View Full Version : Как бихте се казвали?
Apricote
11-07-2009, 09:25
Ако можехте да избирате как бихте се казвали ? Харесвате ли си името.. или пък кажете някое име с което е кръстен/а приятел/ка роднини или пък познати и на вас много да ви харесва..Или пък родителите ви как са искали да ви кръстят преди а примерно са ви кръстили друго На мен мн ми харесва името Никол за момиче и Александра пак за момиче а пък за момче Александър е яко или пък Денислав :lol: Ако темата не е за този раздел някой да я премести плс :) :lol:
харесвам си името - Катерина
кефят ме Ая, Ева, Теодора, Александра, Габриела...
ама не бих си сменила името, не мога да си се представя
с друго, тва ми отива 8-)
soul1199
11-07-2009, 10:27
мн си харесвам името и не бих си избрала друго име.Казвам се Цветелина :)
December
11-07-2009, 10:32
Обикновенно има толкова много имена които харесвам,но сега що не мога да се сетя :lol:
Харесва ми например Елинор или Виктория...
LittleDude
11-07-2009, 10:45
казвам се Иван и ми харесва) :grin:
яко име си имам :P :lol:
Харесвам си името - Камелия :P Мама е искала да ме кръсти Елина, като съм се родила, но тате е настоял за Камелия :)
Иначе имена които ми харесват /и така бих си кръстила детето някой ден :D / са: Алис, Стефани, Мариана, Розали и др.
А за момче: Емил, Иван, Владислав, Илиан :P
Biskfitka
11-07-2009, 15:22
Бих искала да се казваам Виктория,Деница,Дарина,Ник� �л,Александра..малко прекалих ;д Нооо дано след време да си имам момиченце тогава ще трябва да избирам от тях 8-)
Казвам се Емилия ,еми преди исках да го сменя ,ама вече свикнах с това име и ми харесва.
Харесват ми : Кейко ,Рейчъл .Странни са и ми харесват 8-)
chereshkaa
11-07-2009, 17:11
Много бих искала да се казвам Симона :grin:
или Кристина,Виктория,Сияна,Си� �вия :D
Едно момче трябвало да го кръстят на двамата му дядовци - единия се казвал Пеньо а другия - Слави. И накрая кръстили момчето Пенислав :D :razz:
nicolepcd
11-07-2009, 20:13
^ :lol: :lol:
Аз се казвам Юлия и не го харесвам много... Напоследък съм се зарибила по името Инна :lol: и Дария, или Сияна :D Никол също е яко... ма Инна много ме кефи 8-) Не с едно "н", а с две :D
viksit0y
11-07-2009, 21:11
Аз се казвам Виктория-Мария и си харесвам името, ама май щеше да е по-добре само Виктория :D Мн ме кефят имената - Летисия, Емили, Стефани, Елина :)
Pwnmaster
11-07-2009, 21:54
Еми, аз се казвам Георги.Харесвам си името, но ако имах шанс да го сменя сигорно щеше да е Лео.Заръчал съм се, живи и здрави, ако имам момиче като дете да я кръстя Леа :)
Как бихте се казвали?
хахахах
Амии казвам се Моника :-D ... харесвам мнооого имена ! :D :D
thelideto
11-08-2009, 10:57
Много харесвам името нели :(
По принцип си харесвам моето име - Габриела
Но все пак ако трябваше да избирам как да се казвам - Ева, Никол, Каролина, Даяна, София, Розали....тези ми харесват
А ако бях момче бих искала да се казвам Владимир - мн ми харесва това име, ама много :grin:
danibebi
11-08-2009, 11:26
Казвам се Дани,обаче като съм се родила чичо ми е искал да ме кръстят Валентина :lol:
За момиченце ми харесват имената: Петя,Кармен,Траяна,Мариана, Моника,Инна и още мн..
Иначе искам да се казвах Траяна :lol:
А за момче ми харесват имената:Константин,Борисла в,Денислав,Станислав,Георг� �,Ицо,Иво и др. :-P :lol:
SunnyTime
11-08-2009, 12:32
Абе харесвам не харесвам тва е положението Мария се казвам.
Иначе Емма ми харесва като име с 2м-та.
И аз си харесвам моето - Петя.
не искам да се казвам по друг начин : )
ако бях момче съм щяла да се казвам Петко
youloveme
11-08-2009, 14:21
И аз си харесвам моето - Петя.
не искам да се казвам по друг начин : )
ако бях момче съм щяла да се казвам Петко
Аз също казвам се Ангел и си го харесвам :P
Infinity
11-08-2009, 16:36
Ммм..вероятно бих си избрала --> Елис,Ванеса,Карина..Щели са да ме кръстят Ванеса,ноо уви..в последният момент промяно / но пък това да ми е проблема,шото и сега си харесвам името Ася /
maybeline
11-08-2009, 16:36
казвам се Надежда...харесвам го..други имена които харесвам са Цветелина,Виктория,Милица,� �енислав,Венцислав,Валенти� �
sasheto0o
11-08-2009, 20:22
казвам се Александра и си харесвам името .. също така ми харесва и Никол,Хилари,Габриела :*:*:*:*:*
Казвам се Изабел и си харесвам името. :)
billytalent
11-09-2009, 15:19
Може би Александра,Виктория или Емили :D иначе не се оплаквам много от името ми
cherrygloss
11-09-2009, 15:23
Аз много си харесвам името : Пресияна
Иначе също ми харесват Ивет,Ина,Цветелина :)