View Full Version : Просто искам да те мразя!
Lady_AMG
11-12-2009, 22:33
Здравейте! Аз бях с Георги година и половина. Преди това имахме вековна история, около 5 години той плътно беше в живота ми, обичахме се. Той ме обожаваше и аз него. Преборихме се с всичко и бяхме най-накрая заедно! Беше съвършено, но просто умря. Постоянно бях в депресия с него, подтискаше ме, изтъкваше се на мой гръб, не спираше да се сравнява с мен, да се състезава. Бях забравила да се усмихвам. Най-трудното решение в живота ми беше да го оставя, плаках със седмици, защото ме болеше и защото него го болеше. Той каза, че щом не можем да бъдем заедно умира за мен и никоа повече няма да го видя. Така и стана, мина месец. И днес случайно виждам снимка на една моя приятелка с него в един сайт. Целуват се. Тъкмо се бях съвзела и сега това. Той ми писа скоро с единствената цел да ме нарани, той обожава да ме наранява. И сега го направи отново. Моля ви, кажете ми как да продължа. Искам да го мразя, но толкова го обичам. Дори не по онзи начин, обичам го като приятел. Липсва ми непрестанно и знам че не го заслужава, но той беше най-добрият ми приятел, беше най-голямата ми любов. Обсъждахме бъдещето си заедно и сега, когато го видях с друга нещо в мен умря. Помогнете ми да го намразя, помогнете ми да го забравя...
mArMaLaDkA
11-12-2009, 22:43
Той те е забравил. Ти не си го забравила. Той обича да те унижава и да те наранява. Ти му се тикаш в краката. Сеш' се, че колкото и да не искаш, трябва да го пуснеш. То всъщност няма и какво вече да пускаш.
Не бъди мекушава и не губи достойнството си. Това няма да върне въпросния, а напротив - ще го накара да те тъпче все повече и повече, а ти ще пускаш теми - все повече и повече - как ти трови живота...
sladur4etyYy
11-12-2009, 22:46
той беше най-добрият ми приятел, беше най-голямата ми любов. Обсъждахме бъдещето си заедно и сега, когато го видях с друга
''той беше за мен''- ''сега е с друга''. това е. просто спри да мислиш за него, изтрий го от скайп, не му се обаждай, ако звъни- не му вдигай. това е най- ефикасният начин да забравиш някого. просто го триеш от живота си. какво е било, не е важно вече. сега той може само да те нарани, затова спри или поне ограничи до минимум контактите си с него.
bybit0o0
11-12-2009, 22:50
блокирай го навсякъде..ако ти звъни затваряш ..това е най-бързият начин..очи, които не се виждат се забравят..успех...
Lady_AMG
11-12-2009, 22:55
Малко е късно за това да го блокирам, още когато се разделихме той ме блокира в скайп. Мина около седмица, когато ме блокира и във фейсбук и тъй като вече нямаше какво да направи ми писа съобщение колко съм долна (защото сметна, че един мой приятел ми е повече от приятел) и че ми трие номера. Извинявам се, ако драматизирам, просто ми стана тежко...
sladur4etyYy
11-12-2009, 23:00
Малко е късно за това да го блокирам, още когато се разделихме той ме блокира в скайп. Мина около седмица, когато ме блокира и във фейсбук и тъй като вече нямаше какво да направи ми писа съобщение колко съм долна (защото сметна, че един мой приятел ми е повече от приятел) и че ми трие номера. Извинявам се, ако драматизирам, просто ми стана тежко...
как може след толкова дълга връзка да се държи така?! поне елементарно уважение би трябвало да има към теб. наистина не си заслужава да мислиш за него. просто опитай да продължиш с живота си- излизай, макар и понякога насила, виждай се с приятели, не губи и минутка време да седиш и да го мислиш тоя..
PurpleDream
11-12-2009, 23:02
защо така сме злеееееееееееее разпределеееееееениииииии ииииииииии
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Колкото и да ти казвам да го забравиш,няма да можеш.
Постави си цели в живота,започни да се занимаваш с нещо,което ще ти отвелече вниманието!
Пробвай да се запознаеш с нови хора смени и обстановката малко!
Успех :)
mechtaq_za_teb
11-13-2009, 04:29
Успокой се като за начало!
Трябва да си силна и да си продължиш живота, както той е направил.
Излизай по-често и се забавлявай с различни неща така че да не мислиш за него. Ще дойде момент, в който наистина няма да ти става зле, когато се сещаш за него, но трябва да продължиш напред. Миналото си е минало. Очакват те още хубави моменти, но не с него. Ако осъзнаеш това, ще си помогнеш страшно много. БЪди щастлива и не си губи времето!
soul1199
11-13-2009, 05:41
Успокой се като за начало!
Трябва да си силна и да си продължиш живота, както той е направил.
Излизай по-често и се забавлявай с различни неща така че да не мислиш за него. Ще дойде момент, в който наистина няма да ти става зле, когато се сещаш за него, но трябва да продължиш напред. Миналото си е минало. Очакват те още хубави моменти, но не с него. Ако осъзнаеш това, ще си помогнеш страшно много. БЪди щастлива и не си губи времето!
Kukumqvka
11-13-2009, 06:33
Опитай се да мислиш за други неща,забавлявай се ,игнорирай мисълта за него.И един ден мисълта ще изчезне.Всичко с времето си .. спокойно ще се появи друг на негово място. :)
antifashionshit
11-13-2009, 06:49
твоя Гошко ми звучи kato голям нещастник...
поизлез с някоя добра дружка, прочети някоя нова книжка, потърси нови изживявания, спортувай... наистина ти е тежко като гледам, но се опитай да не свеждаш глава, да бъдеш силна и да приемаш проблемите с достойнство.
head up, eyez opened, legz clozed ^^
с теб сме :)
peace :)
i az mislq 4e mrazq moq za6toto f4era me rarqza zaradi biv6ata si ! no d ti kaja blagodaraq mu ..napravi me po silna! obik. se mi be6e tujno i sduhano..no kogatone6to ti se slu4i mnogokratno..ve4e zapo4va6 da zabravq6 .. i eto vse mie taq makar 4e sa minali 24 4asa ot razdqlata ni :) [predi mi trqbva6e pone mesec max.4e da pretrupna ... prosto mnogo burzo se privurzvam kum horata]
i taka de.. ima6 pravo da go mrazi6 .. tka 4e za da ne misli6 mnogo za nego ..izklez razseivai se s dr zanimaniq s priqtelki a-y nemoga da ti kaja da go zabravi6 ...6 g i polovina ne se zabravqt lesno :( ..no opitai se da se prebori6 s amta sebe si ..za6toto zaslujava li si da ti puka za 4ovek na koito ne mu puka za tep ? [bes zna4enie kfo ste imali predi] ..6toto slu4aq pri tep e to4no su6tiq.toi te naranqva ti nepravi6 ni6to..em vreme e da spre da ti puka..mnogo im zdrave na oneq i 6e vidi6 4e rano ili kusno pak 6te te potursi [v tfa sum 100% sigorna ]
as li4no kato me zarqza toq curvul ..mi napisa sms "neka se razdelim o6te obi4am znai6 koi [biv6ata] " -da sms :lol: :lol: i as mesto da reagiram po nqkuf suvsem razli4en na4in se setih za lqtoto i po4nah se hilq 8-) :-P i taka 4e trqbva ti pove4e relax :] a ako iska6 da go zabravi6.. ti trqbva druga lubof -lubofta se zabravq samo s lubof :-D nadqvam se da sum polezna pone malko ! sorry za latinicata! USPEH ti jelaq :) :-)
sunshinepp
11-13-2009, 07:37
време е да спре да ти пука.. разбирам те..но тоя 4овек не заслужава да е в живота ти..дори и като приятел, замисли се, щом те наранява :-o не казвам че ще е лесно,но трябва да събереш сили и ще успееш няма нищо незабравимо .. всичко все някога избледнява.. :)
Priceless
11-13-2009, 07:41
Мрази си го. На мен ми остава съъъъвсем малко да намразя бившия. Още съвсем малко. :D
Иначе .. ^^ съгласна съм с всички мнения.
soul1199
11-13-2009, 07:49
:-o
Ти си го резнала и той си продължава живота. Не можеш да му държиш сметка с кого да е..
Съжалявам, но това е мнението ми :)
FromAutumToAshes
11-14-2009, 07:54
Жалко е да кажеш "мразя те" на човек, на когото до вчера си казвал "обичам те".
soul1199
11-14-2009, 08:07
:(
soul1199
11-14-2009, 08:08
:(
izlishna
11-14-2009, 08:08
Той си мисли, че ти не можеш да си с друг след него.. а защо не :? Я си намери отново някой който да ти върне блясъка в очите и усмивката на лицето.. тогава да видиш дали няма да му стане SAD.. Поне бъди с някой който да поддържа пламъка :) 8)
iiordanova
11-14-2009, 08:16
Живота е едно пътуване.
Едни - идват , други - заминават.. :wink:
Щом той те е забравил , забрави го и ти.
Да, обичаш го все още.
Но не можеш цял живот да плачеш за него.
Просто един ден , като се събудиш си кажи - край , няма по-вече да плача и мисля за него. Той е в миналото , а аз трябва да живея за настоящето.
В началото ще ти е много трудно да го забравиш , но ще видиш , че като си поставиш цел .. ще я постигнеш.
Вярвай в себе си , не съжелявай , че сте се разделили. Може би е било за добро.
Мисля, че мога да предположа какъв кошмар е за теб. Значи той първо тръгнал с приятелката ти, после казва на ТЕБ, че си долна, защото помислил, че си тръгнала с някой си? Ако искаш вярвай, само като помисля за тая ситуация избеснявам! Колко такива хора тровят и моя живот!
Виж сега какво става - ти тъкмо започваш да се вдигаш на крака, той се появява от някъде си и пак те бута, и ти пак падаш. Не може така..
Колкото и да ти е тежко.. просто трябва да прекъснеш всякакви връзки с него и да премахнеш всеки шанс отново да те изненада в гръб с някое ново 'оръжие'. Според мен това е единствения начин. Just.. let it go..
И най-важното - колкото и да те боли, никога, ама никога, никога, никога не му го показвай. Прави се, че не ти пука. Най-малкото за да си запазиш достойнството. Успех и горе главата :-)
Тоя глупак ,не те заслужава.Усмихни се на живота(колкото и трудно ,да ти звучи това).Горе бяха написали (изтрий го от живота си)-това е рецептата.
Щом за това последното време което си прекарала с него ,си забравила какво е усмивка ,възвърни я ,мисля че е време вече.Стига си плакала за човек който не си заслужава .Знам били сте 6 години заедно (бла,бла).Но мисли само за моменти в който си била подтискана и наранявана от него(така ще го намразваш все повече и повече).Той ще те потърси след време ,но ти ще си с нов ;)
Успех :)
SaintLucifer
11-14-2009, 11:11
Няма да ти казвам да го игнорираш и да "спре" да ти пука, просто защото не става така, няма как години да те интересува и изведнъж, казват ти "стига" и ти хоп, забравяш го.
Ще ти кажа обаче да се замислиш - заслужава ли той да плачеш за него, заслужава ли той да си губиш времето и усмивката в мъка за него? Не! Защо? Защото няма момче/мъж, който след като толкова време е бил с даден човек, да се държи по този просташки и адски неуважителен начин, дори ти да си изцяло виновна за раздялата ви, той няма абсолютно никакво право да се държи по този начин, а щом го прави, мисля, че не си тъпа и сама можеш да си направиш изводите какъв е.
Излизай по-често с приятели, срещай се с нови хора, ще те поразсеят и след време ще ти мине.
Успех!
BlueFace
11-14-2009, 11:17
Премини напред....Той не е.Щом иска нарочно да те нарани значи все още му пука за теб...Забрави го просто.Има и други момчета на тази планета ;)
Както казаха по-нагоре изхвърли го от живота си.Запознавай се с нови хора,излизаи повече.Махни всичко,което ти напомня за него-снимки,подаръци,бележки и пр..
П.С.Новата любов лекува всичко. 8)
абе човек заеби го тоя нещастник :x направо като прочетох историята ти и ми стана ясно къв е :o Незнам просто как може да се държи така с човек с който е бил допреди няколко дена!!Може би се чуства унижен,че ти си го зарязала и се опитва по някакъв начин да ти го върне,като се държи така с теб и те наранява!!Ама ти не показвай пред него,че ти е гадно,прави се че не ти пука и не си губи достойнството!!!!! :)
sladkish_14
11-17-2009, 17:16
Да се забрави нещо и просто да избледнее са две коренно различни неща..Може някой ден да ти мине, може и никога да не стане.. Знае ли човек постави си цели в живота.Опитай се да сбъдваш мечтите си и да бъдеш по често усмихната.Това е, което можеш да направиш за момента.
SilverRain
11-21-2009, 15:09
не страдай за нещо което не страда за теб :) опитай се да продължиш напред ... БЪДИ СИЛНА :!: ще срещнеш мн нови хора, а и живота продължава
Vichko0o
11-21-2009, 18:28
Ела да ти покажа малката си пишка и ще се разсипеш от смях :D :D :D Точно тебе не очаквах да те видя да пишеш тука, но всяко хубаво нещо има край ... Макар и да не те познавам лично, знам коя си и съм чувал колко е била пламенна връзката ви.. Едно нещо е сигурно и това, е че никога няма да го забравиш... Минал е едва един месец (след близо 7 години в една компания и година и половина заедно кво очакваш?) остави времето да минава... Това което хроата казват, че тези разни не зараствали донякъде е вярно, но пък болката намалява драстично с времето... Най-лесния начин да намразиш някой е (поне моя) всеки път когато се сетиш за него се сещай за лошите неща, които ти е правил... В началото е трудно но свикни с тази мисъл и ще имаш доста успех ;) Съжалявам за връзката ви, ако имаш нужда от нещо драскай на ЛС...