View Full Version : Кръв
Здравейте на всички,
Ето го и проблема. Тазу сутрин разговарях с приятелката си и разбрах, че снощи е проникнала с 1 пръст във влагалището си и е изпитала болка и няколко часа след това, когато си е лягала е забелязала капка кръв по прашките си. Тази сутрин, когато е станала е имала малко кръв по боксерките си. С нея го направихме Август месец и тя беше девствена. Направихме го 3 пъти преди да замина за Холандия. Въпроса ми е, на какво се дължи това кървене след проникване, възможно ли е да се е одраскала или е нещо друго.
Бих искал по запознатите да обърнат внимание на темата и да изкажат мнение.
Благодаря!
Xrisenceto
11-08-2009, 10:12
Мисля,че е нормално,защото и при мен първите 4 5 пъти имаше кръв,а вие сте го направили 3 пъти минало е време така,че спокойно.(За къв чеп и е да си бърка в путката... :-o )
SpOrTs_GiRl
11-08-2009, 10:17
Спокоооойно, нищо й няма, правили сте го 3 пъти, а не 30.. Но е похвално, че се интересуваш. :)
Ясно! Благодаря за помоща!
aloveyou
11-09-2009, 14:08
Спокойно..Нищо й няма :P
DarityGirl
11-09-2009, 14:11
има и жени чиято девствена ципа зараства!!! :)
aloveyou
11-09-2009, 14:23
Така ли..Това не го знаех :-o
Това го знам, но ме съмнява да е това.
FeelMyPain
11-09-2009, 19:03
Здравейте на всички,
Ето го и проблема. когато си е лягала е забелязала капка кръв по прашките си. Тази сутрин, когато е станала е имала малко кръв по боксерките си.
На мен ми се струва, че проблема е, че си ляга с прашки а се събужда с боксерки..странна работа :lol: :lol: :lol:
Здравейте на всички,
Ето го и проблема. когато си е лягала е забелязала капка кръв по прашките си. Тази сутрин, когато е станала е имала малко кръв по боксерките си.
На мен ми се струва, че проблема е, че си ляга с прашки а се събужда с боксерки..странна работа :lol: :lol: :lol:
Ми най-вероятно си е сменила бельото след като е видяла, че има кръв ;)
elito0o0o0
11-09-2009, 20:05
FeelMyPain ти бельото не си ли го сменяш ? :shock: :shock: :-D
:D Наистина смешно е написано :D Пона да беше написала , че си е сменила бельото нямаше да е толкова подозрително . :shock:
мда и като не правят секс известно време преди сватбата, първата брачна нощ са девсвени :razz: :grin: =D> :-D
за първи път чувам за зарастване на девствена ципа :shock:
за първи път чувам за зарастване на девствена ципа :shock:
тцтц излагаш се и то много!!! :lol:
шегата на страна ето малко инфо :
В медицинската практика, самата дефлорация се дели и в зависимост от това кога е извършена и бива прясна и стара. Прясната дефлорация е тази, при който ръбовете на разкъсания химен са кръвонаседнати, оточни и кървят спонтанно при допир (в първите 1-3 дни). Постепенно кръвонасядането и отокът изчезват и разкъсаните ръбове зарастват, но целостта на химена не се възстановява. Пълното покриване на химена с епителна тъкан става до 20-ия ден.
Стара дефлорация - настъпва след 20-ия ден, когато епителната тъкан вече е покрила разкъсванията и липсват белезите на прясната дефлорация.
да не вземат децата да си помислят че с въздържание могат да си върнат девствеността.... 8-)
що пък да се излагам ?! :o :o не само аз за първи път чувам за това :D :D :D :D тцтц ................
що пък да се излагам ?! :o :o не само аз за първи път чувам за това :D :D :D :D тцтц ................
пошегувах се, ако не си разбрала :-) а може и да си разбрала ама аз да не съм разбрала че си разбрала, ебаси дали ше ме разбереш тоя път :lol:
разбрах те бре спокойно :D
elito0o0o0
11-10-2009, 22:17
^^^^ :razz: :razz: :razz: :razz: сори,ама не се сдържах просто! :razz: :razz:
Т'ва с ципата ми се е случвало. Бившата на един приятел спа с него (беше девствена), обаче скъсаха след това(не знам защо). И видиш ли... след 1-2 месеца така стана ,че и аз спах с нея, тогава бях .. малд и зелен, и шок и ужас. Гледам има кръв стоя, стоя.. викам еби му майката опраихме се и после се смяхме де. Ся разбирам що било станало така :D :grin: :-D