View Full Version : Зимен шал в Пловдив.
Ъъъ... значи аз съм на общежитие в Пловдив за 1ва година (8 клас) и по цяла седмица съм си там... Та питането ми е ако можете да ми препоръчате от къде да си купя някакъв шал,но да ми го обясните като на блондинка,защото не познавам много добре Пловдив... Имам предвид нещо като ТОЗИ (http://img29.imageshack.us/img29/2346/img3418p.jpg) шал... Спешно е! :(
ПП- Шала ще го нося главно като аксесоар,не толкова да ми топли...
Някой няма ли да пише?! ;\
в Терановата на центъра има, 17 кинта, май и в халите съм виждал :)
RoseDawn
11-10-2009, 12:06
New Yorker
ами като ходиш от Мак Доналдс към кафето Kiss и вдясно има една уличка (с казина) и вървиш по уличката (тя е малка) и вляво има един китайски магазин там има подобни шалове на този (на който си дал линк) ..дано си ме разбрал :D
XxTheOnexX
11-10-2009, 14:27
Терановата на центъра и тая в Мола на първия етаж. New Yorker в мола обаче от там имам един който не е кариран..ама си е много хубав :D Също и в новото Метро ама там тряа да отидеш с ваще ако имат карта. Аз оттам си взех подобен на тоя,който си показала за 15 лв. В Tally Weijl също може да има и в Кенвело.
:)
teengirl15
11-10-2009, 14:31
Терановата на центъра и тая в Мола на първия етаж. New Yorker в мола обаче от там имам един който не е кариран..ама си е много хубав :D Също и в новото Метро ама там тряа да отидеш с ваще ако имат карта. Аз оттам си взех подобен на тоя,който си показала за 15 лв. В Tally Weijl също може да има и в Кенвело.
:)
Tally Weijl е дамски магазин, а май потребителят е момче.
Иваче в Кенвело, Теранова или Ню Йоркър, както казаха другите, трябва да има. Те са в мола. Иначе има Теранова и на центъра, ама ни мога да ти обясня къде точно.
XxTheOnexX
11-10-2009, 14:34
но да ми го обясните като на блондинка
:-o
teengirl15
11-10-2009, 14:36
но да ми го обясните като на блондинка
:-o
:lol:
ами като ходиш от Мак Доналдс към кафето Kiss и вдясно има една уличка (с казина) и вървиш по уличката (тя е малка) и вляво има един китайски магазин там има подобни шалове на този (на който си дал линк) ..дано си ме разбрал :D
ами в плд няма ли няколко Мак Доналдс-а? 8-)
XxTheOnexX
11-10-2009, 19:25
ами в плд няма ли няколко Мак Доналдс-а? 8-)Става въпрос за Мак Доналдс на центъра който е. Другия е в Мола на последния етаж.
ами в плд няма ли няколко Мак Доналдс-а? 8-)Става въпрос за Мак Доналдс на центъра който е. Другия е в Мола на последния етаж.
а цената ако може да ми кажеш г/д?
New Yorker
в Пловдив има Ню Йоркър? :-x
Ще ми кажеш ли къде? точен адрес, пак като на блондинка :D
а цената ако може да ми кажеш г/д?
ми доколкото си спомням бяха под 10 лв..ама не мога точно да ти кажа :?
има още един - McDrive,преди Ескалибур
New Yorker
в Пловдив има Ню Йоркър? :-x
Ще ми кажеш ли къде? точен адрес, пак като на блондинка :D
в Мола 8-)
има още един - McDrive,преди Ескалибур
доста преди Ескалибур.. и е на ъгъла? нали така? ;D
btw аз с рейса минавам сяка сутрин от там щот ми е към даскалото ;d
XxTheOnexX
11-12-2009, 19:33
^ Да, обаче ти трябва да отидеш до тоя на центъра :D
Както вървиш от Пощата по центъра..вървиш,вървиш и стигаш до Мак Доналдс - пада ти се вляво,вървиш още малко - вдясно кафето Кис а до него и Годзила,има една чешмичка там отпред и до чешмичката е пресечката в дясно /улицата с казината/ и там търсиш магазинчето в което ше има такива шалчета. 8-)