View Full Version : Безумно и неповторимо влюбен... :X
Влюбен съм в едно момиче... обичам я направо я боготворя :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Тя също е влюбена в мен,знам го знам и че тя ме обича толкова колкото аз.. в петък ще се срещнем тя е в моя клас но ся с тая ваканция не сме се виждали а в петък има дискотека и ще се видим,най после я накарах и тя да ме заобича след толкова много мъки... но сега проблема е,че не искам да и предлагам по сакйп или на смс да ми стане "нещо повече от приятелка" (ако мога така да се изразя :razz: ) та ся се чудя как да и предложа на живо ???? :-)
П.С-моля без поправки за пункатоационни или правописни грешки... от любов е :razz:
Хаха, ем, честито 8-) А как да й предложишш... мии някое момче да каже 8-)
golqmumnik
11-11-2009, 19:43
Кажи й - "Хубаво лице,кажи с колко грим го вапцаш" 8)
AutomatiC
11-11-2009, 19:43
Целуни я
на живоо щом толкова се ловкате .. няма от какво да се притесняваш .. :lol:
smiirnoff
11-11-2009, 19:46
:smt079
:d
DevilWish
11-11-2009, 19:47
Пожелавам ви много любов :) радвам се, че се обичате :) и ти влизам в полужението :) :grin: :-) Ами целуни я и ако отвърне е ясно, че е съгласна и й кажи - "Искаш ли да бъдеш с мен" и готово :) Успех!
PurpleDream
11-11-2009, 19:49
в дискотеката и падаш на колене и и предлагаш брак!
SoAfraid
11-11-2009, 19:51
Хващаш я и казваш "Мацко от тука нататък си моя!" и разкаш една целувка да запечаташ всичко 8)
Пожелавам ви много любов :) радвам се, че се обичате :) и ти влизам в полужението :) :grin: :-) Ами целуни я и ако отвърне е ясно, че е съгласна и й кажи - "Искаш ли да бъдеш с мен" и готово :) Успех!
Това е много добър вариант. Дори и целувката е достатъчна. Ако не ти плесне шамарр и не си тръгне, значи е съгласна. :razz:
Пфф някои хора дето са писали тук си нямат и представа коло са смешни :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: На всички други благодаря за съветите :-)
afkforlife
11-11-2009, 20:08
На 12 ли си ? :razz: :razz: :razz:
ахахаха,а сетихте ли се,че тая дискотека работи против закона (обявена е грипна епидемия се пак) хахахах :razz:
П.С. - успех пич :)
TheGirlNextDoor
11-11-2009, 20:15
кажи и,че искаш да си с нея и я целуни..ако не бутне и те пита 'кво праиш' го приеми за отказ..
кажи и,че искаш да си с нея и я целуни..ако не бутне и те пита 'кво праиш' го приеми за отказ.. +1
mechtaq_za_teb
11-12-2009, 04:46
Целуни яДам... не е казано, че трябва да я питаш директно. Покажи и го. Гушкай я, обръщай и внимание, целуни я :)
LoveRetroMusic
11-12-2009, 06:17
накарал си я да те заобича .. :razz:
sunshinepp
11-12-2009, 06:57
просто я целуни и после кажи нещо смислено за вас двамата.. :grin: не е толкова трудно?! :-o
Браво на вас, останете двамата и кажи, че искаш да си с нея.. няма нея да чакаш айде успех :)
dagituuu
11-12-2009, 07:36
хмм... :shock: не знаех,че момчетата се влюбват,а само се кефят...
но в твоя случай я повикай на саме и и кажи,че харесваш много едно момиче...и това момиче е застанало пред теб и и кажи направо:искаш ли да си станем гаджета? :) :) :)
хмм... :shock: не знаех,че момчетата се влюбват,а само се кефят...
Мммм то си е така и при мен де :-D
Покани я в ''Море от любов''..
sunshinepp
11-12-2009, 09:59
++ :grin:
Punisherrr
11-12-2009, 11:14
Значи не ходиш и не знаеш как да кажеш,че искаш да сте заедно на момичето,с което ''се обичате'' ? :-o ....хммм интересно.
Няма да ти чета лекция,но... обичта и харесването са различни неща ;) Ще го разбереш някой ден.
Както и да е , по въпроса ти : Обръщай й внимание,закачай се с нея и й покажи намеренията си... едва ли няма да разбере,че искаш да си с нея. (Нали те ''обича'' :D ..ха). Когато усетиш,че се чувства добре в компанията ти и се сближите повече я прегърни,целуни я.
Нещо такова ще свърши работа без да се излагаш,казвайки ''хайде да ходим'' ;)
loveisgonee
11-12-2009, 11:25
++ :grin:
yEs baby :D :-D :grin: :-)
Хващаш я и казваш "Мацко от тука нататък си моя!" и разкаш една целувка да запечаташ всичко 8)
мм ай лайк ит ^^ иначееее как може да не се виждате заради грипната пък да ходите на диско :-o
п.п. как си я накарал да те заобича :shock:
Целуни я
Аа не, не ти препоръвам само целувка, защото тя понякога е много многозначна .. моя съвет е да и купиш роза или нещо от сорта (за внасяне на повече романтика) ии тогава да я целунеш и да и кажеш, че искаш да си с нея .. :) :)
BloodyAmy
11-12-2009, 19:21
Значи не ходиш и не знаеш как да кажеш,че искаш да сте заедно на момичето,с което ''се обичате'' ? :-o ....хммм интересно.
Няма да ти чета лекция,но... обичта и харесването са различни неща ;) Ще го разбереш някой ден.
Както и да е , по въпроса ти : Обръщай й внимание,закачай се с нея и й покажи намеренията си... едва ли няма да разбере,че искаш да си с нея. (Нали те ''обича'' :D ..ха). Когато усетиш,че се чувства добре в компанията ти и се сближите повече я прегърни,целуни я.
Нещо такова ще свърши работа без да се излагаш,казвайки ''хайде да ходим'' ;)
И аз така смятам. (: Успех, все пак.