View Full Version : На 16ти на училище ли сме?
на 16ти (понеделник) на училище ли сме?
smiLexaga1n
11-13-2009, 07:18
По принцип - да, но Софианците са (сме) на 17 (вторник). :wink:
Обадих се в гимназията,макар че съм от София -понеделник на училище.
ее значи нямате избори в даскалото за това :)
MadeOfWater
11-13-2009, 08:26
Да :)
slynchoo
11-13-2009, 09:01
на училище сме.
revolver
11-13-2009, 09:57
Как да разберем кои училища няма да ходят на училище?Аз съм от 9 ФЕГ ! Някой знае ли?
Infinity
11-13-2009, 10:12
Ох,май дя засега няма причина да не све..
ноо така ми се иска
така си свикнах тия дни на свободаа :o
искам ощееее :(
не ми се заляга отново над учебниците...така ми минаха тия две седмици готино,че просто искааам ощеее :?
ако в града ти има местни избори си на 17,ако не на 16 :)
Как да разберем кои училища няма да ходят на училище?Аз съм от 9 ФЕГ ! Някой знае ли?
аз също съм от фег и мисля че няма да се учи :grin:
elito6754
11-13-2009, 11:01
Да де, ако има избори не учиш, ма откъде да знаеш, дали в твоето училище има избори?! :o
Unendlich
11-13-2009, 11:01
ако в града ти има местни избори си на 17,ако не на 16 :)
+ 1 и който е от София зависи дали в училището му има избори. :)
revolver
11-13-2009, 11:34
Хората от 9 фег нема да учим :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
elito6754
11-13-2009, 11:51
Мхм. И тези от Испанската май.
cookie_master
11-13-2009, 11:57
Мен ми казаха,че ще учим :(
elito6754
11-13-2009, 11:59
Да, щото във всички други училища в триадица са изборите, но не и в тбг. :-x Дори текстилното не учи.
Co0kieGirl
11-13-2009, 14:28
Аз съм си в соу и сме във вторник,а от старата ми класна,която преподава в НТБГ,знам че са в понеделник. :)
padnaloblak
11-13-2009, 16:21
муухахаха хасково и димитровград сме в почивка до сряда включителноооооо :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Jo_Ni_To
11-13-2009, 16:48
Хасково и Димитровград , Силистренска област , Русе , Бургас - Мисля че в тези градове (може да съм пропуснала някой) грипната се удължава седмица..
cookie_master
11-13-2009, 16:50
Да, щото във всички други училища в триадица са изборите, но не и в тбг. :-x Дори текстилното не учи. и аз съм в НТБГ :(
Luscious_Heart
11-13-2009, 17:04
Ние сме...
Поне това означава само 2 седмици първа смяна, след това втора. :-)
awes0mEe
11-13-2009, 17:26
Хаха в Русе сме чак на 23-ти. :grin:
Хасково и Димитровград , Силистренска област , Русе , Бургас - Мисля че в тези градове (може да съм пропуснала някой) грипната се удължава седмица..това къде го пише ?
И в Хасково ли ще има само или в областа ?
Jo_Ni_To
11-13-2009, 17:40
Хасково и Димитровград
С три дни се удължава грипната ваканция в Хасково и Димитровград, т.е. от понеделник до сряда включително. Това съобщи Иван Ванчев началник на отдел "Административно-правно, финансово-стопанско и информационно обслужване" към инспектората по образование.
В другите градове в областта и в селата учебните занятия започват в понеделник, уточни Иван Ванчев, съобщава агенция Фокус.
Удължаването на грипната ваканция е по предписание, дадено от регионалната инспекция по опазване и контрол на общественото здраве.
Силистра
Силистра. Учениците в Силистренска област остават в грипна ваканция до 17 ноември включително. Това реши на днешното си заседание Областният пандемичен щаб, съобщи за радио „Фокус”- Шумен д-р Теодора Начева от Здравната инспекция в Силистра. Остава в сила обявената грипна епидемия за областта, като заболеваемостта през текущата седмица е 285 на 10 000 души. Д-р Начева очаква стойностите да достигнат 300 на 10 000. Най-висок е процентът на заболелите във възрастовата група 5-19 години и на второ място сред групата 20-64 години. Лабораторно потвърждение за новия грипен вирус има за 13 случая в областта. Потвърдено е, че починалата 24-годишна жена в болницата в Силистра след тежка пневмония, е била заразена с новия грипен вирус. В трите общински болници се лекуват общо 16 пациенти болни от грип и 119 пациенти с пневмонии. Областният пандемичен щаб ще заседава отново на 17 ноември.
Ивелина ИВАНОВА
Русе
Ученическата ваканция в Русе се удължава с още една седмица. Това съобщи вчера следобед шефът на Регионалния инспекторат Димитър Райнов след заседание на Оперативното бюро за борба с грипа и острите респираторни заболявания. По време на срещата, провела се в следобедните часове, от РИОКОЗ са били изнесени данни, че броят на болните в областта е доста голям и расте.
Бургас
Болните от новия грипен вирус в региона са намалели, но не достатъчно
До вторник включително ще бъде удължена грипната ваканция в Бургаска област, съобщи за Фактор зам.-областният управител Златина Дукова, която е и председател на кризисния щаб за борба с грипа и острите респираторни заболявания.
До тогава ще останат затворени всички училища в областта. Детските градини ще продължат да работят при засилен контрол.
В сила остават и всички останали превантивни мерки: плановите операции се отлагат, посещенията в болниците, женските и детските консултации временно се прекратяват.
Болните от новия грипен вирус в региона са намалели, но не достатъчно, аргументираха се от щаба. Според здравни специалисти инкубационният период все още не е преминал.
На национално ниво грипната ваканция е отменена, но остава грипната епидемия.
Надявам се с това да помогна :p