View Full Version : Да се правиш на недостъпен?
Как ще рече това? (тъп въпрос, но...)
И момичетата харесват ли такива момчета?! :-o
Редно ли е като харесваш момиче да се правиш на "недостъпен", за да може тя пак да те потърси и да се зарибявате... :-o
SaintLucifer
11-09-2009, 10:54
Не ако и ти я харесваш, просто няма смисъл. Съмняваш ли се обаче, винаги помага, за да видиш докъде е готова да стигне...
YouKnowImBetterThanYou
11-09-2009, 10:55
За да разчиташ момичето да те потърси първо като се правиш на недостъпен трябва или да си сигурен в някаква изключителна харизма, която притежаваш и е магнит за путките, или пък да си заблуден, че я имаш и просто да си останеш с чакането.
sunshinepp
11-09-2009, 10:55
до някъде те прави по-интересен и желан..ноо не прекалявайте .. :D
Аз я харесвам, но незнам дали тя.. мисля, че и тя леко ме харесва, но незнам..
а принципно... кво ще рече тва да се прайш на недостъпен?!
Да я избягваш или... да не се правиш, че я харесваш?
aloveyou
11-09-2009, 11:05
до някъде те прави по-интересен и желан..ноо не прекалявайте .. :D
Да`напълно съгласна съм..Наистина не прекалявайте..
Представи си,че се правиш на недостъпен,правиш се,правиш се,а момичето през това време се опитва "да те накара да й обърнеш внимание" - но по едно време й омръзва и престава (и ако я харесваш) - тогава става кофти :?
SaintLucifer
11-09-2009, 11:09
Аз я харесвам, но незнам дали тя.. мисля, че и тя леко ме харесва, но незнам..
а принципно... кво ще рече тва да се прайш на недостъпен?!
Да я избягваш или... да не се правиш, че я харесваш?
В твоя случай да се правиш на недостъпен ще бъде просто идиотско.
Леко да я избягваш, да се правиш на по-зает отколкото си и пр., интерпретации много, избери си правилната за теб.
anyfany2
11-09-2009, 11:21
Зависи... как са протекли нещата..
Не може да се обобщи..
но аз не харесвам недостъпни момчета..
и въобще не иг гоня..
:grin: 8)
предпочитам хората да бъдат естествени :)
AutomatiC
11-09-2009, 11:28
най-много мразя когато едно момче ми се прави на недостъпно.иде ми да го хвана за гушата :-x
PurpleDream
11-09-2009, 11:28
Всичко с мярка ;-)
sunshinepp
11-09-2009, 11:29
той може да е естествено недостъпен 8) 8-)
1 момче ... когато се прави на недостъпно няма лошо ама като повечето неща да си има граница защото иначе може да отблъсне момичето от себе си :)
Jumbie483
11-09-2009, 11:51
той може да е естествено недостъпен 8) 8-)
По-скоро незаинтересован..
ivcheto0o
11-09-2009, 11:52
аз не харесвам такива мом4ета :) ако са праи на недостъпен 6те си помисля 4е не иска да бъде с мен....
хмм, може и в мен да е проблема или по-скоро в моето мислене...
просто след като харесваш 1 момиче, защото трябва да се правиш на "недостъпен", за да започне нещо по-сериозно?
Да бъдеш незаинтерисован? - тъ, ако беше така, защо изобщо би започнал да се занимаваш с момичето след като се правиш на такъв... :?
sunshinepp
11-09-2009, 11:59
хмм, може и в мен да е проблема или по-скоро в моето мислене...
просто след като харесваш 1 момиче, защото трябва да се правиш на "недостъпен", за да започне нещо по-сериозно?
Да бъдеш незаинтерисован? - тъ, ако беше така, защо изобщо би започнал да се занимаваш с момичето след като се правиш на такъв... :?
еми тогава..и се хвърляйй веднага..
Трябва да й показваш, че я харесваш и искаш да си с нея, но нетрябва да й го натрапваш, нека не е напълно сигурна просто понякога е хубаво да се бориш за нещо и когато го достигнеш е по сладко.
InloveAgain
11-09-2009, 12:19
Според мен е много глупаво
cookie_master
11-09-2009, 12:28
не трябва да се прекалява :wink:
С мярка, ама въпроса е не да ходиш и да изплезваш език пред всяка срещната яка мацка или да ходиш все подир нея. Аз така го разбирам, просто да си по-независим, същото е и когато харесваш някоя. Не като се обърне и ти да си навсякъде...
REPRESSED
11-12-2009, 13:18
Гррр, имам една теория, че човек като се прави на недостъпен рано или късно наистина става недостъпен, тей че .... не се уливай ;D
wizzybizzy123
11-12-2009, 20:10
ми... интересно е ,но ако прекалиш става много гадно.. опитай се да смесиш двете неща... смис хем да си недостъпен, хем от време на време да заговаряш и така е много яко.. от женска гледна точка :P
antifashionshit
11-13-2009, 06:41
Как ще рече това? (тъп въпрос, но...)
И момичетата харесват ли такива момчета?! :-o
Редно ли е като харесваш момиче да се правиш на "недостъпен", за да може тя пак да те потърси и да се зарибявате... :-o
много не обичам, когато някой се прави на недостъпен. защо просто не говориш с момичето, не бъдеш себе и малко смел. предполагам дори и да ти откаже, уважението и към теб ще нарастне с едно-две нива.
soul1199
11-13-2009, 08:14
той може да е естествено недостъпен 8) 8-) 8-) 8-) 8-)
Всичко трябва да си е в мярка .. когато е прекалено изглежда тъпо и смешно .. аз лично обичам момчето да ми се дърпа в началото, но пак казвам в граници .. ако видя, че са му много правежските изцепки просто го отебавам .. става ми безинтересен .. :? :?
аз не харесвам такива мом4ета :) ако са праи на недостъпен 6те си помисля 4е не иска да бъде с мен....
Ай сега добре дошла на наше място да видиш яко ли е :)
а редно ли е да тръгнеш с друго момиче, въпреки че харесва точно определно, но тя се прави и не се занимава с теб? :?
Амии .. да .. но не прекалявай, това е с цел да и покажеш един вид, че не си един от всички и да и привлечеш вниманието ... ноо пак казвам не прекалявай, защото може да реши, че я отблъскваш с държанието си .. :) :)
разбрах ви, но като се прибираме заедно (защото сме в една посока донякъде) нали пак да си говорим, но като зарибяване или как?
И понякога я изпращам донякъде, т ако не го правя това означавали за нея, че се правя на недостъпен или просто (защото скоро се скарахме и "уж" се сдобрихме), че заради случилото се неискам да я изпратя :?
TeenSpirit
11-13-2009, 13:22
Има ли смисъл щом се познавате и до сега си се държал нормално с нея, сега да започваш да се правиш на недостъпен. И естесвено, че момичето ще си помисли, че я отбягваш- ти какво би си помислил, ако беше момиче и изведнъж момчето, с което до вчера сте били близки да започне да се държи сякаш не му пука?!
1 момче ... когато се прави на недостъпно няма лошо ама като повечето неща да си има граница защото иначе може да отблъсне момичето от себе си :)
Напълно прав\а .. ден, седмица не повече, за да придадеш малко тръпка.. УСПЕХ ;)
Бъди себе си,не се преструвай,не слагай фалшиви маски,които ще ти докарат само проблеми.. :)
Внимавай с тази недостъпност,защото има шанс да си останеш само с нея.... :wink:
izlishna
11-14-2009, 10:18
Още не се е родил недостъпен човек :) ..
По добре недостъпен отколкото да се правиш на клоун пред няква .. Ама човек да си има и покритие,щото ще остане празна кошницата .. :lol:
Аз обичам да се правя на недостъпна. :oops: Не знам на момичетата повече им ходи това. :) Ако едно момче се прави на недостъпен,то в повечето случай(повтарям не във всички) женската аудитория губи интерес.