View Full Version : Мислех,че съм я забравил,но....
rockstar
11-08-2009, 23:22
Та..Т ази вечер видях бившата ми, която обичах повече от 5 години. Съвсем случайно се засякохме в едно кафе.. И най-лошото, е че отново почувствах "пеперудите в стомаха". А си мислех, че съм я преодолял! Цели 7 месеца нито сме се виждали, нито сме се чували.. И сега тя ме покани да излезем. Страхувам се за себе си. След като дори 5 минутна среща ми повлия толкова силно, то какво остава да излезем ;( . За пръв път в живота си се страхувам така. Моля ви..подкрепете ме!
Заглавията на темите трябва да са описателни!Punisherrr
FancyGirl
11-08-2009, 23:30
Aми ако искаш да си отново с нея смисъл ако мислиш че тя има някакви по специални чуства към теб излез с нея... а ако не искаш отново да те нарани просто и обесни че не можеш да понесеш всичко отново и че не можете дори да излезете сигурна съм че ще те разбере... не се самонаранявай. :-|
Излезте и виж как ще се стекът обстоятелствата .. кой знае може отново да се съберете? :-|
mechtaq_za_teb
11-09-2009, 04:32
Рискувай, но не влагвай и не си давай надежди. Каквото стане, стане.
cookie_master
11-09-2009, 04:54
Рискувай, но не влагвай и не си давай надежди. Каквото стане, стане. ;-)
soul1199
11-09-2009, 05:42
Излезте и виж как ще се стекът обстоятелствата .. кой знае може отново да се съберете? :-|
В какво да те подкрепим?
Аз бих те посъветвала да не излизаш с нея изобщо.
sunshinepp
11-09-2009, 06:08
Моля ви..подкрепете ме!
Подкрепям те! :grin:
+++
FromAutumToAshes
11-09-2009, 07:21
Ако смяташ, че има шанс да се съберете и искаш това да се случи, действай! Ако не... просто изкочи с оправдание, че не можеш да отидеш :)
MaLkaTa_LaDy
11-09-2009, 07:23
Една голяма любов може да завърши или пак с любов или с омраза. Като не ти е паднало момичето в очите, ти все ще имаш някакви симпатии към нея и като се видите или стане нещо повече ще има пеперудки. Та имам предвид, че тя никога няма да ти е безразлична. Иии аз те подкрепям! :-)
antifashionshit
11-09-2009, 07:31
А си мислех, че съм я преодолял!
е не всеки ден е Великден...
+1
хайде стискам ти палци вс да ти се нареди добре :)
ако тя те е зарязала, непременно излез с нея! виж дали съжалява, ако е така накарай я пак да се влюби в теб, изчукай я още един път и я заеби по най-гадния начин който ти мислиш че ще я накара да се чувства гадно и като боклук! деба и тъпите бивши :x
и аз съм като тебе, но все още се колебая какво бих направил ако ми се обади (което ще стане), дал ида и простя (много малко вероятно) или да я унижа и да си го върна, за да види какво ми беше и все още ми е, защото я обичах много.
не си мислете че съм някой гад, просто трябва за себе си да знам че съм победител в една раздяла, защото винаги има победители и победени., сега съм от победените за жалост, но има време. обади ли ми се, поиска ли да се върне ще се успокоя и ще я забравя много лесно - по описания горе начин. тва е решението, защото веднъж ми се е случвало и едва след като момичето дойде да ми се моли за прошка (а аз се мъчих месеци наред, не спах и тн) и аз и казах в очите че е боклук след една-две срещи на които дадох всичко от себе си (голям театър) ми олекна и всичко за един миг се изпари. повече никога не я сънувах 8-) а тя сигурно още се сеща за мен, въпреки че минаха години. те така и с бившата ми
давай пич, е*и и майката и я прееби здраво да съжалява цял живот :booooomb:
Подкрепям LadyDi.има ли смисъл изобщо да излизате...
aloveyou
11-09-2009, 07:45
Да,съгласна съм..Ако искаш излез с нея - ако Не - не
Хайде..Успех.. :-)
sunshinepp
11-09-2009, 07:54
:-o
eminemfenka
11-09-2009, 08:23
Aми ако искаш да си отново с нея смисъл ако мислиш че тя има някакви по специални чуства към теб излез с нея... а ако не искаш отново да те нарани просто и обесни че не можеш да понесеш всичко отново и че не можете дори да излезете сигурна съм че ще те разбере... не се самонаранявай. :-|
flowerlina
11-09-2009, 09:49
Няма смисъл
+
ralityuy
11-09-2009, 10:09
Замислял ли си се:"А дали пък тя знае,че все още имам чувства към нея?" Сложно е...Логично е следващия въпрос да е:"А дали й пука?"...Подкрепям идеята да рискуваш и да видиш,какво ще се случи...Но наистина,не бъди с големи очаквания,за да не се разочароваш след това.....И късмет...
Nadelina
11-09-2009, 10:15
А ти защо мислиш, че тя те кани, за да покаже нещо специално? Тя може би те кани именно, защото не сте се виждали отдавна и иска да подновите контактите си - вече като приятели, хора изживяли нещо в миналото, но хора, които вече са се отърсили от тези усещания.
LoveRetroMusic
11-09-2009, 10:36
По-добе не излизай с нея. :)))
rockstar
11-09-2009, 13:38
А ти защо мислиш, че тя те кани, за да покаже нещо специално? Тя може би те кани именно, защото не сте се виждали отдавна и иска да подновите контактите си - вече като приятели, хора изживяли нещо в миналото, но хора, които вече са се отърсили от тези усещания.
Проблема, е че аз не съм се отърсил от нея.Мислех, че съм, но уви.Само за 5 минутки с нея ме разтърсиха изцяло..Сега след като мисля на "трезва" глава със сигурност да не се срещна с нея и да продължа старата тактика е най-доброто което мога да направя за мен самия.
stupid0boy
11-09-2009, 14:11
Човеееек т'ва са 5 години не са 2 месеца.... ти кво мислиш, че за 5 месеца ще можеш да забравиш цели 5 години??? Пфффф жестоко се лъжеш... По-добре излез с нея.... Излезз !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o
lubomirky
11-09-2009, 14:23
аз подкрепям kypo
InloveAgain
11-09-2009, 14:47
Добре,а ти сега имаш ли още чувства към нея,искаш ли да се получи нещо между вас или ако не това въобще искаш ли я като я приятелка..ако искаш поне едно от тези неща излез с нея. Ако ти е все тая не излизай :).
CrazySweety
11-09-2009, 15:27
Ако смяташ, че има шанс да се съберете и искаш това да се случи, действай! Ако не... просто изкочи с оправдание, че не можеш да отидеш :)
+100
rockstar
11-10-2009, 09:49
http://picbg.net/img.php?file=c465404916495836.bmp
kukli4kata001
11-10-2009, 14:24
Сърцето или разума?
Ахам, това е най-гадното :(
PurpleDream
11-10-2009, 15:43
старата любов ръжда не хваща!
misslowe
11-10-2009, 15:48
В какво да те подкрепим?
Аз бих те посъветвала да не излизаш с нея изобщо.
+ :?
izlishna
11-10-2009, 16:17
Щом си усетил пеперудките в корема си .. може би още имаш някакви интереси към нея.. Излезте при условие, че тя те помоли иначе не се унижавай да правиш това :) Опитай нищо не губиш .. може само да спечелиш :grin: Успех :?
Yancheto
11-10-2009, 17:19
Не бих казала, че е добре да излизаш с нея. Каквото е в миналото , най-добре да си остане там. Само ще страдаш.
myNameIsImmortal
11-10-2009, 18:08
Бъди мъж и въпреки всичко излез с нея! Пък да става каквото ще..
Би ли погалил отново куче, което вече те е охапало ??