PDA

View Full Version : Бадемово Масло

SunnyTime
11-08-2009, 10:11
Имаше една такава тема, но там не ми отговориха.

Значи купих си миналата седмица бадемово масло за по-бърз растеж на косата.Искам да ви питам ако някой използва такова масло как го нанася на главата (аз с памуче) и къде (смис в корените ли или трябва цялата коса да се маже с него?) После колко време се седи с тва масло и да си слагам ли нещо на главата (смис торбичка и отгоре нкърпа така пишеха в другата тема, че си слагали).Ако някой каже ще е добре щот днеска ще се къпя и искам да си сложа.

Ambrosia
11-08-2009, 10:30
о да полезна тема и аз тва искам да питам

Shia
11-08-2009, 10:32
Може чисто да си го сложиш на главата.В корените,след това разресваш и някаква шапчица,защото става много мазна косата.Стои 15-20минути и се измива с хубав шампоан-поне два пъти,за да не остане мазно.

Може и с маска

Маската е 10 капки витамин А на икаров, 10-на капки бадемово масло пак на Икаров,
1 жълтък, 1 с.л. мед, 1с.л. ракия, 1 с.л.кисело мляко..после е хубаво да си измиеш
косата с вода в която си изстискала сока на един лимон
че да махнеш миризмата основно на ракия

Маска за коса – смесете 50 мл бадемово масло, 5 мл изцеден сок от лимон,
5 мл спирт и един жълтък. Сместа разбъркайте на котлона
до получаване на хомогенна смес.

Пак 15-20минути.

SunnyTime
11-08-2009, 10:41
Може чисто да си го сложиш на главата.В корените,след това разресваш и някаква шапчица,защото става много мазна косата.Стои 15-20минути и се измива с хубав шампоан-поне два пъти,за да не остане мазно.

Може и с маска

Маската е 10 капки витамин А на икаров, 10-на капки бадемово масло пак на Икаров,
1 жълтък, 1 с.л. мед, 1с.л. ракия, 1 с.л.кисело мляко..после е хубаво да си измиеш
косата с вода в която си изстискала сока на един лимон
че да махнеш миризмата основно на ракия

Маска за коса – смесете 50 мл бадемово масло, 5 мл изцеден сок от лимон,
5 мл спирт и един жълтък. Сместа разбъркайте на котлона
до получаване на хомогенна смес.

Пак 15-20минути.

А ефект дали има?И след колко измиваня горе долу ще се забешежи?

breathless
11-08-2009, 10:45
А колко често трябва да се използва ? :-o

fashionALEX
11-08-2009, 10:54
Аз си го слагам в различни кумбинации.. По принцип ги редувам.. :) С кисело мляко, мед, жълтък най-вече.. :P Седя така 1 час.. Слагам си един наелонов плик отгоре :-D и кърпа.. Така косата става по мека.. :P При мен лично има ефект, но аз го ползвам само 1 в седмицата и не за разтеж а за подхранване най-вече.. :P Иначе за разтеж приятелки го ползват по следният начин..
Вечерта си намазват цялата коса с бадемовото масло и завиват какво по горе .. На сутринта като станат го отмиват.. :-)

Shia
11-08-2009, 11:02
1път на седмица.

Ефект след първия месец.Трябва да почне да дърпа напред косата.

titinkaa
11-08-2009, 11:08
Аз го слагам в шампоана,смисъл 5-6 капки вътре в тубата и го разклащам и се къпя с него,това е за повече блясък на косата,а и то и за разтежа помага все пак се къпеш с него :)

Neopitom3na
11-08-2009, 11:12
Аз го слагам в шампоана,смисъл 5-6 капки вътре в тубата и го разклащам и се къпя с него,това е за повече блясък на косата,а и то и за разтежа помага все пак се къпеш с него :)
+1 :P

lizzy
11-08-2009, 11:37
1път на седмица.

Ефект след първия месец.Трябва да почне да дърпа напред косата.
Дам - аз го ползвам месец и половина вече и има ефект определено ;)