View Full Version : колко време
teengirl15
11-13-2009, 08:25
преди и след тренировка е добре да не ес яде?
titinkaa
11-13-2009, 08:30
Аз преди тренировка ям(ходя на фитнес)
зависи .. ако ядеш 5-10 мин. преди тренировка е лошо .. ако ядеш 1-2 часа по - рано няма никакъв проблем. Но аз лично предпочитам - след :)
teengirl15
11-13-2009, 08:33
Да, но аз просто закусвам преди тренировка, изччаквам, правя тренировката след това чакам и обядвам.
Час-час и нещо достатъчен ли е?
mechtaq_za_teb
11-13-2009, 08:38
И аз това се чудех, защото ям преди тренировка, а понякога след. Но гледам да има час време между тях.
Час-час и нещо достатъчен ли е?
според мен е достатъчен .. все пак като почнеш да тренираш няма да чуваш онзи звук от корема :-D (например : когато си пила вода и после коремни преси)
bloodymirror
11-13-2009, 08:57
Според мен преди тренировка,тряба да хапнеш нещо..
но не да се натъпчеш..
колкото да не тренираш на празен стомах.. :)
sladi4ka_qni4ka
11-13-2009, 09:02
аз съм 4увала 4е след тренировка продължава горенето на калории .. околи 1 4ас 4е и пове4е .. ттака 4е е хубаво след тренировка.... но не прекалено много :)
Хубаво е 1 час след тренировка да не се яде.
slynchoo
11-13-2009, 09:07
но не да се натъпчеш..
точно.трябва да не се тренира на празен стомах както казаха.
По принцип е хубаво сутрешните тренировки да са на празен стомах ако спортуващия го прави с цел горене на калорий,защото тогава организма започва да си набавя енергия от мазнините :)
А иначе няма проблем да хапнеш някакъв плод,да изчакаш поне 30-тина минути и после да тренираш :) След това гледай да не хапваш нищо към 1 час и си готова :)
А и ако можеш не пий вода веднага след тренировката,защото съм чувала,че не е много хубаво :-o Изчакай поне 10-15 мин. за да може да ти почине организма и тогава :)
но не да се натъпчеш..
и аз мисля така :) :)