View Full Version : Нашите разбраха
Нашите разбраха че пуша( по - точно майка ми ме хвана че пуша)
Каза че няма да казва на баща ми но , аз отидох и ги прослушах през вратата , и чух че майка ми говори на баща ми че пуша , и му вика " все едно незнаеш"
Кво да правя ?
Да кажа ли на майка ми че съм чул раговора им , с баща ми ?
Сега се чувствам супер налофко :S
Hiph0pgirl
11-10-2009, 18:09
Ами ти що пропуши, а?Ми кажи им, нищо не губиш :?
Мисля, че трябва да кажеш на баща си. Примерно, ако баща ти те пита утре пушиш ли и ти му кажеш не, а той да знае на теб причтно ли ще ти бъде да го излъжеш? Не, разбира се затова им кажи, няма нищо да ти направят, и ги спри полезно е за теб, а ако от скоро си ги почнал още по-добре :)
Biskfitka
11-10-2009, 19:00
И при мен е така 8-) Ама майка ми найстина няма да му каже.Но ти щом знаеш,че той знае (;д) си кажи по-добре..и спри да пушиш ...
на всички,който пушат родителите им знаят..и те са минали през тва..криете се не криете се разбира..
на всички,който пушат родителите им знаят..и те са минали през тва..криете се не криете се разбира..
+ така е
брат ми пуши от 3 години сигурно, официално не е казвал на баща ми, но той си знае
Моля те, голяма работа като са разбрали,ще го преживеят...
Всички минават през това все пак.
elito0o0o0
11-10-2009, 19:35
Еми иди и му кажи. И кажи,че ше ги спреш..
на колко си .. ?
на мен например, ако 11-12 годишното ми дете ми каже, че пуши не бих го приела много добре
Neopitom3na
11-10-2009, 20:24
ее голяма работа сега... много голяма част от нас пушат ;-)
Само по празници бате :D ;pp
Сега е момента да се подмажеш и да отидеш да му кажеш сам/а все едно не знаеш за разговора им 8-)