View Full Version : Първият ми тек е адски бърз, вторият е почти невъзможен ?
Konstantin0000
11-08-2009, 17:10
На 20 съм и откакто правя секс, вече 3 години винаги е било така. Първият ми тек трае не повече от 10 минутки и то ако не си давам зор, след като свърша само го мия пикая и започвам втория и тук вече идва проблема. Трябва ми адски много време да свърша, направо се отегчавам, естествено момичето е доволно, но не искам да го правя по задължение всеки път.
Другият проблем е когато съм с момиче което не ме познава и трябва да направя впоечатление, а това с първия тек ме притеснява.
Един вид искам да попитам има ли начин първият ми тек да е по-продължителен. Знам няколко метода но не ме удовлетворяват.
Първият е когато слагам кондома да не го забелвам до край, а на половина, това притъпява приятното усещане и намалява удоволствието ми, втория е по време на секса да си мисля за умрели животни, повръщано и всякъкви други мисерии които Ви идват на ум. И двата похвата имат ефект, удължава се времето, но не ми допада.
Е, има ли нещо което можете да ме посъветвате ?
П.С. Пробвал съм и със спрей за задържане, но не мога всеки път да се пръскам по патката :x
П.С.1 немога да повярвам, че пиша такива лични работи във форум :shock:
Яж магданоз, яйца с лук, пий сок от ананас. Т`ва са мойте предложения. В Плейбой пишеше, че работели.
Другото е да се ръсиш със спрея :-o
Ами немисля че това ще пречи много, но щом си решил ето го и моя съвет - преди акта просто отиди "уж до тоалетна" и свърши скоростно бързо (има се впредвид, че си доста възбуден).Когато се върнеш тя надали ще подозира и ти щеш нещеш ще свършиш след доста време.
Дано съм помогнал :smt023
Cazzaniga1
11-08-2009, 17:55
Прав си това си е сериозен проблем, но наскоро в някъква тема се говореше за презервативи който помагали ... а и освем това : когато усетиш че свършваш - удари си члена с рака или пръсти ( лекично естествено ) това намалява чуствителноста в патката ... а ако не искаш момичето да разбира го извади и направи същото само че удряй члена си от стените на вагината или в задника :) повечето мимичета много се възбуждат от това !
Aspartam
11-08-2009, 18:19
Има няколко техники за задържане. Това което мога да ти препоръчам е доста ефективно и даже като свършиш, което ще е когато ти поискаш ще ти е много по-яко.
1 месец (при някой хора може да е 2 месеца) всеки ден минимум по 10 минути трябва ва си тренираш мускула с който се стискаш като ти се пикае. Това става като правиш съкращения и отпускания на самия мускул. Като когато "стискаш" трябва да полагаш много усилия в смисъл колкото можеш по-здраво. След като свършиш с тренировката на мускула идва майсторската част. Когато дойде време да свършваш стискаш същия този мускул който си тренирал. Обаче цаката е да го направиш част от секундата преди да свършиш. Това е най-трудната част - да уцелиш точния момент. Трябва да се получи нещо както когато играеш CS и двамата стреляте по едно и също време само, че само единия пада на земята. :) Та идеята е да контрираш самата еякулация. След това можеш да си продължиш да ч*каш и от време на време ще ти се налага да повтаряш цялата операция.
Хубавото на тази техника е, че когато накрая свършиш екстаза ти е доста по-продължителен и по-силен. Лошото е, че ако прекалено много си тренираш този мускул с който се стискаш като ти се наложи да пикаеш ще виждаш малко зор (но се пак не е болка за умиране).
Enjoy
Има няколко техники за задържане. Това което мога да ти препоръчам е доста ефективно и даже като свършиш, което ще е когато ти поискаш ще ти е много по-яко.
1 месец (при някой хора може да е 2 месеца) всеки ден минимум по 10 минути трябва ва си тренираш мускула с който се стискаш като ти се пикае. Това става като правиш съкращения и отпускания на самия мускул. Като когато "стискаш" трябва да полагаш много усилия в смисъл колкото можеш по-здраво. След като свършиш с тренировката на мускула идва майсторската част. Когато дойде време да свършваш стискаш същия този мускул който си тренирал. Обаче цаката е да го направиш част от секундата преди да свършиш. Това е най-трудната част - да уцелиш точния момент. Трябва да се получи нещо както когато играеш CS и двамата стреляте по едно и също време само, че само единия пада на земята. :) Та идеята е да контрираш самата еякулация. След това можеш да си продължиш да ч*каш и от време на време ще ти се налага да повтаряш цялата операция.
Хубавото на тази техника е, че когато накрая свършиш екстаза ти е доста по-продължителен и по-силен. Лошото е, че ако прекалено много си тренираш този мускул с който се стискаш като ти се наложи да пикаеш ще виждаш малко зор (но се пак не е болка за умиране).
Enjoy
тва ще го пробвам и аз :oops: не че имам проблем ама по добре е когато си по уверен
Konstantin0000
11-08-2009, 19:58
Благодаря за съветите :)
Ще отида да видя дали колежката е сама в стая все още :)
айде enjoy the p*ssy and гl&хf ;) после искаме подробности \:D/
EDIT : тъй ша е че е по интЯресну ;)
пъък ти вместо да дадеш някой съвет прйш забележки само .. тцтц 8-) бзик ;)
айде enjoy the p*ssy and hl&gf ;) после искаме подробности \:D/
hF&gL
Have fun & Good Luck не hl&gf и по точно е обратното :D Good Luck & Have Fun :D
hF&gL
Have fun & Good Luck не hl&gf и по точно е обратното :D Good Luck & Have Fun :Dбегай бе ... ти разбираш от абревиатури :shock:
По темата : Относно първия ти проблем решението си го открил спрейове и там всякакви шитни , а по втория "с момичето което не познаваш" , следващия път пробвай да и обясниш ситуацията :)
Konstantin0000
11-09-2009, 15:47
Ако е с повече от 2 гънки на мозъчната кора, мога да се опитам, обаче предимно на тъпички попадам, какво да и се обеснявам :oops:
не си само ти, приятелят ми е същия. Само,че 1 път е около 15 мин....след това час и половина...не знам, до човек си е. А и не знам защо се приятесняваш толкова...маса народ боц боц и свършва :Д 10мин кат за начало бива
hF&gL
Have fun & Good Luck не hl&gf и по точно е обратното :D Good Luck & Have Fun :Dбегай бе ... ти разбираш от абревиатури :shock:
А тъъъъйййй колегите (спамери) виждаш как са подкрепяме ?! Ний са държим поИче от братятя роми :D :D
voidwalker
11-12-2009, 18:55
tova s 2riq e spr t1po da po4ne6 vednaga . mnogo trudno 6te sv1r6i6. dai na sebe si i na mackata 20 min po4ivka i 6te vidi6 4e posle hem nqma da si tolkova b1rz, hem nqma da se oteg4ava6.