Влез

View Full Version : Желанието за секс умира ли с времето???

sophis
11-11-2009, 19:09
Здравейте! Аз имам подобен проблем, но при мен ситуацията е малко по различна. С приятеля си съм от почти 5 години и винаги (още преди отношенията ни да преминат на сексуално ниво) ми е споделял колко обича секса и как иска да намери жена, с която да прави секс постоянно...тъй като и самата аз имах проблеми в това отношение с бившия си приятел (той не беше от най активните - нещо като момчето описано в писмото по-горе) и не можеше да ме задоволява сметнах, че си пасваме перфектно с настоящия ми приятел (поне в това отношение)...когато тръгнахме - всичко беше невероятно, правехме го поне по два пъти на ден, всеки ден в продължение на години, после, разбира се, живота ни завъртя, започнахме работа и нямахме физическата възможност да прекарваме толкова много време заедно...и все пак всеки ден бяхме заено и не пропускахме възможност - просто и на двамата ни се искаше....от време на време, обаче, се случваше да му отказвам и смятах, че това е нормално - все пак съм жена...НО в началото на 2009 година всичко това се промени - той сякаш се превърна в различен човек...каквото и да правя - нищо не помага и на недостъпна съм се правила и на лесно достъпна - НЕ - нищо. Вярвайте ми - говорили сме, но единственото, което казва е, че е смазан от работа и затова понякога не му с еправи - да, но дори когато е почивка (той работи 3 на 3 - което значи, че има време да си почива), пак не винаги стигаме до там, той самия мисля, че не разбира колко бързо и много са се променили нещата, а аз не знам какво да правя - НИЩИЧКО не помага...може ли някой да ми даде съвет? Как да събудя интереса му? Четох, че екстремните спортове и като цяло спорта повдига желанието на мъжа, сега сме решили да ходим на кънки на лед (негова мечта), но не зная дали ще има отражение...Ще съм ви безкрайно задължена ако ми предложите (дори и банални)методи за справяне със ситуацията - момчето е много свесно, но мисля, че проблемите ни произлизат от леглото. Благодаря ви!

CrAzYyYy
11-11-2009, 19:18
Секса да омръзне? :shock: :lol: .. Виж.. Да не си е хванал любовница?.. :-o

golqmumnik
11-11-2009, 19:20
Да яде морска храна и шоколад,да спортува активно,същото важи и за теб 8)

dacodaco
11-12-2009, 08:30
секс не омръзва ;) доказано!!! 8-)

sifilis
11-12-2009, 08:35
от време на време, обаче, се случваше да му отказвам и смятах, че това е нормално - все пак съм жена
Така като гледам - от теб са почнали проблемите. Търси вината в себе си.

hottie
11-12-2009, 08:39
След 5 години е нормално нещо такова да се случи. Може би вече си правила всякакви опити- но е важно разнообразието. Питай го дали има някакви фантазии и сеопитайте да ги осъществите.

Neopitom3na
11-12-2009, 08:45
не мисля

AlokiNn
11-12-2009, 08:46
не мисля

dacodaco
11-12-2009, 09:41
що ве даите си време [винаги съм искала да го кажа :lol: ] мъжа е готов винаги за СЕКС провокираи му пишока

bqsna_teenagerka
11-12-2009, 09:48
леле...че вие ходите от 5 години,да му задържиш вниманието в леглото не си е фасулска работа! Той ти казва,че е изтощен от работата си и това може да го има. Може нещо...да му тежи ии да е в такъв период дето не му е до секс. Не спирай да разговаряш с него трябва всичко да ви е уточнено и ясно. Не спирай да се опитваш да го рпелъстиш,все пак той е мъж. Отиди купи си супер яко черно перверзно бельо,направи му стриптийз..разхождай се гола покрай него,
докосвай го уж..."невинно". ии като го подхванеш...не го оставяй..докато то просто..биологично не му дойде отвътре ;)

rainboww
11-12-2009, 10:36
секс не омръзва ;) доказано!!! 8-)

АБСОЛЮТНО!!! 8-)

daehuu
11-12-2009, 10:39
Бе и аз имам подобен проблем, в смисъл приятелката ми ... не иска много много. Ходим от.. бая време... е не като вас ама.. пак са доста. И аз съм се чудел каквто да првая, емии нищо не успях да направя. И сега просто чакам да видя кога, ще се сети, че и се иска. И като дойде тоз момент аз ще се напрая на чук и няма да и пусна. Почти съм сигурен, че така ще започне да го иска.. пробвай и ти!

sophis
11-12-2009, 10:49
Благодаря ви на всички за отговорите :) Проблема според мен е, че не осъзнава, че има проблем...или не желае да го признае пред себе си...Секса не омръзва, найстина, човека може би омръзва :) Притеснява ме факта, че промяната настъпи изведнъж - като гръм от ясно небе (баща му тогава постъпи в болница и подозирам, че стреса му доиде в повече), но ето, че вече става почти година и нищо не се е променило. Не знам дали да не го оставя малко - без разговори, без провокации, без нищо, защото аз като го провокирам, той не ме отбягва, но не усещам да му идва от вътре - така както, когато той ме провокира, разбирате ли...

А при жените е нормално да отказват.....................при мъжете не е! Какво ще кажете? Да се правя ли на 6 без 10? Ще подейства ли?

CrAzYyYy
11-12-2009, 10:51
Пробвай всичко което сметнеш за добре! :wink:

daehuu
11-12-2009, 13:56
Дае ще подейства много ясно. Като види ,че нещо не му се слагаш, ще се зачуди какво става. Той ще поеме инициативата и ще стане работата

kypo
11-12-2009, 14:01
много ясно че омръзва! все едно да ям само ориз всеки ден 5 години! па искам и пица, и мусака и гювеч.
на мен ми писва когато имам дълга връзка, въпреки че съм имал само една дълга над година. другите за по няколк омесеца и айде - щото писва.
единствено не ми писва дясната ръка, вече години си правим секс с нея и все е страхотно!
дерзай!

Shia
11-12-2009, 14:07
Все повече са жените, които се оплакват, че онова оправдание с главоболието и умората се чува много по-често от мъжете, отколкото от жените.

Без да претендираме за изчерпателност, нито пък да твърдим, че това се случва с всички мъже, според нас има поне три причини за това „ново 20“

Изморени мъже

Да, изморяват се. Ходят на работа, вземат решения, сблъскват се с конкуренция, заплаха от уволнение, напрежение за изпълняване на цели - знаете какво е, всички ходим на работа.

Бръмчащата от служебни разговори глава вечер се разтоварва само с чаша бира/вино/уиски пред телевизора и тъкмо да дойде настроението за секс, умората побеждава и си имаме заспал на дивана мъж.

И ако някой не си дава реална сметка, да припомним – сексът е силно енергоемко занимание, особено ако се проточи до посред нощ.

За да може на следващия ден служебните задължения да продължат да се изпълняват качествено, всеки мислех самосъхраняващо би предпочел да се наспи.

Решението: Ден за секс, най-добре събота. И на двама ви ще е много по-приятно, като знаете, че няма защо да бързате. Всичко между две съботи е добре дошло. Интимността не е само проникване, знаете.

EarthShaker
11-12-2009, 15:00
спорт 8-) в зала особено.. или ако може и на лостове да ходи.

TwEEtyNkA
11-12-2009, 15:35
Според мен трябва да направиш нещо романтично за него, вана със свещи ще е идеална (макар че не съм пробвала никога) звучи много банално,но това може да сабуди възбудата в него. Друга идея е секси танц-стрийптиз мисля че това сабужда интереса на всеки мъж :P

rainboww
11-13-2009, 06:25
много ясно че омръзва! все едно да ям само ориз всеки ден 5 години! па искам и пица, и мусака и гювеч.
на мен ми писва когато имам дълга връзка, въпреки че съм имал само една дълга над година. другите за по няколк омесеца и айде - щото писва.
единствено не ми писва дясната ръка, вече години си правим секс с нея и все е страхотно!
дерзай!

Абе как ще ми сравняваш Секса с Ориз... :(
Секса е нещо прекрасно на този свят...

LO6IQ
11-13-2009, 09:12
Питай някой китаец ,който работи цял ден за купичка ориз дали немогат да се сравнят... 8-)

sophis
11-13-2009, 09:19
Как да ви кажа, така е - претоварен е в работата, изморен е, стресиран е, все той нещо е...аз също работя, уча редовно и все пак имам желание - просто смятам, че един хубав секс ще ме разтовари, човек забравя проблемите, прочиства съзнанието си - все пак здрав дух, здраво тяло. Работата ми е свързана с ранно ставане (3-4 чава през ноща), той като се прибере в 10 вечерта и правин квото правим, на др ден се чувствам супер - така, че тея оправдания с умората - не на мене...затова се терзая - знам, че няма друга и да ви кажа чесно тайно съм се надявала проблема да е в друга, защото по-просто могат да се обяснят нещата, но аз съм сигурна, защото прекарваме времето си заедно, няма кога да ходи другаде (освен по време на работа, което пак не ми се вярва), аз знам, че има проблем, но той не го знае...ако знаеше какво става, щеше да ми каже, затова се обръщам към вас, ако някой е бил в такова положение, да ми помогне да разберас къде е проблема, веднъж да разбера какво става, решението ще е лесно...Дори се притеснявам да не е свързано със здравето му, знаете, че един мъж ако има проблеми със здравето, най-често се отразява в тази област...какъв лекар да посетим? Психолог? Терапевт?

Благодаря ви от сърце за отговорите, всичко би ми било от помощ :)

Abigoria
11-13-2009, 09:32
Как да ви кажа, така е - претоварен е в работата, изморен е, стресиран е, все той нещо е...аз също работя, уча редовно и все пак имам желание - просто смятам, че един хубав секс ще ме разтовари, човек забравя проблемите, прочиства съзнанието си - все пак здрав дух, здраво тяло. Работата ми е свързана с ранно ставане (3-4 чава през ноща), той като се прибере в 10 вечерта и правин квото правим, на др ден се чувствам супер - така, че тея оправдания с умората - не на мене...затова се терзая - знам, че няма друга и да ви кажа чесно тайно съм се надявала проблема да е в друга, защото по-просто могат да се обяснят нещата, но аз съм сигурна, защото прекарваме времето си заедно, няма кога да ходи другаде (освен по време на работа, което пак не ми се вярва), аз знам, че има проблем, но той не го знае...ако знаеше какво става, щеше да ми каже, затова се обръщам към вас, ако някой е бил в такова положение, да ми помогне да разберас къде е проблема, веднъж да разбера какво става, решението ще е лесно...Дори се притеснявам да не е свързано със здравето му, знаете, че един мъж ако има проблеми със здравето, най-често се отразява в тази област...какъв лекар да посетим? Психолог? Терапевт?

Благодаря ви от сърце за отговорите, всичко би ми било от помощ :)

Пробвай да говориш. Мъжете не обчиат споделянето, Но ако го приканниш, ще ти каже какво го мъчи. Един психолог би направил точно това. Другия вариант е сексолог, те по принцип също се занимават с това. Надявам се да се оправят нещата :)

Stefchyy
11-13-2009, 09:34
Пробвайте нещо различно може пък и да му хареса и да не отказва :)

kypo
11-13-2009, 11:33
дерзай!

Абе как ще ми сравняваш Секса с Ориз... :(
Секса е нещо прекрасно на този свят...
ми да, ама с различни жени е прекрасен. с една е скучен и писва, аз какво казах? :-o

d1mozaza
11-13-2009, 12:48
Само хуя ми умира :(

dacodaco
11-13-2009, 13:00
за него не гарантирам :-D

Cazzaniga1
11-13-2009, 19:43
Малко като онази реклама " Сори мило, играят мойте " 8-) Шегата на страна ! Според мен или си е хванал любовница или го тормози нещо сериозно и не може да се отпусне :( което е доста лош вариант ... за метод не мога да ти помогна тъй като аз съм доста по-млад от теб и ми е неудобно но и от горе-долу скоро време водя полов живот и немога да си представя, че ще ми омръзне !?! :shock:

Vain
11-14-2009, 14:10
Говорете. Знам, че не му е особено приятно, когато го караш да разговаряте за такива неща, но това определено е единствения начин. Всеки човек има лоши периоди, а и в крайна сметка с времето връзката се променя. Не може да искаш всичко да е така безгрижно като преди 5 години, когато сте били в началото на връзката си.
Ежедневието е гадно нещо, смазва и променя хората, особено ако им се дадат. Нищо чудно наистина да е уморен или нещо да го мъчи. И в такива моменти не му е до секс. Да, на теб може да ти действа отпускащо, но на него може би не. И все пак, говорете.

pcrrrr
11-14-2009, 14:16
при мен се увеличава с всеки път ;D

Bixel
11-14-2009, 15:07
при мъжете умира към педесетака

ladykeisy
11-14-2009, 15:15
Според мен трябва да си полипсвате малко ...Не се виждайте няколко дни ,не се чувайте много по телефона ...или просто се опитай да го накараш да ревнува ...знам ли и аз ....

daehuu
11-16-2009, 13:15
Нищу не разбирате уе.... :)

DarkBass
11-16-2009, 13:41
Естествено че зависи от човека но средно към 60 те ... а ся с новите технологии трибестанче това уновааа има рекордчета :D пък тез които незнаят едно бандажче и детото отново накрак :D

bossychick
11-17-2009, 21:45
За мен е малко странно,че търсиш съвет в тийн сайт,но това няма значение всъщност. 5 години е много време и малко или много с времето се е изгубила тръпката,истината е че всеки мъж има нужда от секс и мисли за тва,а ако не го иска мисля,че има нещо гнило. Но щом си сигурна,че няма друга,може би просто си му омръзнала вече колкото и нетактично да се изразявам. Освен да пробваш по всеки един възможен начин да събудиш отново интереса му,има много яки костюмчета в секс шоповете,стрийптиз както вече казаха,не го води на кънки отидете на кино и му направи свирка в киното,нещо по шантаво.. :smt101 :) :idea:

MyNameIsDidi
12-02-2009, 13:15
вече не е истински мъж тва е :D :D :D

PaulCrewe
12-02-2009, 15:25
Освен да пробваш по всеки един възможен начин да събудиш отново интереса му,има много яки костюмчета в секс шоповете,стрийптиз както вече казаха,не го води на кънки отидете на кино и му направи свирка в киното,нещо по шантаво.. :smt101 :) :idea:С тая богата фантазия ще накараш и Хю Хефнър да забрави за другите...

Cheese
12-02-2009, 18:36
Ako na vseki put qdesh лютеница Тодорка moje i da ti omruzne :-o

Vichko0o
12-02-2009, 18:45
не мисля
Ми като не мислиш що пишеш ?
Той да не е на 16 та да ходи 24/7 надървен бе ? В продължение на 5 години да го правиш всеки ден по няколко пъти на ден, абе става малко скука ... То не може да ядеш едно и също всеки ден и да не ти втръсне... Ми може би ви е време за малко почивка от секса :) Направете една пауза нищо няма да ви коства :) А пък и ако наистина е смачкан то работа не е токутака да става всичко както е било преди 2-3-4 години... Проблеми, задължения, учене и всякаквите такива неща оказват влияние... Недей го притиска просто го остави на спокойствие и го съблазнявай повечко :-P :-P Някой каза по-горе - костюмче, стриптийз, почнете да правите шантави неща на шантави места ;) Абе с 2 думи - разнообразете секса !