Влез

View Full Version : осиновяване

mimsssssss
11-08-2009, 16:24
Първо темата е сериозна, и второ ако имам правописни грешки, моля да не ги коментирате в темата-тя не е за това.
Та ето и за какво става въпрос- искам да ми кажете процедурата за осиновяване, какви за изискванията и т.н.може всеки който знае да си изкаже мнението, или да се даде линк към някоя организация,въобще каквото ви хрумне и мислите, че ще ми бъде полезно. След това аз ще питам още въпроси :) благодаря

DJEB
11-08-2009, 16:44
мисля,че в osinoviavane.com ше получиш най-точна информация :)

mimsssssss
11-08-2009, 16:59
мерси много :)

Sisito941
11-08-2009, 17:35
За да не правя нова тема искам да попитам как мога да разбера дали съм осиновена.Не мога да питам нашите,понеже няма да ми отговорят. :(

mimsssssss
11-08-2009, 17:49
можеш да попиташ и се надявам да ти отговорят, ако не кажи им че ще се обърнеш към социалните служби а те са задължени да ти кажат, но ако имаш 18 иначе трудно...може да потърсиш у вас (да обърнеш цялата къща тоест) и да издириш документи даващи ти доказателства и после да поискаш обяснение от ваще. лично аз мисля че е най добре да седнете и да поприказвате на четири очи :)

Sisito941
11-08-2009, 18:02
можеш да попиташ и се надявам да ти отговорят, ако не кажи им че ще се обърнеш към социалните служби а те са задължени да ти кажат, но ако имаш 18 иначе трудно...може да потърсиш у вас (да обърнеш цялата къща тоест) и да издириш документи даващи ти доказателства и после да поискаш обяснение от ваще. лично аз мисля че е най добре да седнете и да поприказвате на четири очи :)

Не,мимс,виж ако не си чела темите ми за семейството прочети ги.Едната е в подписа ми тя ти е достатъчна да разбереш с какво си имам работа..От другата ще ти копна само част,но и тя ще е показателна.. :) Иначе на 15 години съм.. :(

Sisito941
11-08-2009, 18:04
Всъщност се оказа,че от другата тема нямам какво да копирам точно..Затова гледай тази в подписа ми.. :-)

mimsssssss
11-08-2009, 18:04
Някой хора са маниакални според мен, и не са родители а мъчители, да контролираш живота на детето ох кво да ти кажа, може да се каже че съм била в сходна ситуация търпиш и ако ти се е насъбрало го връщаш тъпкано... :)

Sisito941
11-08-2009, 18:08
Майка ми постоянно ме нерви,пред други хора казва:"Тя е голямо момиче,грижи се за брат си..",а като сме вкъщи просто ако не викне за нещо няма да е тя.. Писна ми.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :-# :-# :-# :-# :cry:

Sisito941
11-08-2009, 18:09
Ти как се справи..Каза,че си БИЛА в подобна ситуация.. :-o

Sisito941
11-08-2009, 18:12
Съжалявам,че превърнах темата в "Моите проблеми".но не се сдържах.. :-k

sanq9
11-08-2009, 18:44
Много е просто да разбереш поне според мен ВИЖ В АКТА ЗА РАЖДАНЕ ТАМ ПИШЕ ИМЕНАТА НА РОДИТЕЛИТЕ ТИ ! а защо те довежда мисълта че си осиновена това че се караш с майка си ли ? Или има друга причина? :)

Sisito941
11-08-2009, 18:45
Много е просто да разбереш поне според мен ВИЖ В АКТА ЗА РАЖДАНЕ ТАМ ПИШЕ ИМЕНАТА НА РОДИТЕЛИТЕ ТИ ! а защо те довежда мисълта че си осиновена това че се караш с майка си ли ? Или има друга причина? :)

Ако говориш за моя проблем:ми някакси странно се държи,нищо не ми споделя,подиграва ми се за всичко.. в акта пише майка ми и баща ми т.е. техните имена,но знам ли дали е истински акта.. :-D

mArMaLaDkA
11-08-2009, 18:58
В повечето случаи децата приличат на родителите си. И в крайна сметка, ако с майка ти/баща ти или и двамата сте като две капки вода, въпросът е излишен. Да не говорим, че най-вероятно искаш да не са ти родители, поради фактът, че ти вгорчават живота.

mimsssssss
11-08-2009, 19:00
била съм в подобна ситуация с баща ми беше терор, по стечение на обстоятелствата майка ми не живееше с нас, но накрая и казах да се разведе с нея така или иначе се изнасям бях на 15 и тя след половин година пусна дело и се разведоха, даде сумати пари по адвокати да не ме дадат за осиновяване, защото нямаше с кого да живея, но на 16 явно може и така от тогава живея сама, чесно казано струваше ми много услия ( на майка ми също) но предпочитам да нямам семейство отколото да имам и да не мога да го нарека свое :)

Converse333
11-08-2009, 19:11
била съм в подобна ситуация с баща ми беше терор, по стечение на обстоятелствата майка ми не живееше с нас, но накрая и казах да се разведе с нея така или иначе се изнасям бях на 15 и тя след половин година пусна дело и се разведоха, даде сумати пари по адвокати да не ме дадат за осиновяване, защото нямаше с кого да живея, но на 16 явно може и така от тогава живея сама, чесно казано струваше ми много услия ( на майка ми също) но предпочитам да нямам семейство отколото да имам и да не мога да го нарека свое :)

Живееш сама ? :shock:

Sisito941
11-08-2009, 19:12
Мимс, на колко си? :)

sanq9
11-08-2009, 19:25

Ако говориш за моя проблем:ми някакси странно се държи,нищо не ми споделя,подиграва ми се за всичко.. в акта пише майка ми и баща ми т.е. техните имена,но знам ли дали е истински акта.. :-D

Shocked Shocked Shocked Еми тогава какво се съмняваш!
По добре седни и поговири с нея за вашите проблеми а не си втълпявай че си осиновена или т.н.т! Smile Smile Успех

Sisito941
11-08-2009, 19:40

Shocked Shocked Shocked Еми тогава какво се съмняваш!
По добре седни и поговири с нея за вашите проблеми а не си втълпявай че си осиновена или т.н.т! Smile Smile Успех

Благодаря.Съвсем скоро ще бъдем само двете.Става дума за един ден и той ще е достатъчен да се изясним.. :)

mimsssssss
11-08-2009, 20:03
живея сама да, сега ще правя 19 :)

blondeVIP
11-08-2009, 20:53
Евала ти правя . . mimsssssss някои на твоята възраст не могат без мама и тати да се изкъпят, а ти от 3 години вече живееш сама. . сериозно евала ти правя ! ! ! =D> :smt003

elito0o0o0
11-08-2009, 21:00
^^ Чак пък мама и тати да ме къпят на 16.. лол.. Сори ама аз от малка мога да се оправям сама с всичко. ;) Мама и тати са ме къпали само когато съм била бебче.. :-D :-D Иначе и аз ти правя евала правя Мимс ;)

mimsssssss
11-09-2009, 08:43
и да ми правите и не ( за което все пак мерси) се иска много . първо ме беше доста страх, но като погледна че живея по спокойно без всичките скандали, вдигнала съм си успеха...абе всичко е тип топ съм благодарна че така са се стекли обстоятелствата