View Full Version : И моя проблем
shokoladchety
11-13-2009, 18:02
Така,ето я цялата истроя...
С едно момче се познаваме от 7 години.През това време бяхме много добри приятели,а преди 3години се влюбих в него.Две години крих от всички и тази година не издържах и му казах.Сега ме е срам да го погледна,незнам какво да направя.Когато го заговоря на тази тема,той увърта и неиска да говорим.Когато го питам дали може нещо да се получи,казва ми мисля,а на мен ми е трудно,реве ми се,незнам какво да правя.Много исках да кажа на някой.Ако някой има съвет да казва.
П.С.-В един клас сме.
PurpleDream
11-13-2009, 18:03
научи се да пишеш
НЕ искам
НЕ знам
....
Neftochimic
11-13-2009, 18:06
ем, ако иска да има нещо м/у вас, добре.
ако ли не... колкото и да ти е трудно се постарай да се поотралечиш от него и така да ти се попроменят чувствата, ддз...
сама си прецени
научи се да пишеш
НЕ искам
НЕ знам
....
stiga si q pou4avala maa mu daeba !!!! :booooomb:
emi to naistina malko stranno v 1 klas kato ste..smis normalno e da ima nqkfo neudobstvo.. emi ni6to nemoje6 da napravi6 toi trqbva da ti kaja daliiska da e s tep ili ne.. no ne se predavqi i ne se pritesnqvai .. kaji mu vsi4ko otkrito i dano ti otvurne :)
FancyGirl
11-13-2009, 18:07
Няма да те огрее..
или е тъпак и те харесва но го е срам да ти го признае
cookie_master
11-13-2009, 18:08
можеш само да чакаш
само не го притискай :wink:
Neftochimic
11-13-2009, 18:11
научи се да пишеш
НЕ искам
НЕ знам
....
:razz: 8-)
PurpleDream
11-13-2009, 18:13
научи се да пишеш
НЕ искам
НЕ знам
....
emi to naistina malko stranno v 1 klas kato ste..smis normalno e da ima nqkfo neudobstvo.. emi ni6to nemoje6 da napravi6 toi trqbva da ti kaja daliiska da e s tep ili ne.. no ne se predavqi i ne se pritesnqvai .. kaji mu vsi4ko otkrito i dano ti otvurne :)
пиши на кирилица
маа му да еба...
Kukumqvka
11-13-2009, 18:14
Ako i toi izpitvashe neshto kum teb,sigurno shteshe da ti kaje ;]
Sumnqwam se,da e tolkova sramejliv ..
ShawnMac
11-13-2009, 18:14
Няма да те огрее..
Спамиш ли съншайн 8) :-)
mechtaq_za_teb
11-13-2009, 18:16
Съжалявам, че ще те разочаровам, но той явно не те харесва по този начин. Но горе главата! Не е дошъл краят на света! Ще срещнеш някой, с който ще се харесвате взаимно. :) Успех
shokoladchety
11-14-2009, 17:38
Когато намекна,че искам да говорим за това,той бързо сменя темата.Аз го познавам,когато отрязва-отрязва директно.Не знам какво да правя.Много ми е трудно.Бяхме най-добри приятели,сега не мога да го гледам... :-# :-# :-#
soul1199
11-14-2009, 17:43
Няма да те огрее..
научи се да пишеш
НЕ искам
НЕ знам
....
+ 298499999598585
ем не знам мисля си че вече доста са ти казали ко да праиш тка че,нема смисъл да се повтарям 8)
SaintLucifer
11-14-2009, 18:37
Когато намекна,че искам да говорим за това,той бързо сменя темата.Аз го познавам,когато отрязва-отрязва директно.Не знам какво да правя.Много ми е трудно.Бяхме най-добри приятели,сега не мога да го гледам... :-# :-# :-#
Теб не те отрязва директно, защото сте от един клас и от много дълго време се познавате, остави го, щом увърта така, значи не те иска по този начин.