View Full Version : Доверие.......
bUbInkA__
11-10-2009, 20:17
Еми значи ходих с едно момче преди 4 месеца някаде за около 2/3 седмици и разбрах че през повечето време ме е лъгал и е ходил с още едно момиче. Сега от 2 месеца ходим пак и този път уж нещата са различни и бил осъзнал грешката си. Но до една степен все не мога да му вярвам на 100 % и винаги се вкарвам в някви филми дали ме лъжи и тем подобни.. :( Незнам според вас щом веднъж ме е правил на луда и ме е лъгал дали може наистина да се е променил или хората не се променят... :| Мерси предварително :*
ами .. 20 на 80 е да си е осъзнал грешката .. норрмално е да се съмняваш
Bellatrix
11-10-2009, 20:19
Не знам колко хората се променят, но... ЛОЛ, той се е подиграл с теб толкова жестоко и ти е предал доверието на 100%, а ти си се върнала при него? Защо?
Това, че от самото начало е започнал така, не говори добре за намеренията му към теб.
vagarious
11-10-2009, 20:20
"Щом веднъж е станало, ще стане още веднъж и т.н".Все пак имай си едно на ум. :)
FiRe_LaDy
11-10-2009, 20:20
Винаги ще ги има съмненията в теб щом го е направил 1 път.Според мен,ако не му вярваш и само се тормозиш - поговори с него.
Обичаш ли го наистина? Ако наистина е осъзнал грешката си да, но зависи от човека. Ако го познаваш много добре и държиш на него мисля, че трябва да му вярваш.
момиче, започни да уважаваш най- напред себе си, пък тогава другите .. :) :) .. самоунижаваш се така
Еми, няма как да те накараме да му вярваш :)
bUbInkA__
11-10-2009, 20:23
Еми може би защото ми е било хубаво с него и.. незнам колко са му сериозни намеренията. Мислех че има право на втори шанс но сега ми е супер трудно да съм с някого на когото не вярвам а след тези 2 месеца бих казала че вече имам някакви чувства към него и ще ми е още по трудно да се разделя с него...
Kukumqvka
11-10-2009, 20:25
един път го е напрвил,за втория няма да се замисли .. ще има опит :?
vagarious
11-10-2009, 20:25
Тогава гледай да вземеш някакво решение за себе си и го зарежи, докато чувствата ти не станат по силни.Прецени си - ти си знаеш най-добре.Ако лу пък не - продължете си, но ще е по-трудно после. :)
един път го е напрвил,за втория няма да се замисли .. ще има опит :?
Ако момчето има съвест (макар, че се съмнявам) .. едва ли ще се повтори .. ноо от друга страна няма смисъл да е с някой, който я е излъгал ..
NoShTnO_iZkUsHeNiE
11-10-2009, 20:32
Колкото и да мразя да използвам български поговорки ще ти го кажа... \"Вълкът козината си мени,но нрава не\" и все пак невъзможни неща няма,но изграденото доверие може да се срине за миг,а след това да се изгражда ужасно трудно.
Самата ти ако напълно уважаваш себе си не би тръгнала със това момче отново,заради самия начин по които той се е подиграл с теб,но пък ако си заслепена от любов,то не пита.
За да си абсолютно убедена във това дали те лъже или не се опитай да намериш доказателства или може би да се добереш до информация от негови близки приятели...
А И ДРУГОТО КОЕТО Е, ТОЙ ПРОМЕНИ ЛИ СИ ДЪРЖАНИЕТО КЪМ ТЕБ СПРЯМО 1ВИЯ ПЪТ И СЕГА? Това също е от значение...
Също така от личен опит знам,че доверието изгражда връзката и ако то не съществува,тя не би могла да е истинска..
FromAutumToAshes
11-10-2009, 20:47
Бла бла бла... Кажете поне един път ДРЪН за разнообразие бе ! :x :lol:
Хората не се променят .. просто променят начина, по който виждат нещата .. :?
извод: Силно се съмнявам да се е проемнил и да не го направи пак .. :?
bUbInkA__
11-10-2009, 20:52
Еми държанието му до една степен е различно да. Тои ми обеснява че с това момиче са нямали нищо сериозно само секс но аз не съм на това мнение. А и също нещо което ме кара да съм с него е че през тези 2 месеца по никакъв начин не ме е карал да го правим въпреки че е имал възможност не веднъж но просто ме изчаква и по някакъв начин се замислям че не е с мен само заради едното е**не, но нищо не се знае де...
Нищо сериозно, само секс...
Защо никой не приема секса сериозно?
Има 2 начина да правиш секс:
1. с чувства - тогава значи ти е изневерил и Е БИЛО сериозно;
2. без чувства - тогава е просто мъжка к*рва, няма да се промени и не си заслужава да му простиш.
нали знаеш... който е загубил доверие няма какво повече да губи ;)
kukli4kata001
11-10-2009, 22:33
"Щом веднъж е станало, ще стане още веднъж и т.н".Все пак имай си едно на ум. :)
+
а и въпреки, че трябва да се дава шанс на хората и да имаме доверие в тях, аз много не вярвам във втория шанс. Не знам защо, може би защото пак се съмнявам, че ще бъда излъгана...
afkforlife
11-10-2009, 22:34
Всеки има право на 2-ри шанс! Няма значение в какво е съгрешил!
sladur4etyYy
11-10-2009, 23:35
да, бе, и аз така си помислих..
Ще го преосмислиш някога.
mechtaq_za_teb
11-11-2009, 05:52
Загубеното доверие не се връща толкова лесно и хората не се променят ей така. Внимавай с него, защото като нищо пак да те разочарова.
flowerlina
11-11-2009, 08:33
А той показва ли ти, че съжелява, че наистина държи на теб, че те обича и т.н?
sunshinepp
11-11-2009, 08:34
не мисля, че се е променил ..
Хм позната ситуация...Но едно ще ти кажа,хората не се променят ,до такава степен.Аз ако бях на твое място ,дори нямаше да си направя труда да го погледна,ако слушай "Ходел е с мен и с няква друга :? "
Имам си достойнство ,поне малко...
А твоето къде е ?
bUbInkA__
11-11-2009, 09:24
Мерси на всички за съветите. :) А колкото до достоинството по принцип винаги съм имала дори повече от необходимото но просто сега с него всичко е различно и ме е яд супер много на себе си....
Ходили сте 2-3 седмици и той се виждал с друга. Какво не му е нормалното на това? Все още не е разбрал дали ти си тази, която търси. Аз лично никога не скачам с двата крака изведнъж. 5-6 момичета и най-добрата печели, но те не знаят затова.
izlishna
11-11-2009, 10:46
Веднъж ти е изневерил - простила си му! Защо и втори път да не го направи .. след като знае колко си добричка и пак ще му простиш като ти наговори малко мили думички .. Човек греши и пак греши и после привиква да греши :) Според мен не е за теб ! 8) Успех
Jumbie483
11-11-2009, 11:07
Кажи му, че не можеш да си с човек, който по такъв начин ти е предал доверието.
Той, ако има чувства към теб (или пък те обича) ще се постарае да си те върне и да спечели доверието ти отново. Ако не.. наистина не си заслужава.
be7inka11
11-11-2009, 18:44
осъзнал си е грешката докато не види поредната руса пичка която само чака някои да я опъне...винаги си имай едно на ум за него !! :)
Човек,бягай от тоя! :wink:
mucinkata93
11-14-2009, 20:36
Погледни дълбоко в сърцето си.. Не там, където искаш всичко да е розово и красиво, а там където се крие истината.. Не ние можем да знаем дали те лъже или наистина се е променил.. Ти сама го знаеш.. Просто трябва да го усетиш..
Вярвам, че всичко ще приключи добре.. (т.е. наистина ще се е променил)
SilverRain
11-21-2009, 11:47
будала :shock: защо позволяваш така да те манипулират :( бил те лъгал .. ще го направи пак и така до кога ще му прощааш :?:
Vichko0o
11-21-2009, 11:59
Будала, гледай в сърцето си, бягай далече, вземи квото можеш....... Още глупости ще и наговорите ли ? Дебили такива...
Бъди с него, но си имай 1 на ум и недей да се "влюбваш до полуда", стане ли гаф дигай си парцалите и не съжалявай за него. Само времето ще покаже какво наистина ще се случи :)
SilverRain
11-22-2009, 17:38
Будала, гледай в сърцето си, бягай далече, вземи квото можеш....... Още глупости ще и наговорите ли ? Дебили такива...
Бъди с него, но си имай 1 на ум и недей да се "влюбваш до полуда", стане ли гаф дигай си парцалите и не съжалявай за него. Само времето ще покаже какво наистина ще се случи :)
и защо да си губи времето с него/ да е с него и да не се влюбвааа ? [-(
след като трябва да продължи напред :(
все пак ти си знаеш, най добре послушай вътрешния си глас :)