Влез

View Full Version : Ох защо винаги на мен ....

waimy
11-13-2009, 06:28
Здравейте, :)
искам да ви помоля за съвет върху следното, което ще разкажа(разб. то ще е по-кратко, от това което др. пишат)

Тази лятна ваканция се запознах с едно момиче.
Така.. 2 седмици се забавлявахме,разхождахме и т.н.
Аз разбира се правих бледи знаци,за да покажа, че изпитвам нещо към нея,а тя може би постоянно го правеше в началото,но аз,с това мое държаниее... :( :?
А всъщност и аз не знаех какво искам,мислех,че просто е привличане и нищо друго.
И понеже винаги го правя,когато не съм сигурен ,реших да подтисна това ,което изпитвах.
От началото на учебната година се виждаме на всеки две седмици.Тя си промени държанието,поне така ми се струва.
Скоро обаче разбрах,че не мога да изтрия чувствата,следователно ще се наранявам още повече,когато се виждам с нея.

Та въпросът е :Има ли смисъл да предприемам нещо или вече е късно(тоест тя ме е приела вече за приятел) ?

Искам да добавя следното:
Преди няколко дни,след като се видях с въпросното момиче,още в същия ден след това се се срещнах случайно с др. две момичета,с които постъпих по подобен начин.

Може ли това да е знак? :-o

1) да не постъпя така с въпросното момиче
2) или да започна отначало (тоест да се върна да разбера дали първото момиче е изпитвало нещо към мен (да допълня,че с него не съм въобще излизал)

Благодаря ви предварително :)

soul1199
11-13-2009, 06:35
2) или да започна отначало (тоест да се върна да разбера дали първото момиче е изпитвало нещо към мен (да допълня,че с него не съм въобще излизал)
пробвай пък,каквото стане :P

antifashionshit
11-13-2009, 06:35
ДАВАЙ С ПЪРВОТО! :grin: НАСЛУКА! :grin:

peace ^^

Kukumqvka
11-13-2009, 06:36
Аз си мисля,че и тя лятото е изпитвала нещо към теб .. трябвало е да бъдеш по-настоятелен,може би.Сега не знам дали е късно да се 'върнеш' и да и признаеш какво чувстваш,момента е отминал.Но все пак е по-хубаво тя да знае ..

AlokiNn
11-13-2009, 06:47
Аз пък мисля че си гей :-o
3 момичета 3 игнора..

AraBella
11-13-2009, 07:25
О.о 3 аз само 1 забелязах.Както и да е,спри да се държиш по тоя педерастки начин и започни да показваш чувствата си.

AlokiNn
11-13-2009, 07:28
О.о 3 аз само 1 забелязах.Както и да е,спри да се държиш по тоя педерастки начин и започни да показваш чувствата си.Искам да добавя следното:
Преди няколко дни,след като се видях с въпросното момиче,още в същия ден след това се се срещнах случайно с др. две момичета,с които постъпих по подобен начин.

AraBella
11-13-2009, 07:29
О.о 3 аз само 1 забелязах.Както и да е,спри да се държиш по тоя педерастки начин и започни да показваш чувствата си.Искам да добавя следното:
Аа мерси,аз това съвсем случайно съм го пропуснала xD

Priceless
11-13-2009, 07:31
^^ Лолииии, искам те в скааайп !!!

Nikneg
11-13-2009, 08:11
Гадна работа май?

по-добре се виж с 1 момиче,на което не си разбрал за чувствата

Hilary_
11-13-2009, 08:35
пробвай пък,каквото стане :P

++++++

Но не се надявай да ти се метне в обятията трябвало е по - рано да се сетиш, но все пак опитай ..

cookie_master
11-13-2009, 11:47
пробвай с първото момиче