View Full Version : пропиляни години
vesinka899
11-11-2009, 14:12
На 20 години съм-2 купс студентка.Вече се очаква да съм улегнала но снощи братовчед ми,който е на 17дойдаха до нас с негови фр да се видим.Седнахме на една пейка до нас,пихме бира,пушихме,смяхме се бе яко беше.Понеже тийнейджърските ми години не са минали така смисъл купони,пиячка,ахо,иху и на мен ми хареса.Верно че не говорих много ама нали съм срамежлива,но много се смяхме.Когато трябваше да купонясвам майка ми се развеждах,местихме се много и не разбрах как ми мина детството..Искам секи ден да е както снощи,да ходим по паркове напред-назад абе сещате се.Но в същото Но не може мина ми време искам да завърша и да си намеря някоя хубава работа
Как мислите минало ли ми е времето за такива работи.дА СИ ГЛЕДАМ ЛИ ЛЕКЦИИТЕ.С колегите не мога да ходя по купони щото те са некви чалгарчета пък аз съм далеч от тая музика.Аз съм най-голяма от компанията на братовчед ми.
Според мен всеки човек има право поне 1 ден в седмицата да се събере с приятели,да поразпусне,да подивей.Смятам че и ти трябва да направиш така :)
ми забавлявай се, намери си приятели на твоята възраст, ако не искаш да се натрапваш на братовчед си. Може да не си тийнейдър, но и не си бабичка, така че :)
bloodymirror
11-12-2009, 13:16
Ако искаш да си намериш приятели..
най-лесното е: организирай купони,ходи на партита,дискотеки.. концерти на любими твои изпълнители/групи.. (там най-лесно ще намериш,защото имате със сигурност за какво да си говорите) :)
FlammeNoir
11-12-2009, 15:34
И аз точно така се чувствам се едно съм си пропилял детството майка ми и баща ми са разделени живея само с майка ми само сменяме жилища и не мога да си намеря приятели дееба скучен живот :?
gia_sena_mono
11-12-2009, 18:00
И аз се чувствам така. И аз съм студентка, втори курс.
Само че родителите ми не да разведени, за щастие :) !!!
Аз мисля,че моята причина се крие в това, че изцяло се отдадох на тогавашното си гадже и бяхме само и единствени с него. Бяхме заедно 4 години.Аз бях на 14, когато тръгнахме.Оставих го миналата година, с идеята да изживея годините си по-забавно и интересно,а то какво стана - пак хванах гадже и пак е същото.
Искам купони (от време на време), искам забавления, искам разнообразие, искам да си създам приятни и луди спомени...
АМА май и аз незнам как! ИЛи все попадам на хора, които не жадуват много много за купони.