PDA

View Full Version : Как мога да си снимам десктопа..??



LaffyTaffy
11-11-2009, 12:03
Когато бях на настолният нямах проблем с това ,използвах "print scrn",но на лаптопа нямам такъв клавиш . Някой може ли да ми каже тук кое ще ми свърши работа ?

PlezlAa
11-11-2009, 12:07
Пробвай с телефона..

LaffyTaffy
11-11-2009, 12:13
не стават хубави снимките :(

Canis_Dirus
11-11-2009, 12:15
1. Купуваш си мега якия фотоапарат за 6000 марки
2. купуваш си USB клавиатура, която има такъв клавиш
3. Вадиш си главата от задника и намираш, с коя клавишна комбинация се прави на лаптопа. С бутончето FN + още някое. При мен е Fn+ Del.

LaffyTaffy
11-11-2009, 12:18
да ше си купувам още една клавиатура заради едно копче,или 2.Сигурно има и по-лесен начин

guinessgirl
11-11-2009, 12:19
FSCapture

bulgarche
11-11-2009, 12:20
Пробвай със скенер 8-)

Iria
11-11-2009, 12:20
Пробвай с екранната клавиатура. При мен се получава.

Canis_Dirus
11-11-2009, 12:29
да ше си купувам още една клавиатура заради едно копче,или 2.Сигурно има и по-лесен начин

Под точка 3 ти написах, какво точно да направиш, ама ти продължаваш да си завираш главата в задника.

LaffyTaffy
11-11-2009, 12:30
Пробвай с екранната клавиатура. При мен се получава.
Стана :grin: 10х

PinkFloydSound
11-11-2009, 12:33
По принцип лаптопите имат такова копче – при мен е insert, а под него пише prt sc. ;)

LiLGrizzly
11-11-2009, 20:18
Пробвай да го направиш със мисъл.. ! :lol: