PDA

View Full Version : Бягствоооо...:(

DandM
11-09-2009, 12:29
Здравейте Тийнове.. каквоо ще ни посаветватее !? :-o

Със една приятелка искамее тези дни да кажем че аз ще спя у тях а тя у насс .. и да се измъкнемм за да излеземм със еднии м0мчета вие каквоо ще кажетее .. дали ще стане .. 8) :(

sunshinepp
11-09-2009, 12:33
Здравейте Тийнове.. каквоо ще ни посаветватее !? :-o

Със една приятелка искамее тези дни да кажем че аз ще спя у тях а тя у насс .. и да се измъкнемм за да излеземм със еднии м0мчета вие каквоо ще кажетее .. дали ще стане .. 8) :(

гледай пише ти го в хороскопааа.. звездите предричат..
може би да, но реално погледнато не! ..

какк да ти кажем като не познаваме ваще! като цяло..мисля, че не става!

Bellatrix
Е вашите няма ли да си звъннат едни на други, за да са сигурни, че всичко е уредено и тн? :-o Ще ви хванат 100 на 100 и после ще ви забранят да си подавате носовете навън.

Аз съм го правила успешно това, но аз съм с разведени родители и просто казах на майка ми, че ще съм у баща ми.

Вашето е доста прозрачно.

Kukumqvka
Ми ще стане,ако родителите ви имат доверие .. ама ще е супер тъпо някой от вашите да се обади на тяхните и обратното,голям риск има.Едвали ще стане.

stylo
11-09-2009, 12:37
:D
Това съм го правила,обаче по друга причина. :oops: Номера ви ще мине само ,ако майките ви не са някакви истерички дето ви търсят през 5 мин.Инак трябва да стане,обаче за по-сигурно кажете ,че ще се събирате заради някакъв проект за училище например и понеже ще имате много работа ще трябва да осташе да спиш у приятелката си.

kobrichka
11-09-2009, 12:52
Зависи от мноо неща попринцип. Малко е безрасъдно, но аз не съм човек който би трябвало да казва такова нещо. И аз съм ги правила тези номера и да ти кажа честно не си струва мн мн, после наказанието ми беше гадно :D а и родителите ми винаги званяха на майката на приятелката ми. Според мен не си струва заради едни момчета, а и вие познавате ли ги добре тез господа?

PurpleDream
11-09-2009, 13:00
ние от къде да знаем? пробвайте

anity92
11-09-2009, 13:04
тцтцтц смятаййй .. според мен не би трябвало да рискувате заради някфи момчета :? .. а и родителите на двете ви със сигурност ще си телефонират едни на други така че няма много смисъл в това което сте намислили :)

kypo
11-09-2009, 13:40
ще стане, ама внимавайте кво ще правите щото и аз така веднъж като по-малък бях казал че ще спя при най-добрия си приятел, обаче бяхме тръгнали по дискотеките и на обед се намерих в един друг приятел и с некви други, ама без портфейл и яке :x

stupid0boy
11-09-2009, 13:42
Родителите познават ли се??? Защото имам един приятел, който ми е най-добрия уж... но майките ни не се познават... и ако кажа на майка ... отивам да спъ в моя най-добър приятел... как ще и се обади? след като няма и представа за номер... пък камоли каде живее и разни такива... :D :D :grin: :grin: Пробвай...

mechtaq_za_teb
11-09-2009, 13:42
:-o Може и да стане, но това е тъпа идея. Всеки път ли ще се налага да лъжете, когато искате да излезете с момчета?!

kombarka
11-09-2009, 13:57
Рискувайте, но после ще си поемате последствията. :? :lol:

stupid0boy
11-09-2009, 14:01
Най - много да ви поставят на Електрически стол нищо повече :grin: :grin: :o :o :o :o :o :o :o :o

LoveRetroMusic
прекалено много филми гледаш. :)

sunshinepp
според мене ше се провалите..и замисли се тия момчета заслужават ли си зарди тях да ви накажат? ..мисля, че е глупаво..

aloveyou
11-09-2009, 14:07
А какво ще ви стане - ако кажете,че ще излезете с приятели ? :-o

А доколкото дали ще стане - Ние (или поне аз) откъде да знаем..Пробвайте и ще разберете

haritov
11-09-2009, 14:08
възможно е

smiirnoff
11-09-2009, 14:13
:lol:

Bibz
11-09-2009, 14:14
Правила съм го :-D Ако родителите ви не са паники и по-важното ако не се познават, има голям шанс да се получи планът. Но ако се познават, не пробвайте по-добре. Кажете, че сте при някоя друга приятелка, чиито родители не познават. И по-добре да са чували за нея, за да не се съмняват. :)

balu4ka
11-09-2009, 16:20
Да ти приличам на ВАНГА ?! :?

peshost
11-09-2009, 16:27
Има такава вероятност, но според изчисленията на учените тя 0,0000000000000000000001%. :-o Успех все пак! :)

Eddie
11-09-2009, 17:57
Хубаво да речем, че ваще не се усетят, не звънят едни на други и успеете за излезете. По-интересно ми е да разбера какво сте намислили да правите тогава. Как мислите да прекарате цялата нощ с тия момчета? Ще преспите ли с тях, по дискотеки ли ще ходите цяла вечер? Аз ли нещо вече остарявам и аз не знам, ама по мое време срещите с момичетата продължаваха няколко часа, после я изпращам до тях и си се прибираме по живо по здраво.

Ами ако тея момчета се мотат с вас до някое време и после решат да се прибират вие какво ще правите? Ще киснете цяла нощ по улиците самички, надявайки се да не бъдете ограбени, пребити, изнасилени, изядени от кучета и за още по-страшни работи съм слушал по новините.

Да речем, че цяла нощ се мъкнете из дискотеки, преспите с тия момчета и не не знам си какво още, на сутринта като се приберете мислите ли, че изобщо няма да имате съмнителен вид. Дори и да изглеждате нормално, факта, че имате огромното желание да си наваксате съня или се наливате с промишлени количества кафе също изглежда подозрително.

Ама избягайте. Ако може после разкажете как е минала срещата. А пък кой знае, може и от новините да разберем. То историята за сестрите белнейски изобщо не беше подобна...

FeelMyPain
11-09-2009, 18:04

Какво може да стане така като ги гледаш даваш ли им 18 или някакъв умствен потенциал?

vagarious
11-09-2009, 18:44
Щом питат по форумите за такива неща, значи нямат достатъчно умствен багаж за да преценят последствията.Доста смела постъпка, но и адски глупава.Осъзнайте се и порастнете.

FeelMyPain
11-09-2009, 18:58
Щом питат по форумите за такива неща, значи нямат достатъчно умствен багаж за да преценят последствията.Доста смела постъпка, но и адски глупава.Осъзнайте се и порастнете.
Смело?Смело щеше да е ако се измъкнат от 3тия етаж през прозореца по асмата посред нощ за да идат на дискотека.Ей тва е смела постъпка.. :lol:
Тъпото е, че като се прибирала била доста пияна и неможала да изкачи асмата обратно до 3тия етаж и я хванали.. 8-)

SaintLucifer
11-09-2009, 19:15
Смело? Може би. Глупаво? ДА! Забавно? Със сигурност.

Направете си кефа, сега му е времето, после ако разберат, което най-вероятно ще стане, ще ви накажат, ама голяма работа, ще имате този спомен за утеха в самотните вечери.

buuu
11-09-2009, 19:19
:lol: ей ся хвърлям боба и ши кажа :-o

DandM
Хубаво да речем, че ваще не се усетят, не звънят едни на други и успеете за излезете. По-интересно ми е да разбера какво сте намислили да правите тогава. Как мислите да прекарате цялата нощ с тия момчета? Ще преспите ли с тях, по дискотеки ли ще ходите цяла вечер? Аз ли нещо вече остарявам и аз не знам, ама по мое време срещите с момичетата продължаваха няколко часа, после я изпращам до тях и си се прибираме по живо по здраво.

Ами ако тея момчета се мотат с вас до някое време и после решат да се прибират вие какво ще правите? Ще киснете цяла нощ по улиците самички, надявайки се да не бъдете ограбени, пребити, изнасилени, изядени от кучета и за още по-страшни работи съм слушал по новините.

Да речем, че цяла нощ се мъкнете из дискотеки, преспите с тия момчета и не не знам си какво още, на сутринта като се приберете мислите ли, че изобщо няма да имате съмнителен вид. Дори и да изглеждате нормално, факта, че имате огромното желание да си наваксате съня или се наливате с промишлени количества кафе също изглежда подозрително.

Ама избягайте. Ако може после разкажете как е минала срещата. А пък кой знае, може и от новините да разберем. То историята за сестрите белнейски изобщо не беше подобна...

Еми 1 - во няя да преспим с тах момчетата са много свестни 2 - ро няма да ни зарежат вечерта да се скитаме по улиците щото те не са от тоя тип момчета

cookie_master
може и да стане,
но може и да ви хванат

DandM
11-09-2009, 19:21

Лелеее .. какъв филмм .. :D
Амаа мерсии все пакк .. Значии тея м0мчетаа ги познавам много добрее .. на мойте и ноговите годители са ощее .. от малки заедно както и аз и тойй .. и го п0знавам също така знамм .. чее няма да ме зареже на улицата нощесекаа самаа .. нито пък ще ми направи нещоо неговият приятеле същатаа .. история .. дории говорих с това момчее и той ми казаа .. че няма да правим такива глупостии .. чее ако разберат нащее и той и аз отиваме на киноо .. и че е по добрее да кажем че ще съм с негоо от колкото да ги лъжа такаа ..

vagarious
11-09-2009, 19:21
Смело?Смело щеше да е ако се измъкнат от 3тия етаж през прозореца по асмата посред нощ за да идат на дискотека.Ей тва е смела постъпка.. :lol:
Тъпото е, че като се прибирала била доста пияна и неможала да изкачи асмата обратно до 3тия етаж и я хванали.. 8-)

Под "смело" имах предвид да излъжат техните така.За мен това е смело, защотото не бих поела този риск, не бих избрала да ги излъжа, пред това да им кажа всичко както си е.Предпочитам да им кажа къде ще съм и ако има спънки ок.Ако няма спънки- пак е ок.Въпрос на възпитание бих казала. :)

IndependentGirl
11-09-2009, 19:22
Не... няма да стане.. :? ..защото не мисля, че ви е по умствените възможности да го планирате добре и да го направите правилно.. :lol: ..и за да направите какъвто и да е риск трябва да можете да си понесете последствията.. Пък и да ви имам причината за бягството.. тръгнали сте да тичате след момчета, а дори сте недорасли, за да го направите.. :?

FeelMyPain
11-09-2009, 19:25
Добре погледни само как пише?Смяташ ли, че един разумно мислещ родител би я пуснал където и да е след 20:00...
Затова съответните момичянца решават да излъжат с цел бягане, защото им е пределно ясно, че с тяхната безотговорност и детско поведение, никой не би им разрешил да отидат където и да е.
Дано да ви набият поне след това.ШекшитаААаАааА

misslowe
11-09-2009, 19:29
Какво пък толко се травмирате ..
не е кой знае какво ако искат нека да го направат ..
Тяхна си работа .. + това наистина е забавно
вече съм го пробвала .. и беше без последствия :) :-D :?

UNITED
11-09-2009, 19:30
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ох,добре че са такива кат' тебе та да ме разсмиват :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

flowerlina
11-09-2009, 19:35
Малки сте, няя да стане

vagarious
11-09-2009, 19:38
Добре погледни само как пише?Смяташ ли, че един разумно мислещ родител би я пуснал където и да е след 20:00...
Затова съответните момичянца решават да излъжат с цел бягане, защото им е пределно ясно, че с тяхната безотговорност и детско поведение, никой не би им разрешил да отидат където и да е.
Дано да ви набият поне след това.ШекшитаААаАааА

Не, не смятам, че един разумно мислещ родител би ги пуснал някъде след 20:00ч. още повече зимно време.А относно този вид лъжи - както вече казах - въпрос на възпитание. :)

SaintLucifer
11-09-2009, 19:49
Не, не смятам, че един разумно мислещ родител би ги пуснал някъде след 20:00ч. още повече зимно време.А относно този вид лъжи - както вече казах - въпрос на възпитание. :)

Един разумно мислещ родител? Ти сериозно ли? Да гледа детенцето като писано яйце и да не го пуска никъде е най-лошото нещо, което може да направи един родител, защото или детето става социофоб или просто почва да ги лъже, както е в случая.

На теб готино ли ти е да излизаш до 20:00 с приятели?

vagarious
11-09-2009, 19:53

Един разумно мислещ родител? Ти сериозно ли? Да гледа детенцето като писано яйце и да не го пуска никъде е най-лошото нещо, което може да направи един родител, защото или детето става социофоб или просто почва да ги лъже, както е в случая.

На теб готино ли ти е да излизаш до 20:00 с приятели?

Не ми е готино, но съм по-голяма.А ако в случая кажете, че това не ме "оправдава" - ми излизам си след 20:00ч. защото не съм ги лъгала и ми вярват.По гадния начин разбрах, че трябва да съм искрена с тях за да получа това, което искам- в случая да излизам до късно.

SaintLucifer
11-09-2009, 19:56
Не ми е готино, но съм по-голяма.А ако в случая кажете, че това не ме "оправдава" - ми излизам си след 20:00ч. защото не съм ги лъгала и ми вярват.По гадния начин разбрах, че трябва да съм искрена с тях за да получа това, което искам- в случая да излизам до късно.

О, голяма си, пардон. Хора различни, може би неините родители няма да я пуснат, дори да каже, защото както сама отбеляза - малка е, може би го прави само заради тръпката, че нарушава някакво правило, било то и родителска забрана. Не всеки живее в света мечта, само с разбрани хора, които го уважават.

vagarious
11-09-2009, 20:00

О, голяма си, пардон. Хора различни, може би неините родители няма да я пуснат, дори да каже, защото както сама отбеляза - малка е, може би го прави само заради тръпката, че нарушава някакво правило, било то и родителска забрана. Не всеки живее в света мечта, само с разбрани хора, които го уважават.

С първото ти изречение май се заяждаш, но както и да е.Ами всеки си преценява.Аз знам моите родители какви са и знам как да се отнасям с тях, за да сме всички доволни.Така е и тя, и ти и всички.Прав/а си.Мнения различни. :)

ByByy
11-09-2009, 20:50
абе какво ви става на всички? :( наистина вече се убедих че повечето тийнейджъри в днешно време се интересуват само от глупости..празни работи..как може да мислите за проблем това дали ще успеете да излъвете ваще? :-o

umri
11-09-2009, 21:24
Дано тия момчета не са някви изнасилвачи или трафиканти на хора.

sweety_blondy
11-10-2009, 06:41
Ще стане ама внимавайте много ! :)

Аз така си бях изпатила и сега никъде не излизам..само че аз постъпих по глупаво .. : ) казах на майка че съм в една приятелка,а бях на купон с приятеля ми,и майка на другия ден срещнала момичето и я питало как сме си изкарали,пък тя казаха " аз не съм я виждала отдавна " (момичето,,дето уж трябваше да спя в тях не бепе уведумено от мен) .. и майка ме фана,каза ми да си призная,ама аз съм инат и не го направих.. тя разбра че съм я излъгала ама кво може да направи :D

aloveyou
11-10-2009, 07:28

Какво може да стане така като ги гледаш даваш ли им 18 или някакъв умствен потенциал?

Да така си е :? В мен е грешката..
Но все пак не препоръчвам да "бягат",защото тези момчета да не са "изнасилвачи или трафиканти" - все пак родителите им трябва да знаят къде са децата им..

Мое мнение..

soul1199
11-10-2009, 09:01
ние от къде да знаем? пробвайте

GaBiIi__
11-10-2009, 09:33
ако успееш добре да излъжеш ваще не аз съм го правила ... докато не ме хванаха хахах

titinkaa
11-10-2009, 09:38
Доста рисковано е.
А задавала ли си си въпроса ако ваще и техните ви разкрият кво ще стане?
А мислила ли си,че рискуваш да ви хванат,а вие рискувате всичко за тея момчета,и ако после стане нещо както сте с тея момчета,после ще има да съжалявате цял живот,за някви тъпаци,и на всичкото отгоре ако ви хванат ще сте наказани.После ще съжалявате че така сте направили заради тея пичове?!

ByByy
11-10-2009, 09:42
Доста рисковано е.
А мислила ли си,че рискуваш да ви хванат,а вие рискувате всичко за тея момчета,и ако после стане нещо както сте с тея момчета,после ще има да съжалявате цял живот,за някви тъпаци,и на всичкото отгоре ако ви хванат ще сте наказани.После ще съжалявате че така сте направили заради тея пичове?!
ne sam saglasna...ne vqrvam i na tebe da ne ti se e iskalo pone vednaj da naravi6 takava ludoriq?.. hmmm :oops: az sa6to sam bqgala ..vednaj me hvanaha imashe golemi posledstviq posle..no ne sajalqvam..parvo 6te ima kfo da pomnq ot tezi godini..za6toto tfa ti ostava spomen za cql jivot..vtoro men primerno nikade ne me puskaha..no sled kato izbqgah s maika po4nahme da si imame pove4e doverie i da i kazvam kade 6te hodq..i tq me puska6e :D takaa 4e kakvoto vi e na sarceto davaite ama tragnete li da bqgate trqa si4ky vi e po plan! bez izcepki :D uspeh deca :-o

terii
11-10-2009, 10:19
Може да кажете на родителите си, че ще трябва да правите нещо за училище и ще спите при някоя друга ваша приятелка. 8-)

Zarity
11-10-2009, 10:22
Зависи дали ваще не се познават и ако се познават дали ше се разпитват за тва. :-o

GaBiIi__
11-10-2009, 10:39
[quote="titinkaa"]Доста рисковано е.
А мислила ли си,че рискуваш да ви хванат,а вие рискувате всичко за тея момчета,и ако после стане нещо както сте с тея момчета,после ще има да съжалявате цял живот,за някви тъпаци,и на всичкото отгоре ако ви хванат ще сте наказани.После ще съжалявате че така сте направили заради тея пичове?![/quote
напълно глупаво не е интересно ако играят на сигурно млади са защо да не правят грешки и да ги хванат какво от тва... човек който не го е правил неможе да знае тръпката заради която си заслужава дори да ги хванат

izlishna
11-10-2009, 16:48
Ххяххя преди години и аз правех тези номера.. ама моята замисъл беше по-оргинална .. Моята приятелка идваше да спи в нас или аз в тях ама наистина, а не да се правим.. ии всички си лягаха .. ние се заключвахме в моята стая през прозореца и да ни няма ;д Опитай така .. ако вашите не влизат да ви проверяват ще се получи или по-точно ако изобщо ти позволяват да каниш приятелки във вас :) за пижама парти :razz: :D

NoShTnO_iZkUsHeNiE
11-10-2009, 17:09
Еми идеята ви е доста тупа и лесно разбираема в случай че родителите ви си телефонират...както казаха доста хора преди мен.

По-добре кажете че ще спите вие двете в някаква ваша обща приятелка и ако майка ти иска да говори с родителите и,нека приятелката се представи за майка и

А НАЙ-ДОБРЕ ИЗОБЩО НЕ СИ ПРАВЕТЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ,ЗАЩОТО ДОКОЛКОТО ГЛЕДАМ ТЕМАТА,ВИЕ ТЕЗИ МОМЧЕТА НЕ ГИ ПОЗНАВАТЕ И САМО ПРОБЛЕМИ ЩЕ СИ НАВЛЕЧЕТЕ...

КАТО ЦЯЛО ИДЕЯТА Е ГЛУПАВА...

NoShTnO_iZkUsHeNiE
11-10-2009, 17:14
Пропуснах да ви кажа че:

Ако вашите ви хванат ще изгубят доверито си към вас и после доста трудно ще го спечелите отново...

А доста е важно и в какво състояние ще ви хванат...

А всъшност къде ще ходите с тези момчета и какво ще правите с тях и на колко години сте???

DandM
11-10-2009, 18:04
А НАЙ-ДОБРЕ ИЗОБЩО НЕ СИ ПРАВЕТЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ,ЗАЩОТО ДОКОЛКОТО ГЛЕДАМ ТЕМАТА,ВИЕ ТЕЗИ МОМЧЕТА НЕ ГИ ПОЗНАВАТЕ И САМО ПРОБЛЕМИ ЩЕ СИ НАВЛЕЧЕТЕ...

Лелеее .. какъв филмм .. Very Happy
Амаа мерсии все пакк .. Значии тея м0мчетаа ги познавам много добрее .. на мойте и ноговите родители са ощее .. от малки заедно както и аз и тойй .. и го п0знавам също така знамм .. чее няма да ме зареже на улицата нощесекаа самаа .. нито пък ще ми направи нещоо неговият приятеле същатаа .. история .. дории говорих с това момчее и той ми казаа .. че няма да правим такива глупостии .. чее ако разберат нащее и той и аз отиваме на киноо .. и че е по добрее да кажем че ще съм с негоо от колкото да ги лъжа такаа ..

vagarious
11-10-2009, 18:52
И в крайна сметка какво стана!? Или нощта на бягството още не е наближила?! :lol: :lol: :lol: :razz: :) :) :) :)

m0n4yyy
11-10-2009, 18:59
е .. не си ли гледала по анимацийките ?! няа да лъжеш демоде е !! давай номера с чаршафите през прозореца !! мн е тарикацко .. няа да се отрепеш не бой се .. :-D :-D

Sladurcho
11-10-2009, 19:03
Абе деца стойте си в вас и гледайте сървайвар, Вип денс или с нещо друго там се занимавайте. За какво сте тръгнали да правите глупости заради някакви момчета?Не можете ли през деня да се видите с тези момчета и да не се налага да лъжете вашите?толкова ли мн искате да пораснете и да сте като по големите дето излизат вечер и са свободни да правят каквото си искат и да ходят където си искат ?! Според мен си стойте на дупетата и ще ви е мн добре

m0n4yyy
11-10-2009, 19:05
Абе деца стойте си в вас и гледайте сървайвар, Вип денс или с нещо друго там се занимавайте. За какво сте тръгнали да правите глупости заради някакви момчета?Не можете ли през деня да се видите с тези момчета и да не се налага да лъжете вашите?толкова ли мн искате да пораснете и да сте като по големите дето излизат вечер и са свободни да правят каквото си искат и да ходят където си искат ?! Според мен си стойте на дупетата и ще ви е мн добре

Докато не се упарят няма да им дойде акъла .. :(

wasch0
11-14-2009, 07:28
:-o Може и да стане, но това е тъпа идея. Всеки път ли ще се налага да лъжете, когато искате да излезете с момчета?!

izlishna
11-14-2009, 07:40
:?