View Full Version : kk
ILoveYou1
11-13-2009, 19:08
kj
един идва, друг заминава... гледай само да не станеш отдолу като перон на централна гара http://www.vwclub.bg/forum/images/smilies/a045.gif
DevilWish
11-13-2009, 19:10
И аз трябваше да се разделя с приятелят си за цяло лято (по-малко е, да знам), защото замина на ваканция и на мен ми беше трудно, но си пишехме, чатихме, чувахме се и така.Ако си сигурна в чувствата му (както при мен) няма от какво да се притесняваш и трябва да знаеш, че нищо няма да ви попречи и да развали връзката ви ;)
Priceless
11-13-2009, 19:12
Е ще го преживеете. Все пак сте заедно от адски много време, не мисля, че има за какво да се притесняваш ако ти е доказвал, че държи на теб, че те обича и т.н. Да, ще ти липсва, няма начин, но ще се оправиш. Просто направете тези дни/седмици/месеци, които ви остават незабравими и за двамата.
mechtaq_za_teb
11-13-2009, 19:13
Опитайте да бъдете заедно... ще бъде трудно, но ако наистина се обичате ще преминете и през това.
Мисли позитивно.. мечтай си колко щастливи ще бъдете като се върне. изпрати го с усмевка, той е жив - не умира. Поддържайте връзка и това е от мен.. УСПЕХ
maybelline
11-13-2009, 19:29
Ще си пишете, ще се чувате. Спокойно, 5 месеца не са ужасно много. Ще минат бързо, ако мислиш за други неща, ако се занимаваш повече с приятелите си, с хобитата си и т.н.
FancyGirl
11-13-2009, 19:33
1. Разбирасе че ще ти липсва и то ужасно много
но 2. Вярвай в него заедно сте много дълго време, и щом ти е доказал че те обича имай му доверие а и той отива да работи те да те забравя или да си търси друга.
3. Бъди силна мила :)
iiordanova
11-13-2009, 19:34
Това е едно изпитание за връзката ви.
Заедно сте от 3 години , щом не те е изоставил до сега .. няма да го направи и сега.
Бъди сигурна - НЯМА да те забрави.
Защото любовта не е от днес за утре.
Щом те е обичал 3 години , ще продължи да те обича.
Ако се съмняваш в него .. поговорете си.
Да , ще ти е тежко , че заминава. Но ще се върне и всичко ще си бъде както преди..!
Ще ти липсва , но ще го преодолееш.
Не плачи , не прави драми.
Сигурна съм , че за него значиш много..
Може би и той сега тъжи , че те оставя. И не само .. тъжи , че ще го забравиш. Чувствата са ви са еднакви.
Сигурна съм , че ще успеете да поддържате котакт по между си , макар от разстояние.
И дано връзката ви се задържи още дълго.
Вярвай в него.
Успех и не се предавай.
ILoveYou1
11-13-2009, 20:20
Мн ви благодаря на всички за подкрепата. :-) Ще се опитам да бъда силна.Мерси още веднъж :)
Neftochimic
11-13-2009, 20:28
ти дам кърпичка ли искаш кво?
отивай с него, ако та иска, кво да направим ние, че за минава... оО
nicolepcd
11-13-2009, 20:33
Е, 5 месеца не са много :) 2 години са много, ама да не скачам на мойта история 8-) Нормално е да ти е мъчно, това няма как да го избегнеш. Няма смисъл да плачеш, сега му се радвай, пък като замине - тогава ще плачеш! А за забравянето - няма да те забрави, от 3 години сте заедно, няма как да те замени за друга. Айде, успех и пак ти казвам, 5 месеца не са много време... Пък и след тва връзката ви ще стане още по-силна :)
ILoveYou1
11-13-2009, 20:59
nicolepcd каква е твоята история :) ако искаш може да ми разкажеш на лично. :)
izlishna
11-14-2009, 09:59
Щом те обича както твърдиш, едва ли би прецакал една 3годишна връзка за няколко месеца ;) бъди силна.. това е просто препядствие на връзката ви :?
Ние като не се виждахме през 2-3 месеца, а от последната ни среща (края на май месец) не сме се виждали от 5 месеца и половина, скоро стават 6 (половин година). Така де вече е без значение, но моето лично мнение е, че не е за добро :)
BlueFace
11-14-2009, 11:10
Е нали ще се върне все пак :) Ако си поддържате връзка и любовта ви е силна ще издържите :) Но трябва да се надяваш да издържи 5 месеца без секс ,а ако ти изневери не сте били един за друг :) Както казаха по нагоре един си заминава ,друг идва :)
Прекарайте остатъка от времето си заедно и се опитай да не мислиш,че заминава.Пък нали има интернет,мобилни телефони-няма да изгубиш всякаква връзка с него все пак. :)
sunshinepp
11-14-2009, 12:57
ще се справиш..все пак съ 5 месеца.. :D и наистина използвайте времето докато не е заминал да сте заедно като за последно..тва ще са ви едни от най-хубавите мигове ..както и тези след като се върне, не ги пропилявайтее..
късмет :grin: :-)
deSireeE
11-14-2009, 12:59
В тази ситуация,в която си попаднала е много трудна и напълно те разбирам..Най-важното е да се докажете един на друг..и за обич и за доверие и т.н и вие сте го напраили,,което е още по важно!
Трябва да си силна,защото на този свят има неща от които боли,но и за които си заслужава.Щом сте си доказали обичтта един към друг и си имате доверие,бъди спокойна и не се питеснявай че ще те забрави,но за липсата немога нищо да ти кажа...защото това е нещо повече от основно в живота на един човек. :)
ILoveYou1
11-14-2009, 17:45
Ние като не се виждахме през 2-3 месеца, а от последната ни среща (края на май месец) не сме се виждали от 5 месеца и половина, скоро стават 6 (половин година). Така де вече е без значение, но моето лично мнение е, че не е за добро :)
плашиш ме :-o разкажи ми щом си го изпитала..промениха ли се чувствата ви? всичко ще ми е от полза.Искам да знам какво ми предстои ;(. Ако те притеснява да пишеш тук,пиши на лично.