View Full Version : масло,крем за гърди
surcegirl
11-13-2009, 19:04
БЕЗ КРТИКИ!Или пЗдравейте искам да попитам тези кремове,балсами и т.н за гърди-оформяне,увеличаване на размера действат ли и кои са те?Аз съм на 13 и не мога да определя в коя фаза са, и имам гърди,а не бюст.Не знам от кога са така,но имам чувството,чене са мръднали от 1,2 години!Не че може би ще избягвам до толкова крайни мерки.Но моля ви давайте съвети,какво да правя и може би как да кача някй килограм?А плуването помата ли?
Благодаря! :)
имаш още много да растеш... ;)
babyto92
11-13-2009, 19:33
Ти си на 13 мила моя аз като бях на 13 според теб колко са ми били гърдите.Тогава имах точно един сутиен и повече ходех с бюстиета пък сега съм си супер
Luscious_Heart
11-13-2009, 19:45
Мойте не са мръднали май по принцип откакто почнах с кардио тренировките. :D Ма съм на 15 и може да няма надежда вече... хахах. :lol:
titinkaa
11-14-2009, 08:12
Малка си още за кремове и тем подобни мазила за гърди
_crazy_baby_
11-14-2009, 08:15
Баси пишлемето :shock: много си малка за такива "мазила" на 13 си за Богаа?!?! wtf?!!?!?
aloveyou
11-14-2009, 08:18
Малка си още за кремове и тем подобни мазила за гърди
+++
Има време
viksit0y
11-14-2009, 08:30
Еми и аз съм на 13 и са ми съвсем нормални за възрастта ми, а дори и да бяха малки има много вроме да стават големи 8-) Така че не се мажи с мазила и разни такива.
съжалявам,че повтарям другите,но си малка все още
качи някой килограм,ще налееш и в бюста и в дупето (:
MissHouse
12-01-2009, 13:07
не се оплаквай , аз също съм на 13 а съм абсолютна даска ! знам 4е е гадно ама не се комплексираи, ина4е може да пие6 боза -4увала съм 4е доста помага :) :)
пфф всяка втора тема е от некви 12-13 годишни пикли [просто не се сдържах да не го кажа :D ] за какво са ви гърди на 12-13 години ? Това ,че някой ваши съученички имат гърди не значи нищо ..кой ги зне с колко големи подплънки са им сутиените :D като си толкова на зор за голям бюст вземаш си и ти сутиен с подплънки и тва е ко ще се занимаваш с тъпи мазила за който напразно ще си да деш парите :? :?
п.п тези сутиени с подплънки са супер вредни за формата на гърдите и за растежа им [поне така знам аз ] :-o
Никакъв крем няма да ти помогне за растежа на гърдите,всичките са 18+ 8-)
cherrygloss
12-01-2009, 20:45
Аз февруари върша 14 и буквално съм плоска като дъска, знам , че има много време, но аз дори не нося сутиен.. :shock: :smt085 Но не се и комплексирам толкова.. :( :(
Спокойно бе, момичета.
Аз сложих сутиен чак в 9ти или 10ти клас, а сега си имам хубав бюст. Имате време всички :)