View Full Version : Папагал :|
Converse333
11-08-2009, 17:02
Значиии имам папагал вкъщи.Говорещ е.Пее песни (Майкъл Джексън,Мадона,Ъпсурт 8-) ) И някак си се е научил да псува.Смисъл,аз нали като се ядосам си викам:мамка му и т.н... и той явно ме е чул и сега от време на време повтаря.Обаче казва и доста вулгарни думи от рода на:х*й,п*т*а...Страх не е нашите да не го чуят,защото ще ми го вземат. :( Някакви идеи как да го отуча?
Темата не е ебавка.
giveupbitch
11-08-2009, 17:13
:razz: :razz: сори,ама не се сдържах :razz:
ами,не говори простотии пред него и ще се отучи,предполагам..
mimsssssss
11-08-2009, 17:32
Много филми гледаш :D един говорещ папагал струва към 2-3хилядарки. Смисъл който би научил доста думи. Ти тука говориш за цели песни ахаха смисъл не мелодийката. Рабирам повече от животни от тебе за тва че айде моля ти се...
Ако все пак темата не е ебавка - кво вашите незнаят тея думи или са някакви аристократи :? голяма работа, не мисля че ще ти направят проблем
thelideto
11-08-2009, 17:36
8-) 8-) тогава започни да му пускаш Нирвана 8-) 8-)
Converse333
11-08-2009, 18:02
Не,наистина папагала е при нас от бебе.Сега е на 5 години и наистина бая се притесних да не ми го вземат.Мисля да го прибирам в клетката и да му мятам една кърпа отгоре нашите като са си вкъщи и да не говори много много. :-o
докато папагала псува... кашляй с колко сила имашш :razz: :razz: :razz:.... а иначе аз имах ( полуговорещ папагал ) преди ии знаеше 5 думи на кръст :razz: една от тях беше "коола" ;д... обаче един ден беше научил няква обидна дума не си спомням каква точно и докато му сипвах храната и той се провикна :razz: и мен също ме беше страх като тебе ;д обаче аз го отучих като го карах цел ден да казва една и съща дума докато не я запомни само нея :razz:
cookie_master
11-09-2009, 05:45
ааа не не не :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
иначе научи го на нови думи и му повтаряй само тях,за да забрави за другите :neutral:
maybeline
11-09-2009, 11:09
тва е голяма мания :razz: :razz:
хах,сори,не мога да ти помогна,но ако го запишеш да го чуем ще е супер :grin: :razz:
Converse333
11-09-2009, 15:59
Аз започнах да му пускам само някаква чуждестранна музика,за да запомни други мелодии и да забрави другите думи и т.н... Да се надяваме,че ще помогне. :-o 8-)
cherrygloss
11-09-2009, 19:03
Тва е яко :razz: :razz: :razz: :razz:
Аз започнах да му пускам само някаква чуждестранна музика,за да запомни други мелодии и да забрави другите думи и т.н... Да се надяваме,че ще помогне. :-o 8-)
Ако е жако или амазона, не се и надявай да забрави... :)
LittleDude
11-09-2009, 22:42
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ааа не не не :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
иначе научи го на нови думи и му повтаряй само тях,за да забрави за другите :neutral:
+1 точно ... тва че помогне със сигурност :)
Прощавай, но това не ми звучи реално. Ако говориш само за мелодийка, окей, приемам. Ако говориш вече за цял текст + мелодийка, направо провеи да не е глътнял някой телефон случайно... А пък и за един говорящ папагал, като този, който описваш, си струва една доста солидна сума. 2-3, а ако става въпрос за ара дори 5 хилядарки...
Та, хайде пак на темата... Занимавай се по-упорито да го учиш на други думи и мелодии, избягвайки псувните в негово присъствие възможно най-много... Накрая би трябвало да се спре. Аз по този начин отучих Коко да тананика Джингъл Белс по средата на лятото... 8-)
Jus7DreamBoy
11-16-2009, 15:38
Прощавай, но това не ми звучи реално. Ако говориш само за мелодийка, окей, приемам. Ако говориш вече за цял текст + мелодийка, направо провеи да не е глътнял някой телефон случайно... А пък и за един говорящ папагал, като този, който описваш, си струва една доста солидна сума. 2-3, а ако става въпрос за ара дори 5 хилядарки...
Та, хайде пак на темата... Занимавай се по-упорито да го учиш на други думи и мелодии, избягвайки псувните в негово присъствие възможно най-много... Накрая би трябвало да се спре. Аз по този начин отучих Коко да тананика Джингъл Белс по средата на лятото... 8-)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
gunnergirl
11-16-2009, 17:57
:lol: :lol:
Пусни му класическа музика, може да му допадне :lol:
Да идеята с научаването на други думи е добра :) ама много ми е интересно как ли звучи отстрани папагал да говори мръсни думички 8-)
хахах смятай какви раути :lol: :lol: :lol: