IncHeTy
11-14-2009, 19:01
Здравейте! :-D На 12 съм,почти 13 и всъщност не целя нищо с темата,просто да си излея мъката или по-точно яда. Ще започна от самото начало. Майка ми започнала да има проблеми с баща ми още от началото на брака им,който е бил 7 годишен. 7 години майка ми е търпяла този .... боклук,ако мога да се изразя така,да и взима парите и да ги испива,да я удря,да я обижда,да и вика. Аз съм човек,за когото семейството и приятелите са най-важни. Обичам семейството ми да е в хармония,да цари идилия,представям си всички заедно щастливи и задружни,а баща ми обърка всичко. Майак ми решила да се разведе с него,след като го заварила пиян и с друга в леглото,в квартирата в която живеехме,понеже баща ми каза,че на майка ми родителите може би са причината да не се разбират,а и той ги обича,и те него. Говореше едно нещо,а правеше съвсем друго като се напие,или като излезе от къщи. Трошил е входни врати,повръщал е по стълбищата,стрелял е по полицаи,сега има телефонни сметки за плащане,но след като не си е сменил адреса те пристигат тук. 635 или 636 лева пристигна преди малко сметка от телефони,неплатени. През 2 седмици идва полиция да го търси,последните градове в които е обирал магазини бяха : Пловдив,Варна,София... От всички тези градове го търсят,и така ме е яд.. Дошъл е в града ми (няма да споменавам име),да пие по кръчмите а не е дошъл да ме види,говорим,че е дошъл от Варна.. Нямал пари,не му искам парите бе,да ме види поне.. Да не говорим,че не плаща издръжка,майка ми каза той да е добре не му искам парите,а съдията,човек който не би си позволил да нагруби,камоли да псува е казал : как може,каква жена,да не искаш издръжка за тоя боклук! :shock: . Чудя се какво да правя,дали да ми е тъжно за него,или напротив,да го мразя.. Все пак той е човекът който е спомогнал за това аз да съм на този свят,но.. Тук има едно голямо НО-той е и съсипал живота ми.. За портокола-майка ми сега има приятел който е 300 пъти повече баща от този... изрод. Приятелите ми са го виждали по кръчмите вечер,и по кафета сутрин,заприличал на клошар,цигари,алкохол та и май дрога. Обажда се 3 пъти годишно,ама без повод,никога не ми се е обадил за рожден ден,коледа,нова година... Веднъж ми се обадиха той и сестра му (леля ми) бяха толкова пияни,че дори плакаха по телефона и ме питат : сърдиш ли се лельо,ама да знаеш ние много те обичаме,той ми каза винаги ще те обичам каквото и да става и където и да съм,еми покажи го бе човек.. Може да съм ви отегчила с тези глупости,не сте длъжни да го четете,просто трябваше да си излея яда някъде,ако искате - коментирайте този човек.. :o :( :( :x :-x :booooomb: