View Full Version : Изприщване
Здравейте хора от 2 дена се мажа с една глупост на Avon, Clear Skin едно гелче такова стой синкаво... Та проблема е там, че се изприщих в смисъл кожата ми стана червена и само под очите си е както по-принцип и е цвета и е много смешно все едно съм изгорял на очила :D . Мих се по 2 пъти на ден и днес прочетах, че трябва само по 1 път и незнам какво става ако някой е имал същия проблем като моя би ли споделил какво да правя да продалжавам ли да се мажа с него по 1 път на ден или да спирам нацяло... И постоянно кожата си я осещам една такава опъната и ме сарби от време на време споделете какво се случва моля ви
JaCkSpAr0y
11-08-2009, 22:58
Използвай по-доказани продукти . Мъжкото лице не е като женското . Неможе всичко което е за жени да го слагат и мъже . Предлагам да спреш да го ползваш за неопределен срок от време .
Ако може да ми предложиш какво да ползвам ще съм ти много благодарен
JaCkSpAr0y
11-08-2009, 23:24
Ако може да ми предложиш какво да ползвам ще съм ти много благодарен
Опитай ако мине от само себе си . Не знам какво да ти предложа .... то може и повече да ти навреди :(
От година и нещо вече и на са спрели да излизат... Но най-интересното е, че с това гелче като се мажа и намаляха в смисъл изгоряха ли и аз незнам дали може и така да му е действието ?
VIPkuklichka
11-09-2009, 11:21
спри го изцяло.. поне докато ти се оправи лицето