View Full Version : Бившия й
LudoMlado
11-13-2009, 07:52
Значи днес тя ще ходи на рожден ден на бившия й и супер много се притеснявам. Бяхме говорили на тази тема преди и й бях казал че й вярвам и няма да ревнувам от такива работи но това е друго.
Филмът е такъв че ще ходят само тя и нейната приятелка и двамата бивши. Знам какви сме момчетата и не мисля че тя ще направи нещо но знам какви сме момчетата и как мислим. Първо че са само четиримата, второ че и между 4мата е имало чуства преди и трето че това не е просто малък празник а рожден ден а те се празнуват от начало до край.
Ще и се обадя и ще и обясня моите притеснения с риск да ми се разсърди но все пак много се притеснявам. Според вас имам ли причина да се чуствам така и правилно ли ще постъпя?
Друг е въпроса че не съм от най-добрите момчета и ако разбера че нещо е станало сигурно ще му скачам на бой ако е знаел за мен и нея и все пак го е направил. Не е правилно но съм такъв човек и просто не знам....
http://www.youtube.com/watch?v=x-mbC04CfrY
sunshinepp
11-13-2009, 07:53
Значи днес тя ще ходи на рожден ден на бившия й и супер много се притеснявам.
имай й доверие :)
teq biv6iiii da lapat 4ura !!!!!!! ni6to ene sigorno !!!! as sum go qla tui 4e opi4ai si akula :shock:
oooo pravilno e boi do dupka :lol: em Pi4 obqsni i kak sa pritesnqq6 puk dano te razbere..ama ti kaja na biv6 vqra nqmai ako tq ne napravi ne6to..znai6 li moje toi da i nalitni :lol: ae ebi mu maikata idi s neq :d
Аз ако бях на твое място,вече да съм убила някой :-o Просто съм ужасно ревнива.Но ние не можем да ти кажем дали да се притесняваш,защото ние не познаваме приятелката ти и нямаме никакъв поглед над връзката ви.
LudoMlado
11-13-2009, 08:02
oooo pravilno e boi do dupka :lol: em Pi4 obqsni i kak sa pritesnqq6 puk dano te razbere..ama ti kaja na biv6 vqra nqmai ako tq ne napravi ne6to..znai6 li moje toi da i nalitni :lol: ae ebi mu maikata idi s neq :d
Ам аз мислех директно да ходя да се набутам и да се запозная с тоя обаче пак ще ми избие на бой както и на него щото знам че ще иска да се прави на мъж. И да аз тва казвам че знам кви сме момчетата и съм почти 100% сигурен че ще й налети...
mechtaq_za_teb
11-13-2009, 08:03
С право се притесняваш. Доверие, доверие, обаче аз бих се тревожила ако приятелят ми ходи по рожденни дни на бивши. Разбирам да са си останали приятели, но хайде да не се залъгваме. Приятелство между хора, които са имали чувства един към друг е почти невъзможно. Според мен трябва да и споделиш какво мислиш, а тя няма причина да ти се сърди. Твоята реакция е напълно нормална и показва, че държиш на нея.
Jumbie483
11-13-2009, 08:04
Просто се поинтересувай за нейните чувства към него. Поразпитай защо са скъсали и т.н. Ако той е сгрешил нещо и тя няма вече никакви чувства, то значи можеш да бъдеш спокоен. Той и да направи нещо на рождения ден, тя няма да му позволи ;)
И още един въпрос.. От колко време сте заедно ?
LudoMlado
11-13-2009, 08:07
Просто се поинтересувай за нейните чувства към него. Поразпитай защо са скъсали и т.н. Ако той е сгрешил нещо и тя няма вече никакви чувства, то значи можеш да бъдеш спокоен. Той и да направи нещо на рождения ден, тя няма да му позволи ;)
От скоро сме заедно, не искам да я питам такива работи че току виж се зачудила защо са скъсали и да й избива после на някъви тъпи мисли...
Ам аз мислех директно да ходя да се набутам и да се запозная с тоя обаче пак ще ми избие на бой както и на него щото знам че ще иска да се прави на мъж. И да аз тва казвам че знам кви сме момчетата и съм почти 100% сигурен че ще й налети...
bii mu 2 6amaar s krakk !!! abe obqsni na mackata kak se 4uvstva6 i ko ti se rasurdi golqq raota .. prosto trqq go razbere 4e durji6 na neq :) i naistina kaji i 4e iska da ide6 s neq i ..ako se stigne do boi .. sma4kai go toq i zaradi mene 4e me surbqt rucete of f4era 8-)
mechtaq_za_teb
11-13-2009, 08:08
От скоро сме заедно, не искам да я питам такива работи че току виж се зачудила защо са скъсали и да й избива после на някъви тъпи мисли...Ти трябва да се замислиш защо тя ходи на рожден ден на бивш, на който дколкото разбрах, ще има 4 човека само. :shock:
soul1199
11-13-2009, 08:11
Аз ако бях на твое място,вече да съм убила някой :-o Просто съм ужасно ревнива.Но ние не можем да ти кажем дали да се притесняваш,защото ние не познаваме приятелката ти и нямаме никакъв поглед над връзката ви.
ko 6e mu misli da q zavurje v tqh i da ne q puska li ?! prosto trqq pogovorqt ..a onq otforko da mu misli ko prai 6ot na6iq 4ovek 6e go smaji !! aide naduhai sa..qdosaiq sa :lol: :booooomb:
AraBella
11-13-2009, 08:13
ko 6e mu misli da q zavurje v tqh i da ne q puska li ?! prosto trqq pogovorqt ..a onq otforko da mu misli ko prai 6ot na6iq 4ovek 6e go smaji !! aide naduhai sa..qdosaiq sa :lol: :booooomb:
:razz: :razz:
офф офф к'ви са тия филмарщини .. имай й доверие!!! :?
em i as mu imah ama tapeta si ostana tapet
LudoMlado
11-13-2009, 08:17
Ам не аз не скачам да се бия с всеки втори, той човека ако не е знаел за мене тогава аз нищо не мога да му кажа защото и аз съм бил в същото положение, обаче ако е знаел и пак го е направил и иска да я напие за да я изебе няма как да си седя мирен и нищо да не правя...
Ам не аз не скачам да се бия с всеки втори, той човека ако не е знаел за мене тогава аз нищо не мога да му кажа защото и аз съм бил в същото положение, обаче ако е знаел и пак го е направил и иска да я напие за да я изебе няма как да си седя мирен и нищо да не правя...
em da de akoe znael 6e go stupa6 ama ako nee znael tq tfoita macka nali ima osta da kaji ?
Jumbie483
11-13-2009, 08:19
От скоро сме заедно, не искам да я питам такива работи че току виж се зачудила защо са скъсали и да й избива после на някъви тъпи мисли...
Ами в такъв случай ти остава да си мълчиш и да чакаш докато всичко отмине. След рождения ден ако забелязваш промени се притеснявай. :)
em i as mu imah ama tapeta si ostana tapet
:shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
И все пак .. не ехубаво ревността да е безпричинна, защото понякога подтиква човека да направи това, за което е ревнуван .. а така ако не я ревнува толкова може и да не се окаже "тапет" мацката .. :lol:
LudoMlado
11-13-2009, 08:59
Са говорих с нея казва че той не бил като другите момчета и да не съм се притеснявал..... :smt069 What The Fuck...
anonimchetou
11-13-2009, 09:11
абе то хубаво доверие доверие.. бля бля ама момчето си е с правото да се притеснява.. понякога миналото много ни обърква животите.. Все пак те са били заедно имало е чуства ит.н.. абе като цяло тя защо изобщо ще ходи виждам че на теб не ти е приятно.. аз не бих го направила на нейно място ама не ви знам там филмите кое как защо.. оплетох се..
madito0o
11-13-2009, 09:43
ох абе квото и да си говорят нормално е да се притеснява .. има някво право .. но ако момичето има малко акъл в главата няма да прави нищо .. и кви са тия бивши да си ходят по рождени дни заедно и да си излизат .. хмм мисля че се притесняваш с право :) :)
RoCkSpOt
11-13-2009, 09:48
Ще излизат по двойки само четиримата :shock: Много ясно че трябва да се притесняваш според мен свърши брат ще се целуват 100%
loveisgonee
11-13-2009, 09:52
Имаш защо да се притесняваш...Не бих го пуснала за нищо на света (в твоя случей нея) Просто щом вие сте е от скоро заедно ,те наскоро са се разделили .. там дето е горял огън пак ще гори... тваа доверие ще стигне точно до там като дойде и ти каже "Ама мило аз такова аз май още го обичам и вчера....".Пък и както казаха в едно от мненията какъв е този рожден ден от 4 човека и то какви... айде моляти се толкова яко те мята само се замисли кои ще са хората,които ще са там.. Извинявай заа рязките изрази ама... и все пак надявам се да не съм права въпреки,че процентът е много малък...Кажи и че неискаш да ходи ако отиде ще си проличи на кого държи повече.. ако отиде ще видиш,че й пука повече за него да не се разсърди от колкото ти да й се разсърдиш...И е по-добре ако отиде приключи всичко с нея ти сам каза ,че сте заедно от скоро.. ако задълбочиш нещата и се случи след време нещо подобно ще те боли повече :) съжелявам :) Успех....
RoCkSpOt
11-13-2009, 09:52
Са говорих с нея казва че той не бил като другите момчета и да не съм се притеснявал..... :smt069 What The Fuck...
Лол край брат ... той не е като другите момчета значи още гледа на сладкия бивш който е обичала и може би още обича !! :-o
antifashionshit
11-13-2009, 10:04
леле човеко... :-o най-малкото още го смята за готин явно... не знам какво да ти кажа. може би да поговориш отново с нея, да и кажеш, че тоя бивш те притеснява и да я питаш дали още няма чувства към него... ако държи на теб и уважава чувствата ти ще се опита да те разбере... но не ми се струва добра идея да и го казваш това ако е някоя по-кресливичка... другия вариант е да изчакваш и да видиш как ще се развият нещата.
късмет :)
Значи днес тя ще ходи на рожден ден на бившия й и супер много се притеснявам.
имай й доверие :)
Хубаво е да и има доверие, ама на него нека няма .. защотооо и аз съм била свидетел как бивш постъпва към бившата си .. и и си е голямо изкушение, особено, ако тя не го е забравила още .. а и ако има и алкохол ...
Да, звънни и, и и кажи как се чувстваш и я ПОМОЛИ да внимава .. :) :) .. така и тя ще разбере, че се притесняваш за нея .. :)
немай и доверие. аз имах доверие и кво стана - тя ме заеба ис бившия се чука сега 8-)
затова за по-сигурно, ебни я в гъза за всеки случай, поне после като те зареже да можеш с ръка на сърцето да кажеш "ебал съм я в гъза тая пача и ме боли хуя за нея!"
немай и доверие. аз имах доверие и кво стана - тя ме заеба ис бившия се чука сега 8-)
затова за по-сигурно, ебни я в гъза за всеки случай, поне после като те зареже да можеш с ръка на сърцето да кажеш "е*** съм я в гъза тая пача и ме боли хуя за нея!"
Колко прости хора има .. :? :?
приеми ситуацията спокойно. ако се случи нещо м/у тях ще разбереш, че приятелката ти все още има чувства към този човек и връзката ви е безмислена
затова за по-сигурно, ебни я в гъза за всеки случай, поне после като те зареже да можеш с ръка на сърцето да кажеш "е*** съм я в гъза тая пача и ме боли хуя за нея!"
Колко прости хора има .. :? :?
еми като си проста що се обаждаш?
аз му казвам как стоят нещата с истинските думи, не с глупави, заучени фрази!
С право се притесняваш. Доверие, доверие, обаче аз бих се тревожила ако приятелят ми ходи по рожденни дни на бивши. Разбирам да са си останали приятели, но хайде да не се залъгваме. Приятелство между хора, които са имали чувства един към друг е почти невъзможно. Според мен трябва да и споделиш какво мислиш, а тя няма причина да ти се сърди. Твоята реакция е напълно нормална и показва, че държиш на нея.
ако само са ги имали не е невъзможно.... невъзможно е ако още ги имат :)
иначе приятелката ти е смотана.. :o къде е тръгнала по тия бивши и то в такава обстановка...
LudoMlado
11-13-2009, 12:45
Aм да се уточня тва се пада един от бившите, в смисъл че е било стара връзка... ама пак....
Lincheto
11-13-2009, 13:21
Тоя май я обича още. Така ще да е. Кани само нея и още 3ма човека? Те да не са най-добри приятели и искат да празнуват в тесен кръг?
Не знам пич.. Бившият може и да е замислил нещо (само предполагам). Помоли я да не ходи.
ImmortalForever
11-13-2009, 13:21
МОЛяяя???
Никакво доверие..Ако бях на твое място..Не, не не мога!Тфа е бивш..Как й го пвозоляваш..Тфа на мен ако дойде и ми го каже ,че отива на рожден ден на бившата си..Два цигански шамара му минават през мутрата, обръщам се и си тръгвам и край..Връзката свършва точно в този сюблимен момент...
Какви нерви..Какво самоуважение изобщо имаш ли...
sasha_90
11-13-2009, 14:14
И аз на твое място щях да ревнувам,колкото и доверие да имам.Не я спирай да ходи на рождения ден,довери и се и виж какво ще стане.Ако ти изневери-не те обича.Но ако ти остане вярна,значи държи на теб.
LudoMlado
11-13-2009, 16:06
РЕДАКЦИЯЯЯЯЯ
НЯМА ДА ХОДИ НА Р.Д.ТОООООООООООООО
УСВЕЕЕЕееет
УСВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ
:grin:
RedLabel
11-14-2009, 00:35
РЕДАКЦИЯЯЯЯЯ
УСВЕЕЕЕееет
УСВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ
:grin:щ
ако пак се получи тая ситуация имай и доверие и все пак оня го пръсни от бой
някак си най честно е 8-)
Sir9Maximilian
11-14-2009, 01:03
RedLabel - mate..you are a fuckin` moron. k?
По темата,приятел..."ще му скачам на бой".Това е една от тийнейджърските прояви на агресия без причина.Ти НЕ можеш да задължиш момичето да прави това което ТИ искаш,разбери го.Боят е безмислен...дори не разбирам,как може да говориш такива неща без да познаваш момчето..и аз бях така като по-малък,"ще му сцепа кофата"," леле ще му *** п****** лелина".Обаче като отидох хоп,момчето беше гребец,републикански шампион по муай тай,спортуващо момче.Боят е най глупавото..самият ти знаеш,че БОЯТ никога няма щастлив край.По новините постоянно чувам с какво завършва точно това "ще му скачам на бой"...искаш ли да ти кажа? Преди известно време заколиха 1 момче което тренираше хокей във Славия (София),пред 1 дискотека..всичко е започнало по същия начин..вчера роми са пребили до смърт 52 годишен мъж.В София,отново пред дискотека - случайно минаващ студент е пребит до смърт от пияна групичка чалгари.Забрави за това нещо приятел..боят няма да ти донесе нищо освен проблеми и лошо случки.Приеми го така,ако момичето ти те обича,няма да го пипне.Пипне ли го,просто приеми,че така е трябвало да се случи.Бъди по твърд,не се размеквай от тези неща,изгради си железна психика ! Не трябва да ти пука от тези неща.
antifashionshit
11-14-2009, 07:02
РЕДАКЦИЯЯЯЯЯ
УСВЕЕЕЕееет
УСВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ
:grin:
:grin: :smt003 :smt001 :grin: :smt003 :smt001 :grin:
DevilWish
11-14-2009, 07:07
Просто не я пускай :o Не знам, но аз определено не бих пуснала приятелят си при бивша дори и да му имам 100000000% доверие.Пък и той сам не би искал да отиде.
Поговорете си.
izlishna
11-14-2009, 09:29
Я се спрете уе :-x имай и доверие, имай и доверие.. Според мен е хубаво в една връзка да се споделят приятесненията и всичко останало .. Ако беше момиче в случея и да знае, че приятелят и ще ходи на Р.Д. на бившата си .. веднага щеше да му изнесе лекциите , да му се нацупи и да му каже: Нали каза, че вече не се интересуваш от нея ?! Защо ще ходиш ?!, Познато ми е до болка .. Аз те съветвам да и кажеш и споделиш, че се притесняваш понеже знаеш момчетата как разсъждават .. Няма да те обезглави предполагам :? Даже по този начин тя отново ще си припомни, че има някой който я обича и се притеснява да не я загуби.. защото тя значи нещо за него :) Споделяйте си :-P Успех :)
buffalo88
11-14-2009, 09:45
Тия четиримата ако знаеш каква оргийка ще си спретнат .. аз ако съм ще направя като типичния американец-психар: ще отида с ловната пушка и ще им тегля по един куршум.
Тия четиримата ако знаеш каква оргийка ще си спретнат .. аз ако съм ще направя като типичния американец-психар: ще отида с ловната пушка и ще им тегля по един куршум.
ловната пушка стреля със съчми бе!
buffalo88
11-14-2009, 10:16
ловната пушка стреля със съчми бе!
Хуу със съчми пак ще свърши работа. :lol:
Рождени дни на бивши. :shock: Ай стига.Просто и кажи ,че на нея и имаш доверие,обаче на него нямаш.Би трябвало да те разбере.