View Full Version : Подаръци за родителите
antoaneta613
11-15-2009, 09:07
Здравейте! :) Вие подарявате ли подаръци на родителите си за Коледа или Нова година? Какви най-често са те и харесват ли подаръците родителите ви? Давайте идеи за подаръци :) :P
Като имам пари им купувам 8-)
Шефа им рече "Хайде де, пари нема, действайте!" 8-)
Миналата Коледа на майка подарих някъв парфюм, а на татко няква риза. Тая година без подаръци :lol:
deSireeE
11-15-2009, 13:04
Aми да,подарявам им,тази година също ще измисля нещо.Аз лично взимам дрехи,парфюми или други неща но с малко доизмисляне естествено.. :D :)
Да, купувам им :) Тази година майка ми си каза какво иска - блузка и шалче 8-) А на баща ми сигурно риза... или зимна шапка, още не съм решила :D
Blackfish
11-15-2009, 15:06
Ако имам пари им купувам, но тази година ще им взема нещо. (:
mimsssssss
11-15-2009, 15:42
купувам им :)
_mimi7y_
11-15-2009, 18:00
аз само на мама купувам щото баща ми не заслужава.. по принцип и купувам някоя дрешкаа нещо от което има нужда защото когато видя колко щастлива я прави този мой подарък ..чувството е незаменимо..
тази година сигурно ще и купя отново някоя дрешка само трябва да събера пари че съм обедняла нещо 8-)
Shadowsogirl
11-15-2009, 20:30
Копувах подаръци до преди три-четири години... Бях малко дете със левче джобни в четвърти клас, ама всс пак пестих, че да купя ва бабите, на дядо, на леля, на тати нещо... И накрая никой едно благодаря не каза, освен леля. Вече купувам сама на едната ми баба, защото тя е единственото останало нещо от майка ми.
Тая година подарък за Мишоранка - ще си купя нова преса, опне аз се щъм си балгодарна. Косата ми не чак толкова. XD
roshlichka
11-15-2009, 22:47
Ами попринцип се разминават само с коледна картичка :D
обачеее тази година съм измислила нещо.. всеки ден като съм на дск ще копувам ннещо по някоя вафла 3 в 1 шоколад или нещо такова и ще опаковам всяко отделно в котии и ще ги оставя под елхата.. ще падне голям майтап като ги отворят :grin:
криза е.. :-o
kalpazanka
11-16-2009, 06:01
Купувам им по нещо за всяка Коледа. Обикновено си отварям ушите широко, като сме на пазар. Онзи ден /пазарувайки в Билла/ мамчето си хареса една циклама и си каза, че ще си я купи по-нататък, така че подаръкът за мама е вече измислен. Остават тате, брадъра, баба и дядо. Баба се радва да я обзаведа с козметика /кремчета за лице, лосиони и т. н./, а дядо ... ми пак гледотийки от този сорт. Трудно ми е да преценя какво да взема за тате и брадъра. все пак има време да го измисля
Jumbie483
11-16-2009, 06:39
Преди всяка година купувах на всички, но тази година парите ми са ограничени и ще минат без подаръци.
aloveyou
11-16-2009, 07:08
Купувам им..
Най-често парфюми ( и на двамата ),риза (на тате) и блуза (на мама) и т.н.Откаквото имат нужда :-D
bloodymirror
11-16-2009, 08:35
Купувам им..
най-често парфюм..
абе каквото и да им купиш..
ще е от сърце! :)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Иначе когато имам пари се купувам когато нямам не... :D
ами винаги им купувам ама тая година с нещо малко ще се задоволят, че кризата ме удари и мене :-D На мама некво червило мисля да взема, на тате някакъв дезодорант :D ...айде на мама може и нещо друго, а за сестра ми - неква кукла по евтина...горе долу да ми стигнат 20,30 лв за тримата
danibebi
11-16-2009, 18:17
Еми аз не им купувам :lol: все пак те ми дават пари,аз не събирам :lol:
Миналата година им купих изсушени цветя във една ваза. Не мога да го обясня, но много го харесвам :) Те също :)
blue_ice
11-17-2009, 13:50
ами аз правя така.. купувам им мн хубава коледна картичка и написвам някъв закачлив текст, а някой път и някакво сувенирче или нещо подобно
billytalent
11-17-2009, 19:26
Купувам само на майка ми,защото ми е по-лесно да избера 8-)
на мама ще взема някакво парфюмче или нещо козметика
на тати...душ-гел,пяна за бръснене и още нещо...той на такива неща се кефи
първия ми баща...някакъв тЪп сувенир предполагам;...или нещо друго...зависи дали ще имам пари 8-)
alexandraloui
11-18-2009, 16:48
DevilWish
11-18-2009, 18:22
Подарявам естествено.За мен майка ми е най-важният човек в света. :) Подарявам й на Коледа, на рожденният й ден, на деня на майката :) Честно казано ако всеки ден и правя подаръци пак няма да е достатъчно . . :)
еми нее защото е криза бате :D то на мене никой не подарява пък какво остана аз ;D
тази година ще е наша снимка в рамка (остава само да се снимаме ;d )
майка най-много ги обича тия лигавите подаръчета предизвикващи сълзи :-o
криза е все пак :D
Ако имам пари им купувам :) Миналат година купих на мама една златна звездичка за герданче, а на бащата парфюм :) 100лв. дадох за тях :D Ама много обичам да правя подаръци :)
Аз да..
на майка ми обикновено и купувам някво бижуу..тя мн се радва :-D
на баща мии..помня,че последния подарък беше някъв часовник..
и той се кефеше там хаахах. . 8-)