайт и потърси новини за малолетни майки. ВСИЧКИ, ДО ЕДНА са от т.нар. малцинство. Кога на тях ще тръгнеш да им налагаш закони бе? те с копия се избиват по улиците, той тръгнал да се притеснява за тях.

някой каза нещо за възпитание... ?? ми че то туй нормално - тяхното възпитание ги учи че ако на 14 нямат поне 2 деца ги отлъчват от семейството :smt021 :smt021 :smt021 :smt021

Force_bladeR
11-11-2009, 15:03

аз пък имах глиган, който се казваше Бай Глиганьо :lol:

по темата: и да забранат.. мислиш ли, че пак няма да прават? все едно на прасе да забраниш да грухти :lol:

CrazySweety
11-11-2009, 18:16
Ако се забрани ще има повече стремящи се.Забраненото е най-сладко.

bZzZ96
01-18-2010, 17:48
Аз съм на 13 и от моя гледна точка няма смисъл да се забранява / да вредно е но всеки има право на своя избор . Нали за мен е важно , че аз не съм като тях :smt012

sunshine1
01-18-2010, 18:09

абсолютно съм съгласна

Wikzinka
01-18-2010, 18:14
напълно съм съгласна с Punisherrr

c0ci
01-18-2010, 18:24
България е в топ 10 по деца майки не за друго,а заради братята роми..а както знаем всички те нямат сексуална култура :) Тъжно..но факт !

Biskfitka
01-18-2010, 19:35
Не не трябва да се забрани

loveUpeps4o
01-18-2010, 19:50
http://store.picbg.net/thumb/4D/6E/216a78cbca8b4d6e.jpg (http://picbg.net/img.php?file=216a78cbca8b4d6e.jpg)
"Ти моеш ли да спреш гората да се разлиства?!" Аз ако не лъсна една чекия ще умра бе :( Трябва още секс да правят младите :D

Zaritu
01-18-2010, 19:53
почти невъзможно е да се забрани това да не казвам и направо невъзможно ... :?

Konstantin0000
01-18-2010, 20:38
Аз съм за това да се въведе предмет в училище, който да дава грамотност за секса.

Bukmop
01-18-2010, 20:41
Аз съм за това да се въведе предмет в училище, който да дава грамотност за секса.

Горд съм че в моето училище ПГТ "Асен Златаров" Бургас (или както го наричат "Тох-а" Имаме по 1 час седмично такъв час Много неща се научават

Konstantin0000
01-18-2010, 20:48

Горд съм че в моето училище ПГТ "Асен Златаров" Бургас (или както го наричат "Тох-а" Имаме по 1 час седмично такъв час Много неща се научават
10-клас вече е късно за такива лекции. Трябва в по-малките класове, примерно 6-ти 7-ми. В 10-ти клас вече си направил белята ( няколко пъти ) :?

Assshley
01-18-2010, 20:58
И като им се забрани ще го правят още повече .. Нали се сещате,че забраненото най-привлича. 8-)

Bukmop
01-18-2010, 21:00

10-клас вече е късно за такива лекции. Трябва в по-малките класове, примерно 6-ти 7-ми. В 10-ти клас вече си направил белята ( няколко пъти ) :?

Е то от 8 клас започват тези часове но все пак е нещо

draid
01-18-2010, 21:30
Това с цигарите и алкохола е приложимо само за БГ. Обиколил съм повече от половин европа и назапад непълнолетен не може да си купи даже игра ако тя не се препоръчва за възрастта му. Относно този проблем, трябва значителн ода се подобри сексуалната култура и да раберат дечурлигата че това е нещо което се прави от разумни хора. А не лапето на 12 дето не знае какво е сперматозойд и яйцеклетка секс да прави, това да не е садене на картоф.

eveto_xx
01-18-2010, 22:10
Да правят каквото искат. Не ме интересува особено.

Hilary_
01-19-2010, 12:06
Да трябва ..!!!!

fenastz
01-19-2010, 13:01
Да, трябва ..!!!! [/b]

Просто ми се наби в очите.

skuck
01-19-2010, 15:23
Сами са си виновни!

vaseto0o
01-19-2010, 15:45
Добра идея пич, предлагам да се забрани продажбата на презервати на непълнолетни... Тъкмо ще се увеличи броя на непълнлетни майки и броя на хората болни от СПИн/венерически болести :x :?

Sheepo
01-19-2010, 17:40

ммного добре се изрази четеш ми мислите -> с забрана няма да стане работата.аз като гледам накъде сме я подкарали май и с възпитание останахме малко ама кво да се прай.. нали все идиотите и некадърниците са интересни .. дано един ден това да се промени..+1

Какво възпитание, какви родители..детето не се връща с дни у тях или ако се върне, ще е напушено или напоркано.. някои родители не си мърдат пръстите за децата си (някои, защото са пълни отрепки и те.. ). Други се престарават и дават милион забрани, като съответно детето им иска да опита от забранения плод.. и аз мисля, че въпроса е не да налагаш мнението си на децата си, а да ги съпроводиш докато стигнат до правилните заключения... като: да се пуши не е готино, да спиш със всеки срещнат също не е и всички останали..

Не всички родители са такива ;) Има и отговорни на които им пука за децата им ;) Аз лично бях се срещал с едни момичета и наще ме питаха да ли не съм пушил ;) Но както казваш по-голямата част им е през к*р*, че децата им шмъркат, пият е*а* или пушат. Дано някой ден се промени :x
П.П. Трябва да се промени, но как ще стане като децата не споделят с родителите си за тези проблеми :( :?

danyela
01-23-2010, 10:16
Не трябва да се забрани, но просто наистина от доста малки го правят и някои допускат фатални грешки ! А има и нещо друго след първия път вече се почва броенето на момченцата дето я ч*кат и броя в повечето пъти никак не е малък ! За проблема са виновни и родителите, трябва да се говори за това с децата те няма как да знаят и доста малко биха се поровили в интернет за да разберат какво всъщност им предстои, за опасностите и т.н Аз познавам момиче което на 11 беще правила 9 пъти секс и веднъж 3 - ка .. Живота и не е лесен и не е получавала подкрепа от родителите си именно затова се е отнесла лекомислено към това : )

XTREMEFREERIDE
01-23-2010, 13:32

Абсолютно.
Иначе,според мен,това е работа на родителите,не на закона.

pwnage
01-23-2010, 14:58
Не трябва да се забрани, но просто наистина от доста малки го правят и някои допускат фатални грешки ! А има и нещо друго след първия път вече се почва броенето на момченцата дето я ч*кат и броя в повечето пъти никак не е малък ! За проблема са виновни и родителите, трябва да се говори за това с децата те няма как да знаят и доста малко биха се поровили в интернет за да разберат какво всъщност им предстои, за опасностите и т.н Аз познавам момиче което на 11 беще правила 9 пъти секс и веднъж 3 - ка .. Живота и не е лесен и не е получавала подкрепа от родителите си именно затова се е отнесла лекомислено към това : )

Имаш добри крака :P

Disasterpiece
01-23-2010, 15:04
Не трябва да се забрани... по-скоро никой не може да забрани секса на никой... трябва да използват предпазни средства... или въобще да не го правят...

stelSs21
01-23-2010, 20:46
Не трябва да се забрани,макар че не е нормално 12-13 годишни да правят секс,а и както каза Punisherrr (мисля,че беше) цигарите и алкохола като за забранени да не би да не се употребяват от непълнолетни.

Typan
01-23-2010, 20:50
Ма това не се забранява бе се едно да ти забранят вода да пиеш кой когато му е кеф тогава ще почва и кога му е кеф тогава ше свършва :D

Neopitom3na
01-23-2010, 21:54
няма шанс

playboyche
01-23-2010, 22:41
Бравооо ей го най-точния охлюф опс грешка отговор :lol: ще ни забраните когато охлюф изпревари самолет ... ;) браво Хилари винаги даваш най-подходящи отговори за които мога да измислям простотии затфа ти се възхищавам :lol: :lol: :lol:

Chacho
01-23-2010, 23:23
България е в топ 10 по деца майки не за друго,а заради братята роми..а както знаем всички те нямат сексуална култура :) Тъжно..но факт !

+1

Аз не знам, къде видяхте тея деца дето все шмъркали, не се прибирали с дни и само се ебели? Без извинение. Взе да става смешно това "всички", което го пишете по хиляда пъти в изказванията си. Взех да се чудя в една държава ли живеем.

Съгласен съм за предмета в училище, които да възпитава сексуална култура. От 5 клас да го вкарат.