View Full Version : Garnier Pure Active Roll-On или крем
roshlichka
11-08-2009, 19:09
Garnier Pure Active Roll-On или крем против несъвърщенства.. знаете ли кое помага повече?
liim0nka
11-08-2009, 22:06
те не са ли с различни цели.. :-o
или аз бъркам?
Инетерсно ми е, някой пробвал ли ги е? Помагат ли? Трябва ми вещо ефикасно за почистване на кожа-черни точки, от време на време някоя пъпчица и да не е мазна, искам хубава кожа. :(
Garnier Pure Active Roll-on - Създаден да предпазва кожата от появата на пъпки, черни точки и петна, оставя кожата чиста още след първата му употреба.
Кремът против несъвършенства намалява несъвършенствата и петната по кожата и премахва черните точки.
Следователно, ако не искаш да не ти се появяват пъпки ( или имаш малко) ти трябва рол-он, а ако искаш да премахнеш пъпките който вече имаш ползваш крема!
anisummer
11-29-2009, 18:38
Аз ги имам. Кремът си го слагам след скраба за лице, тъй като той много ми изсушава кожата и с това кремче става по-добре. А ролона когато ми се появи някоя пъпчица и я атакувам :D
Аз ги имам. Кремът си го слагам след скраба за лице, тъй като той много ми изсушава кожата и с това кремче става по-добре. А ролона когато ми се появи някоя пъпчица и я атакувам :D
Кремът също изсушава кожата, така че няма никакъв смисъл това което казваш, че се слага след скраба!
Кремът също изсушава кожата, така че няма никакъв смисъл това което казваш, че се слага след скраба!Крема не изсушава кожата.
Така ли, аз така четох някъде, ама щам казвате! 8-) Както и да е според мен кремът ако не изсушава по-добре рол-она!
аз пък хич не им вярвам на тея :( многомалко продукти,които ги рекламират постоянно и навсякъде вършат работа
Neopitom3na
11-30-2009, 16:25
и двете не ми харесват много..
maybeline
11-30-2009, 16:40
аз ползвам само рол-она.. добър е
aloveyou
11-30-2009, 17:13
Рол он :P
TwEEtyNkA
12-29-2009, 17:56
а да ви питам кое наричата скраб ? това за измиването ли,че не сам на ясно аз имам това за измиването и то е против черни точки и рол-она го имам той е против пъпки рол-она е страхотен действа наистина използвам го от 2 дена по 2 пъти на ден и ми се изчистиха пъпките :-D
Аз си ги купих. Първо да кажа кремът ИЗСУШАВА кожата и то много - чак носът почна да ми се бели. Имам и рол-она. Бих ти препоръчала крема! :)
Скрабът е това, което е като маска.
Имам кремът, рол-онът, скраба и тампончетата. Ползвам и четирите и мога да кажа, че определено има ефект. И то ГОЛЯМ! Както съм казвала и преди на Гарниер продуктите за почистване на лицето са СТРАШНИ! :P
Значи аз не искам да ползвам всичките продукти, само един или два. Кожата ми е нормална(нито е много мазна, нито е много суха), нямам много пъпки, от ввреме на време се появавя някоя. Петънца червени също ми излизат понякога. Черни точки имам по носа и тук-там някъде. Какво бихте ми препоръчали? :( Искам кожата ми да е свежа, гладка и още по-чиста.