View Full Version : отново моята рокля
не мога да си харесам рокля.. ще търся още , но нека все пак ви питам
колк оспоред вас ще струва приблизително ушиването на една рокля ( къса над коляно педя някъде)
модел.. ами по тялото :D
billytalent
11-11-2009, 11:11
Зависи от шивачката,но по принцип към 40 лв.някъде-аз си ших в Пловдив пола до коляното и бюстие и ми излезна към 30 лв.
bloodymirror
11-11-2009, 11:17
http://www.juliakontogruni.com/site.php?lng=0 тук има хубави :) ...а една потребителка беше писала в една тема за ушиването на роклята й : ''Малко се колебая, но мисля да отида на шивачка. Препоръчаха ми едни сестри, които били много добри. За да не започнат всички да ме критикуват за избора ми, ще поясня, че искам къса рокля, което ще рече, че ще ми излезе евтино - плата и израбоката... около 200лв. Ще бъде уникална и точно с моите размери.''
------
горе-долу към 200/300 лв,в зависимост от самата рокля! :)
ама аз не искам рокля за бал бре
8-)
Зависи от шивачката,но по принцип към 40 лв.някъде-аз си ших в Пловдив пола до коляното и бюстие и ми излезна към 30 лв.
а платовете как вървят имаш ли някаква идея?? аз ще проверя де, но все пак да имам представа :D
billytalent
11-11-2009, 11:22
Ами нямам си представа,но не са скъпи,аз за бала си купих сатен повече от 2м. и ми излезна към 22 лв.
аха 8-) а на мен колко метра ще са ми необходими за една такава ''малка рокля'' :-o
billytalent
11-11-2009, 11:25
Сантиметри по-точно :-D трябва да говориш със шивачката,тя ще ти каже след като ти вземе мерките и т.н.
благодаря ти много :)
а и още един въпрос имам
казаха ми ,че покрай Нова Година шиенето поскъпвало и било по-добре по от рано.Има ли нещо такова 8-)
bloodymirror
11-11-2009, 11:29
ама аз не искам рокля за бал бре
8-)
ами.. за какво тогава?? :lol:
billytalent
11-11-2009, 11:29
Ами те повечето шивачки си имат някакви определени цени,аз съм супер доволна от тази при която ходих и при нея такива неща няма :)
за нова година ми трябва 8-)
Ами те повечето шивачки си имат някакви определени цени,аз съм супер доволна от тази при която ходих и при нея такива неща няма :)
мерсии 8-)
ще отида тия дни да поразпитам някоя шивачка :)
sunshine92
11-11-2009, 15:24
След Нова година цените на платове и всички други неща за рокли поскъпват заради баловете. :)