View Full Version : Няколко идеи...
DarkAmyLee
11-07-2009, 21:21
Понякога влизам да чета форума и да разглеждам сайта за интересни статии и забелязах как масово понякога попадам на нецензурни изрази и писане на латиница
Според мен би било по-приятно за очите, ако се пише културно и на български език
Предварително мерси за вниманието
Yours, Chistine Bathory
DarkAmyLee
11-07-2009, 21:57
clever осъзнавам, каква зверска работа е да следиш такова нещо, но е по-добре да се толерира едно нормално общуване на младите хора, които съотв. посещават сайта и форума.
Даже естетически не е красиво да четете как някой пише на латиница.
Но мисля, че ще може да се намери решение на проблема.
Все пак, тук, предполагам, има доста компетентни лица, които ще намерят решение или алтернатива на проблема
Надявам се.И аз много се дразня когато някой пише на латиница... не го чета в повечето случаи.
DarkAmyLee
11-07-2009, 22:12
clever мен просто ме болят очите от това, така че избягвам да чета такива постове
Wait and see ;]
Аз също не чета постове на латиница. Но, ако се загледаш хубаво, в повечето случаи латиницата е в теми от 2007 година и преди това, които някой умник е изровил. Тогава кирилицата не е била задължителна и затова сега някой като изрови такива тема прави мн силно впечатление. :)
aloveyou
11-11-2009, 13:20
Права си,НО :?
DarkAmyLee
11-12-2009, 16:15
aloveyou но?
Подкепи си мнението с аргументи, иначе то няма смисъл...
По принцип е забранено да се пише на латиница, но винаги има изключения, които се опитваме да не толерираме.
DarkAmyLee
11-12-2009, 20:52
hottie това е много хубаво!
Радвам се, че е така.
Просто бях забелязала писане на латиница на доста места, но не бях запозната точно как стоят нещата. Добре е, че администрацията си върши работата, иначе какви ужаси съм виждала просто не е истина... И то на уважаващи себе си форуми...
Има някой потребители които само на латиница са писали. А не виждам нещо да е направено. http://www.laymark.com/i/m/m173.gif
Нямам надежда, че този форум ще се оправи ! И даже го твърдя :) Калдата и замунда - жив пример за това как екипа може да бъде така структуриран, че никой да не си позволи да пише на латиница, псува, обижда и заплашва...друг е проблема тук, "висшите и умни" иначе форумци влизат тук с фейк акаунти и се майтапят с всички....че що пък не ? Като няма контрол...дане говорим, че останахме последни - системата на форума тотално остаря. Елементарни и прости сайтове имат толкова хубави форуми - ИПБ също е хубава система. Имат хубави модове, свеж дизайн...дизайна на сайта е супер, но виж, на форума...отврат...През последните две години аз лично не видях никаква промяна към по-добро у форума. Да се надяваме, че някой ден ще се случи...
ПС - Автора на първия пост - прав/а си да. Ама трябват и още промени, радикални...
В училище, в работа..въобще в ежедневието има няколко групи хора - по-смотаните, сдухльовците, готините, тези които се мислят за готини, умни, тъпи, заядливи, учтиви и пр. Това винаги го е имало и ще го има. Ами така е и в този форум. Не виждам нищо ненормално.