View Full Version : Искам съвет
dark_player
11-07-2009, 15:53
Значи , проблема ми е следния , приятелката ми се оплаква от еднообразие в нашата връзка и иска по един или друг начин да вкарам малко интрига - проблема е, че не съм мн изобретателен на тази тема :)
Ако може да ми предложите някакви варианти, ще бъда много благодарен!
Мерси :) :) :) :)
Не мисля, че да вкарваш интрига е много добра идея :D По-скоро можеш да и направиш някакво малко подаръче, заведи я някъде за събота и неделя /зависи на колко години сте де :-o /... не е толкова трудно :) А на нея като и е толкова скучно, защо тя да не измисли нещо, а те кара теб? :D
dark_player
11-07-2009, 16:06
Ами ... аз мисля че няма нужда от такива работи и за това ми е малко кофти , щото аз се старая долу горе - подаръчета правя често :(
А ... за годините - аз съм на 19 тя на 17, ама техните не я пускат мн и т'ва е малко кофти.
sunshinepp
11-07-2009, 16:09
Значи , проблема ми е следния , приятелката ми се оплаква от еднообразие в нашата връзка и иска по един или друг начин да вкарам малко интрига - проблема е, че не съм мн изобретателен на тази тема :)
Ако може да ми предложите някакви варианти, ще бъда много благодарен!
Мерси :) :) :) :)
измисли въображаема..която те харесва :lol:
А ... за годините - аз съм на 19 тя на 17, ама техните не я пускат мн и т'ва е малко кофти.
И мене не ме пускаха, докато не се запознаха с приятеля ми :) Ти познаваш ли се с техните? Ако е "да" и те те харесват, не мисла че ще има проблем :) Една такава малка екскурзийка ще я зарадва :) Ноо ако не я... :-o ммм... правиш и подаръци често... ми не знам какво иска! Под интрига разбирам "караница" :D Едва ли споровете "насила" ще се получат :DАбе не знам... не ме слушай :D :D
NamelessRomantic
11-07-2009, 16:12
Измисли някаква романтична глезотийка според интересите й.
Ти си на ход.
измисли въображаема..която те харесва :lol:
Това е вариант за "интрига" :D Отложи няколко срещи и докато сте заедно пиши яко смс-и :D
AutomatiC
11-07-2009, 16:16
може да и е еднообразно,защото обикновените подаръците са банални,за това и направи нестандартна изненада.пък може и да ти намеква разни неща с думите си.нз,има мн варианти...
dark_player
11-07-2009, 16:16
Ми ... ще се постарая да измисля нещо - едва ли иска караница ама ... започвам вече да се чудя...
А за техните , познават ме - незнам до колко ме харесват, но просто са много консервативни :(
Както и да е , мерси за съветите 8)
sunshinepp
11-07-2009, 16:17
накарай я нещоо да ревнува да.. си мисли че има другаа ако тва ще ви подкрепи връзката аз съм на среща да помогна.. само да не ям бойй :-P
dark_player
11-07-2009, 16:22
накарай я нещоо да ревнува да.. си мисли че има другаа ако тва ще ви подкрепи връзката аз съм на среща да помогна.. само да не ям бойй :-P
хахаха - мерси за отзивчивостта ;) 8) 8)
TheMadHatter
11-07-2009, 16:25
Преспи с друга, снимай клип докато чукаш въпросното момиче, покажи клипа на гаджето ти и воала!
Прясно изпечена, добре овкусена интрига.
Заведи я някъде където до сега не сте ходили .. изведи я от града (ако я пуснат) за 2 дни .. или отидете на хижа .. :-o
Изненадай я с нещо малко като роза подарена просто такабез причина на някоя от срещите ви .. :-o
Valeriq90
11-07-2009, 16:51
Завържи я и я изнасили :)
sunshinepp
11-07-2009, 16:56
omg.. :x
Valeriq90
11-07-2009, 17:11
omg.. :x
Само недей се възмущава :)