View Full Version : коса-преса...
surcegirl
11-13-2009, 18:45
Здравейте!Искам да попитам има ли някакъв балсам или маска,може да не е само за това,което да възстановява косата след горенето с преса?!Има ли значение дали косата е суха или мокра,как по-малко я горим и според вас,кой е най-ефективния начин за изправяне на коса с по-малко горене-четка?! :)
има доста теми за това..защо не се поровиш малко.. :-P
bloodymirror
11-13-2009, 19:45
Чисто и просто- Течни кристали!
Ако ти се струват скъпи,или непотребни..
когато ходих последният път на фризьор..
и тази,която ми изтънява косата..ми препоръча някакви маски,които се нанасят преди да се изправиш.. но не ги помня..потърси по магазините,или отиди на фризьор и ще ти кажат! :)
aloveyou
11-14-2009, 08:26
кристали
Здравейте!Искам да попитам има ли някакъв балсам или маска,може да не е само за това,което да възстановява косата след горенето с преса?!Има ли значение дали косата е суха или мокра,как по-малко я горим и според вас,кой е най-ефективния начин за изправяне на коса с по-малко горене-четка?! :)
кристали за коса
ест,че има значение-трябва да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО суха!!!
ии нз как ще се изправяш с преса и с кръгла четка :-D изправяй се със сешоар и кръгла четка
_crazy_baby_
11-14-2009, 08:30
Маска на loreal LOOK MODEL жълта е опаковката
няма продукт , който да ти съживи вече изгорената коса...
но , ако се грижиш за нея ще си остане жива.
аз използвам кристали , един професионален лосион за предпазване от топлината на пресата, отделно си ползвам хининовата вода и от голямо значение е маската/балсамът и шампоана.
^ кой продукт ползваш за предпазване от топлина :)