Влез

View Full Version : Garnier Pure Active Roll-On или крем

roshlichka
11-08-2009, 19:09
Garnier Pure Active Roll-On или крем против несъвърщенства.. знаете ли кое помага повече?

liim0nka
11-08-2009, 22:06
те не са ли с различни цели.. :-o

или аз бъркам?

Bibz
11-29-2009, 17:55
Инетерсно ми е, някой пробвал ли ги е? Помагат ли? Трябва ми вещо ефикасно за почистване на кожа-черни точки, от време на време някоя пъпчица и да не е мазна, искам хубава кожа. :(

casey
11-29-2009, 18:35
Garnier Pure Active Roll-on - Създаден да предпазва кожата от появата на пъпки, черни точки и петна, оставя кожата чиста още след първата му употреба.
Кремът против несъвършенства намалява несъвършенствата и петната по кожата и премахва черните точки.

Следователно, ако не искаш да не ти се появяват пъпки ( или имаш малко) ти трябва рол-он, а ако искаш да премахнеш пъпките който вече имаш ползваш крема!

anisummer
11-29-2009, 18:38
Аз ги имам. Кремът си го слагам след скраба за лице, тъй като той много ми изсушава кожата и с това кремче става по-добре. А ролона когато ми се появи някоя пъпчица и я атакувам :D

casey
11-29-2009, 19:24
Аз ги имам. Кремът си го слагам след скраба за лице, тъй като той много ми изсушава кожата и с това кремче става по-добре. А ролона когато ми се появи някоя пъпчица и я атакувам :D
Кремът също изсушава кожата, така че няма никакъв смисъл това което казваш, че се слага след скраба!

casey
11-30-2009, 11:46
Кремът също изсушава кожата, така че няма никакъв смисъл това което казваш, че се слага след скраба!Крема не изсушава кожата.
Така ли, аз така четох някъде, ама щам казвате! 8-) Както и да е според мен кремът ако не изсушава по-добре рол-она!

tonie__
11-30-2009, 15:25
аз пък хич не им вярвам на тея :( многомалко продукти,които ги рекламират постоянно и навсякъде вършат работа

Neopitom3na
11-30-2009, 16:25
и двете не ми харесват много..

maybeline
11-30-2009, 16:40
аз ползвам само рол-она.. добър е

aloveyou
11-30-2009, 17:13
Рол он :P

psych0
12-29-2009, 12:14
Рол он :P

TwEEtyNkA
12-29-2009, 17:56
а да ви питам кое наричата скраб ? това за измиването ли,че не сам на ясно аз имам това за измиването и то е против черни точки и рол-она го имам той е против пъпки рол-она е страхотен действа наистина използвам го от 2 дена по 2 пъти на ден и ми се изчистиха пъпките :-D

casey
12-29-2009, 18:05
Аз си ги купих. Първо да кажа кремът ИЗСУШАВА кожата и то много - чак носът почна да ми се бели. Имам и рол-она. Бих ти препоръчала крема! :)
Скрабът е това, което е като маска.
Имам кремът, рол-онът, скраба и тампончетата. Ползвам и четирите и мога да кажа, че определено има ефект. И то ГОЛЯМ! Както съм казвала и преди на Гарниер продуктите за почистване на лицето са СТРАШНИ! :P

Bibz
12-29-2009, 18:23
Значи аз не искам да ползвам всичките продукти, само един или два. Кожата ми е нормална(нито е много мазна, нито е много суха), нямам много пъпки, от ввреме на време се появавя някоя. Петънца червени също ми излизат понякога. Черни точки имам по носа и тук-там някъде. Какво бихте ми препоръчали? :( Искам кожата ми да е свежа, гладка и още по-чиста.