View Full Version : Когато неможете да спите..
danibebi
11-12-2009, 12:20
Здравейте.Незнам дали има такава тема,но не намерих и затова реших да пусна. :lol: Често ли ви се случва да искате да спите а да неможете? Ии гадно ли ви е като имате безсънни нощи??
На мен не ми се случва често,но снощи цяла вечер не съм спала и ми беше много гадно.. :(
bloodymirror
11-12-2009, 12:28
Да.. на всеки се случва..
винаги си има причина..
може да е породено от приемането на много кофеин през деня..
от доста дълго стоене пред компютъра,телевизора..
или пък от нещо друго..
случва се,не се притеснявай!
Ако доста често ти се случва обаче,те съветвам да не пиеш много кофеин и да не прекаляваш със стоенето пред компютъра и телевизора.. :)
viksit0y
11-12-2009, 12:38
Мда имала съм такива нощи или просто ми хрумва и стоя на компа :?
aloveyou
11-12-2009, 14:15
Имала съм такива нощи..Споко на всеки се случва
Unendlich
11-12-2009, 14:27
винаги си има причина..
или пък от нещо друго..
Ако доста често ти се случва обаче,те съветвам да не пиеш много кофеин и да не прекаляваш със стоенето пред компютъра и телевизора.. :)
Мм, аз доста седя на компютъра, но нямам безсънни нощи заради него, за тв-то съм на същото мнение, за кофеин обаче се съгласявам. По принцип си права, но зависи от човека, както самият претърпява тези процеси.
По темата : На мен ми се случва много рядко да имам безсънни нощи, но когато се случи започвам да мисля за различни неща, общо взето мисля. Може да прочета книга, в крайна сметка сънят си казва думата, поне при мен е така. Не знам за твоята нервна система и защо ти се получава така, но това не е хубаво. :)
danibebi
11-12-2009, 14:42
Не,не и при мен се случва рядко,както вие казахте..на всеки се случва..нормално е понякога!! :) :)
Unendlich
11-12-2009, 15:11
Извинявай тогава, не го прочетох както трябва. :)
elito0o0o0
11-12-2009, 15:49
Мммхммм... :oops: :oops: :oops: Имала съм ,имала съм ... :oops: :oops: :D :D
Biskfitka
11-12-2009, 16:02
винаги си има причина..
или пък от нещо друго..
Ако доста често ти се случва обаче,те съветвам да не пиеш много кофеин и да не прекаляваш със стоенето пред компютъра и телевизора.. :) +1 и без много шоколад и кола вечер... 8-)
lubomirky
11-12-2009, 16:41
Снощи беше една от тях. Скапано, ама сам си го правя. После през деня или спя в час или се наливам с ред бул, докато се прибера в нас
Чак пък цяла нощ..не..но за да не заспиваш тря да има някаква причина..
достаа често ии мисля за всичко :( :( :( мн кофти ама като почна да размишляваам могя цяла нощ пък ако мисля за нещо примерно име на песен като не се сещааам стооой та гледааай :lol: :lol: :lol: е така съм цяла нощ :shock: :shock: :D
ivcheto0o
11-12-2009, 16:50
слу4вало ми се е :) обикновено гледам някои филм :)
bonbonkata011
11-12-2009, 16:53
Еми аз снощи до към 3ч. не можах да заспя.Обикновено като не мога да заспя гледам ТВ, седя на компа, чета някоя интересна книга и пия :smt030 какао, правя си разни ::: списъци.Или пък си мисля за мои си неща, :-| простотийки.Абе много мразя като ми се спи и като немога да заспя... :o
balon4eeeee
11-12-2009, 18:00
ъъ случва ми се да не мога да спя ъъ понякога ахахаха
ставам много раздразнителен когато не мога да заспя и на другия ден ми се спи :booooomb: :booooomb: 8-)
bloodymirror
11-12-2009, 18:35
винаги си има причина..
или пък от нещо друго..
Ако доста често ти се случва обаче,те съветвам да не пиеш много кофеин и да не прекаляваш със стоенето пред компютъра и телевизора.. :) +1 и без много шоколад и кола вечер... 8-)
?! ..
Еми то колата не съдържа ли кофеин? :lol:
smiLexaga1n
11-12-2009, 18:38
Изключително рядко имам безсънни нощи, но все пак имам.. дори миналия месец имах една, но тя беше, защото се разболявах и аз със запушен нос не мога да спя и т'ва си е.. 1-2 часа съм спала, на другия ден на даскало като направо си тръгнах в 06 и 30, не бях от най-приказливите и щастливите, както обикновено :D . През нощта гледах умопомрачителното тъпо тв.. и се разхождах из апартамента 8-) 8-) .
poprincip kogato sym imal po-emocionalen den ili kogato sym izpil povechko kofein,sluchva se...az lichno mnogo lesno zaspivam kato mi e studeno...otvivam se,dori ponqkoga otfarqm prozoreca/vratata i zaspivam sled nqkolko minutki ;d ... normalno e ponqkoga organizma da e prevuzbuden i da ne mojesh da zaspish
нее.. при мен не се случва!
през нощта никой не може да ме оттърве от спящото ми състояние !! [-X
anisummer
11-12-2009, 20:16
Еми и имам такива дни в които просто не мога да заспа..Но тогава идва...(супер любо) майтап ....ми започвам да си мисля за моя човек и нещата много бързо се оправят :o :grin: :grin: :grin:
WaterLilly
11-12-2009, 20:51
Рядко ми се случва. Като не мога да заспя си мисля за това, което е станало напоследък, какво ще правя утре, и така някак го изкарвам от мислите си. После се заслушвам в нещо - тиктакането на часовника, климатика, колите навън... И се унасям.
Винаги съм заспивал когато реша да спя.
Сигурно е защото не пия кафе,не пуша цигари и подобни ... :)
Ако случайно немога да заспя в първите 5 мин. си мисля за някой водопад най често ... (сериозно) :D
danibebi
11-12-2009, 22:27
:booooomb:
elito0o0o0
11-12-2009, 22:27
На мен доста често ми се случва даже,но аз знам най-добре как да се оправямммм .... С безсънието... :D :oops: :oops: :D :D :D
Снощи беше една от тях. Скапано, ама сам си го правя. После през деня или спя в час или се наливам с ред бул, докато се прибера в нас
че той редбула е бозичка 8)
иначе,когато имам безсънна нощ,размишлявам над това какво към свършил днес или си представям 8)
Аз се будя поне по 2 пъти на нощ..
Ходя до хладилника да си взема мляко :D . То друго не ми се прави, след тва лягам и си мисля за някви простотии..
LittleDude
11-13-2009, 08:11
всяка вечер... заспивам към 4 и 30 сутринта :( :lol: :lol: :lol:
нее.. при мен не се случва!
през нощта никой не може да ме оттърве от спящото ми състояние !! [-X
\:D/
danibebi
11-13-2009, 15:51
:booooomb: :booooomb:
Jo_Ni_To
11-13-2009, 16:54
Най-често гледам Тв или пред компа.. Ако ме мързи да ги включа просто си мисля за нещо и чакам да ми се доспи.. :)
kukli4kata001
11-13-2009, 21:29
Аз като не мога да заспя трябва да хапна :D може въобще да не съм гладна, ама трябва да сложа нещо в корема и тогава вече заспивам 8-)
ThePowerOfLove
11-13-2009, 21:34
И на мен ми се е случвало. Дори сега не лягам, защото преди 2 просто не мога да заспя. Не знам защо последните дни така се получава :?
Стоя на компа до някое време, след това лягам и слушам радио ;)
ElinoOor
11-14-2009, 01:37
ами какво да направя? чакам да ми се доспи.
не съм спала от 6 дни в момента.
адски изтощена,преуморена и с главоболие съм,но нищо не е в състояние да ме приспи. шанс..
faststep
11-14-2009, 07:37
Пробвай да четеш българската граматика, като не можеш да заспиш, добре ще ти се отрази. :?
CryToDie
01-09-2010, 09:59
Просто се опитвам да се отпусна :oops:
Безсънни нощи имам само като съм по купони :lol:
Ииии то пак спа по 2 часа 8)
nesquiky
01-10-2010, 07:09
Най - чесно като ми е топло ... И като съм много щастлива .. :D Ама иначе си спя като бебе .. :D
отвратително е,деба..
напоследък не мога да спя въобще,на стрес ли се дължи,на кво,не знам
иначе лежа лежа и като видя,че няма да стане,ставам и уча хах и без тва винаги има нещо,по което не съм си научила,та си наваксвам..
и добре знаете,че като седнеш да учиш е неизбежно да ти се доспи, рано или късно..
BrainlessROCKBABY
01-10-2010, 13:56
не се научихте, значии.. :D
не_______знам
не_________можете
п.т. - пускам си музика >.<
пускам си телевизора, и до 30 минути съм заспал.. :)
Мразя когато като си легна и се въртя 1 час в леглото и не мога да заспя..особено ако съм утре на даскало и простооо :-x но просто си мисля за мнооого работи и то .. унасям се постепено.. ако е по сериозно бих си чела любимата книга :-)
Еми,да,случвало ми се е.За радост-не е честно,но пък понякога си има..
ЪЪ,нищо.. въртя се в леглото,времето минава и готово. 8-) О,понякога слушам и музика на телфона.Ако слушаш към 1 час-помага.Лично на мен ми се доспива. 8-)
Luscious_Heart
01-10-2010, 14:52
достаа често ии мисля за всичко :( :( :( мн кофти ама като почна да размишляваам могя цяла нощ пък ако мисля за нещо примерно име на песен като не се сещааам стооой та гледааай :lol: :lol: :lol: е така съм цяла нощ :shock: :shock: :D
И при мен понякога така се случва - като не мога да се сетя за нещо.
В 8 клас решавах една задачка по математика, не успях, цяла нощ мислих и към 2-3 станах, защото се сетих. :lol:
Обикновено се успокоявам със задачи по математика... Обожавам я. :oops:
Понякога чета и книги.
И при купони не спя, но и рядко ходя де.
Кока-кола, кафета, шоколади по принцип консумирам доста рядко.
Ся вече ще пия млекце всяка вечер. :D
А пък баща ми не понася часовникът да трака и го бута в шкафа. :razz: После алармата си му звъни достатъчно силно...
Значи всеки един човек има такива безсънни нощти в следствие от
1.много кофеин
2.много шоколад
3.на някои хора им действа луната
4. времето
5.вълнението през деня
6.ако сте спали на обед
и т.н
ако наистина често ти се случва това защо не пробваш някой чай?
Специално за безсъние ги продават по магазините и не са скъпи
Успех :-) :-) [/b][/i]
Пускам нощтната лампа и на нея започвам да чета някоя книга. След половин час вече очите ми до такава степен са изморени, че сами се затварят 8-)
YourSupergirl
01-12-2010, 19:17
Мразя когато като си легна и се въртя 1 час в леглото и не мога да заспя..особено ако съм утре на даскало и простооо :-x но просто си мисля за мнооого работи и то .. унасям се постепено.. ако е по сериозно бих си чела любимата книга :-)
и аз съм така..винаги!!
вечерта-не мога да заспя.
сутринта-не мога да стана.. ;D
DesireToFire
01-13-2010, 17:59
достаа често ии мисля за всичко :( :( :( мн кофти ама като почна да размишляваам могя цяла нощ пък ако мисля за нещо примерно име на песен като не се сещааам стооой та гледааай :lol: :lol: :lol: е така съм цяла нощ :shock: :shock: :DОлей и аз така за песните :D Чувам я в главата си до най-малката подробност, даже мога да я изпея без да и знам текста, ама името ... Докато не се сетя или проверя не мога.
courtney
01-13-2010, 18:36
Поне веднъж на два три месеца ми се случва да не мога да спя, и дори да нямам желание за сън и стоя будна до 7, след което си започвам деня както обичайно и странното е, че не трупясвам още на обяд.
Иначе като много искам да заспя, но не успявам, най-често гледам телевизия, слушам музика или просто се въртя в леглото и размишлявам. Ако безсънието е по-силно и книга чета, но обикновено, когато не мога да заспя всъщност ужасно искам да си легна и нямам сили за четене. Много кофти ситуация е, особено ако на следващия ден ставам рано, едва отлепвам.
mastersan
01-13-2010, 19:10
чесно казано случва ми се често но не ми е неприятно ;)
brokeninside13
01-13-2010, 19:45
Случва ми се е доста често. ((но не ми е неприятно)) Най-вече лятото...лятотоо не спя през 2-3 дни, ноо когато имам такава нощ обичам да седна на прозореца и просто да си пуша и да слушам музика :) По принцип на мен ми помага да заспя следното пускам си някой филм и заспивам...почти винаги се получава