View Full Version : Най-тъпата свалка която сте чували
Мисля, че от заглавието на темата е ясно!
Споделете най-малоумните опити за свалка, на които сте станали жертва/свидетели.
Моята любима е: "Толкова съм невероятно-турбо-уникално-готин, а приятелите ме ебават как неква кифла като теб ме мотае!!!"
Не се свенете - коментирайте!!!
mechtaq_za_teb
11-15-2009, 10:30
Споделете най-малоумните опити за сжалка, на които сте станали жертва/свидетели.
Моята любима е: "Толкова съм невероятно-турбо-уникално-готин, а приятелите ме ебават как неква кифла като теб ме мотае!!!"
:lol: :lol: :lol: Тая свалка кърти просто.... 8-) :razz:
По темата:в момента не се сещам сори :)
YaNcHeToOo
11-15-2009, 10:30
Как може от всички жени в залата, аз да говоря с най-прекрасната :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mechtaq_za_teb
11-15-2009, 10:32
Как може от всички жени в залата, аз да говоря с най-прекрасната :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Като го прочетох и се сетих: обичам те от тук до луната :lol:
soul1199
11-15-2009, 10:51
Споделете най-малоумните опити за свалка, на които сте станали жертва/свидетели.
Не се свенете - коментирайте!!! :lol: :lol:
SiNiStEr
11-15-2009, 11:05
Аз : Защо сме толкова еднакви ....
Той: Защото сме създадени един за друг :lol: :lol: :lol:
Lincheto
11-15-2009, 11:15
" Толкова си готина. И аз съм много готин, не мислиш ли? Ние трябва да сме заедно! " :Д;д
NaNa_SladuRana
11-15-2009, 11:22
" Имаш най-красивите очи на света...И не е ли прекрасно,че гледат само в мен" :lol: ужас много ги мразя нахаканите
cookie_master
11-15-2009, 11:56
штчкм :( :(
Сетих се за една:"Ммм,косата ти мерише на секс".Една приятелка ми каза,че така са опитали да свалят на морето :shock:
Грабна ме само като влезе. :razz: или тея за очите :o
Сетих се за една:"Ммм,косата ти мерише на секс".Една приятелка ми каза,че така са опитали да свалят на морето :shock:
WTF :D
lubomirky
11-15-2009, 12:28
Грабна ме само като влезе. :razz: или тея за очите :o
аз го знам 'още като те видях и разбрах, че ще правим скс'
PurpleDream
11-15-2009, 12:36
не знам, ама това е най- тъпата тема която съм чела...
golqmumnik
11-15-2009, 12:57
Аз бях,признавам си :oops: Но вече не ми се налага,щото съм много по-як пич 8)
щи скъсам пърдялника!
няма как да не клъвне 8-)
cookie_master
11-15-2009, 13:32
Аз бях,признавам си :oops: Но вече не ми се налага,щото съм много по-як пич 8)много ли лош :(
soul1199
11-15-2009, 13:44
щи скъсам пърдялника!
няма как да не клъвне 8-) :oops: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
" Толкова си готина. И аз съм много готин, не мислиш ли? Ние трябва да сме заедно! " :Д;д
:lol: :lol: :lol:
FancyGirl
11-15-2009, 14:10
Аз - (си играя с пръчка)
Той - Какво правиш с тази пръчка да няма да правиш баница?
Аз - Да
Той - А да ти помогна желаеш ли ?
Друг - от къде си ?
Аз - от Силистра
Той - а вие във вашия край сте така хубави или си само ти
Аз - хах незнам :oops:
Той - довечера ако желаеш да пием по бира
Той - Ще дойдеш ли ?
Аз - (1 усмивка)
Нещо такова беше...
ShawnMac
11-15-2009, 14:25
Аз - (си играя с пръчка)
Аз - Да
Друг - от къде си ?
Аз - от Силистра
Той - Ще дойдеш ли ?
Аз - (1 усмивка)
Нещо такова беше...
:razz: :razz:
izlishna
11-15-2009, 15:24
Харесваш ми адски много и само да се съгласиш да тръгнеш с мен ще ти подаря лаптопа и мотора си .. Ех кой да му каже, че : :smt007 > $
mucinkata93
11-15-2009, 16:09
Ох сещам се за един случей.. С братовчедка ми много се смяхме.. Бяхме навън, ама беше около 1 или 2 (вечерта) и е тъмно..
Той: Има едно слънце, което веднъж идва тук и то е от Добрич.. (т.е. мен)
Аз: Хаха.. Къде си виждал Слънце през нощта? :D
Много сме смели на това..
Това лятно също се натъкнах на нещо оригинално :D
Стояхме всички на една маса, но се познавахме едва от 1-2 часа.. (това беше лагер).. Едно момче стоеше до мен и телефона му звънна.. Той ме попита:
Може ли да мина през теб, за да се докосна до сребърната ти кожа..
И аз незнаех какво да кажа :D
Друго:
Той: Ти си Пепеляшка, само че с червена коса и без пепел :D
Това лято май си беше лято на изцепките де.. :D
Понеже бяхме на доброволска бригада и с братовчедка ми бяхме единствените момичета в нашата група (и почти цялата) сервирахме храната обед и вечер..
Той: Може ли една бира?
Аз: Ама аз не съм сервитьорка?
Той: Знам, аз само те свалям..
Аз: :D
Охх.. И други има, ама сега като се сетя чак ме е срам да ги разкажа.. :grin:
Аз - (си играя с пръчка)
Аз - Да
Друг - от къде си ?
Аз - от Силистра
Той - Ще дойдеш ли ?
Аз - (1 усмивка)
Нещо такова беше...
Хахаха :D :D В нашия край ест, че са хубави хаха :razz: :razz:
danibebi
11-15-2009, 16:41
OMFG :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Толкова съм тъп да се занимавам само с теб... ти си най красивото момиче на света сигорно е за тва,пък и по характер си те бива де" :razz: :razz: :razz: :razz:
Хайде и аз да си мина от реда.Съвсем наскоро ми се случи.Той още на първата среща ме гледаше постоянно.На втората среща ми каза,че много обича момичета с очи като моите.След това почна-Много си красива,аз ще те взема за жена,голяма си сладурана...Най-нахалното беше- "Ууу,аз ти се натискам,ти се дърпаш.Ще видиш ти,стига мъжа да е упорит,жената лесно се пречупва.Нали Инджи и тя така се дърпаше на Мехмет,ама му пусна накрая ".Аз му викам-Няма пък да се пречупя,тя Инджи е слаба ракия...и не се занимавай с мене,не ти прилича на годините( аз съм на 18, а той на 27 ).Е това е от мене.
mArMaLaDkA
11-15-2009, 18:50
^ Аз като казвам, че тея турски сериали не влияят добре на ничия психика...
FancyGirl
11-15-2009, 19:07
Стига с тоя Gumus бе ! ! ! :shock:
ТИ ТИ СИ ЯКА ТУПАЛКА,ДАЙ ДА ПРАВИМ ВЗЕМАНЕ ДАВАНЕ!
Не всъщност това е най-готината...
mArMaLaDkA
11-15-2009, 19:16
Гледаш и дразниш,пълниш и празниш,и от мойта чаша пиеш сега.
Даваш ли не даваш,ах че мръсница явно обичаш тази игра.
8-)
ДАЙ ГИ ДАЙ ГИ САМО ДА ГИ ВИДЯ ДАЙ ГИ ДАЙ ГИ ТЕЗИ СТРАШНИ ОЧИ!
Гледаш и дразниш,пълниш и празниш,и от мойта чаша пиеш сега.
Даваш ли не даваш,ах че мръсница явно обичаш тази игра.
8-)
Дай ги,дай ги,дай ги само да ги видяя :D
mArMaLaDkA
11-15-2009, 19:21
Не съм такова момиче! [-(
Не съм такова момиче! [-(
:< устоя на тупалка свалката?!Нвзмжн
mArMaLaDkA
11-15-2009, 19:25
:-|
moon_flower
11-15-2009, 20:27
Бях на море и си седя в лобито на хотела и гледам телевизия.
При което някакво момче пристига и ми вика : "Ти как се казваш?" И аз му отговарям.И той ми казва : "На колко си?" Викам на 15.(Беше преди 2 години)И той казва пак : "Много красиви зелени очи имаш,аз съм на 17,искаш ли да се качим в моята стая?" :lol: :lol:
ef4etyYy
11-15-2009, 20:35
При което някакво момче пристига и ми вика : "Ти как се казваш?" И аз му отговарям.И той ми казва : "На колко си?" Викам на 15.(Беше преди 2 години)И той казва пак : "Много красиви зелени очи имаш,аз съм на 17,искаш ли да се качим в моята стая?" :lol: :lol: :razz:
той: как се казваш?
аз: Ева
той: може ли да те изпратя, Ева?
аз: :shock: не мисля да си ходя :razz:
:booooomb: :booooomb: :booooomb:
roshlichka
11-15-2009, 22:26
спр забавни свалки :D
DiabolicalSoul
11-15-2009, 22:40
Харесваш ми адски много и само да се съгласиш да тръгнеш с мен ще ти подаря лаптопа и мотора си .. Ех кой да му каже, че : :smt007 > $Готин ли беше мотора?
и аз може да се навия........ :grin: :grin: :grin:
те свалките не трябва да са заучени.. :| като видиш даден индивид измисляш нова за нея 8-)
DiabolicalSoul
11-16-2009, 08:52
те свалките не трябва да са заучени.. :| като видиш даден индивид измисляш нова за нея 8-) и колкото по-трагичен е индивида, толкова по-малко мислене влагаш :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: и така се разждат бисери... :lol: :lol: :lol:
Хайде и аз да си мина от реда.Съвсем наскоро ми се случи.Той още на първата среща ме гледаше постоянно.На втората среща ми каза,че много обича момичета с очи като моите.След това почна-Много си красива,аз ще те взема за жена,голяма си сладурана...Най-нахалното беше- "Ууу,аз ти се натискам,ти се дърпаш.Ще видиш ти,стига мъжа да е упорит,жената лесно се пречупва.Нали Инджи и тя така се дърпаше на Мехмет,ама му пусна накрая ".Аз му викам-Няма пък да се пречупя,тя Инджи е слаба ракия...и не се занимавай с мене,не ти прилича на годините( аз съм на 18, а той на 27 ).Е това е от мене.
:shock: :lol: .... не ти завиждам 8-)
soul1199
11-16-2009, 10:37
При което някакво момче пристига и ми вика : "Ти как се казваш?" И аз му отговарям.И той ми казва : "На колко си?" Викам на 15.(Беше преди 2 години)И той казва пак : "Много красиви зелени очи имаш,аз съм на 17,искаш ли да се качим в моята стая?" :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :shock: :razz:
аз: що не си взех направо лап топ
той: гаджето да ти подари
аз: мм не не мисля
той: не ходиш с правилния човек т.е. мен
>> и аз изчезнах 8-)
Среща ме на улицата едно моме недоклатено и ме вика:"Искаш ли да ти направя свирка?"
DiabolicalSoul
11-16-2009, 14:49
Среща ме на улицата едно моме недоклатено и ме вика:"Искаш ли да ти направя свирка?"Каре ги тия момичета??? :grin:
izlishna
11-16-2009, 15:16
Харесваш ми адски много и само да се съгласиш да тръгнеш с мен ще ти подаря лаптопа и мотора си .. Ех кой да му каже, че : :smt007 > $Готин ли беше мотора?
Еми да беше хубав.. ;д Някфа Априлиа :D Дай пък щот е хубав мотора и да взема да му се вържа на комплексара ;д Слабо..
francheska9
11-16-2009, 16:07
той: момичета как се казвате
аз: не ти трабва да зн
той: а може ли да се запознаем
аз: не
той: мерси :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
moon_flower
11-16-2009, 16:14
той: момичета как се казвате
аз: не ти трабва да зн
той: а може ли да се запознаем
аз: не
той: мерси :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Това ми напомня за една друга... :D
Вървя си аз по Витошка и отивам да си видя гаджето.При което пристига някакъв мъж,ама видно на около 30 години и ми казва: "Здрасти,забелязах ти походката от далече и ми се стори,че си много интересно момиче. :lol: "И аз нищо не му казвам и продължавам да си вървя все така умислено,а той вече върви до мене и ми вика: "Аз съм (не си спомням вече как се казваше,да речем Ивайло).Ти как се казваш?"И аз го излъгах,че се казвам Ани. :D И той седи и ме гледа и ми разправя: "А скайп,нещо такова имаш ли?Да си початим някой път и да излезем."И аз викам: "Имам,но не го давам на непознати"И той най-нагло ми казва:"Ама аз не съм непознат,нали сега се запознахме.." :D И аз само го погледнах и му казах,че бързам да си видя гаджето и той се отказа. :lol:
AniChka37
11-16-2009, 20:01
"Чух, че едно ангелче паднало вчера от небето.. лошо ли се удари" :lol:
kidwestern
11-16-2009, 20:03
коментара ми е че имаш голям гъз.
DiabolicalSoul
11-16-2009, 20:04
Еми да беше хубав.. ;д Някфа Априлиа :D Дай пък щот е хубав мотора и да взема да му се вържа на комплексара ;д Слабо..еее аз съм момче и се замислих да се прежаля, я ти :lol: :lol: :lol:
DiabolicalSoul
11-16-2009, 20:06
"Чух, че едно ангелче паднало вчера от небето.. лошо ли се удари" :lol: еее това си ми е запазена марка ;)
kidwestern
11-16-2009, 20:11
"Чух, че едно ангелче паднало вчера от небето.. лошо ли се удари" :lol: еее това си ми е запазена марка ;)
слабо ме вълнува
DiabolicalSoul
11-16-2009, 20:13
слабо ме вълнуваче кой говореше на теб??? :smt075
kidwestern
11-16-2009, 20:17
всички
Neftochimic
11-16-2009, 20:18
браво, браво!
DiabolicalSoul
11-16-2009, 20:31
всичкиСъстояние близко до шизофренията :grin: :grin: :grin: :grin:
bananjanet
11-16-2009, 21:08
Аз : Защо сме толкова еднакви ....
Той: Защото сме създадени един за друг :lol: :lol: :lol:
+1 :grin:
Някаква кола и двама парцала вътре спира пред мен и аз бях с една приятелка. Слиза той единия и вика: Момичета познаваме ли се?
Аз: не..
Той: ама нещо много ми приличаш на някой. Искаш ли да се запознаем?
Аз: не
Той: мерси..
Влезе в колата и вика на тоя до него: Не стана, братчед! 8-)
или пък:
"На това май му се вика любов от пръв поглед.. не мога да спра да си мисля за теб!" :lol:
и разни други клишета от нета.. ;д
mArMaLaDkA
11-16-2009, 22:32
^ Още една русенка...
Като свински вирОс се навъдиха в тоя форум. 8-)
lubomirky
11-16-2009, 22:36
'ще правя секс с теб, ако гледаш бебето след това.' - мармаладдд
mArMaLaDkA
11-16-2009, 22:37
^ Но в крайна сметка това беше евтин номер, за да му покажа, че секс нЕма да има. 8)
Оф, Рони, Ронииии :D Недей с тоя свински вирОс, че как не умрях не знам :D
А иначе по темата .. Не е точно свалка .. нещо много му се бях разсърдила и той с дни вече ме преследваше ..
Той: Прости ми .. :(
Аз: За какво ??
Той: Еми че те обичах .. Офф чакай бе, обърках :D
И най-нагло ми вика "Ай дай пак .. Прости ми .. " :shock: Ама го обичам, ко да напрая :D :-) :-)
ef4etyYy
11-17-2009, 13:08
вървя си сутринта по Витошка на път за даскало и някой ме спира, аз се обръщам и гледам някфо момче седи и ми се пули...
аз: ДА?!
той: казвали ли са ти че си много хубава? айде да излезем? кой хотел предпочиташ?
аз: :shock: :shock: :shock:
:razz: :booooomb:
myNameIsImmortal
11-17-2009, 14:22
те свалките не трябва да са заучени.. :| като видиш даден индивид измисляш нова за нея 8-)
;-)
Tutmanik
11-17-2009, 14:31
Един казал на най-добрата ми приятелка: много хубав кучешки зъб имаш :D И си мислел че и прави комплимент,пък тя много се обидила.
LoveRetroMusic
11-17-2009, 14:33
най-тъпото заглавие, което съм виждала. 8-)
един преди 2-3 дни ми каза: "Махни си чантата да ти видя хубавото дупе", при което аз просто побеснях и понеже бяхме на светофара се разбързах да пресеча, при което той се развика: "Недей толкова бързо, че направо ми стана". А се познавахме от няма и 2 часа :lol:
^ Още една русенка...
Като свински вирОс се навъдиха в тоя форум. 8-)
И какво?
Пречат ли ти? :lol:
mArMaLaDkA
11-17-2009, 22:16
^
Не ми пречат бе, радвам им се. Дишай спокойно и прибери ноктите.
bossychick
11-17-2009, 22:53
оо мъжете просто могат да бъдат малоумни понякога :D аз кви тъпотии съм чувала от сорта на "винаги съм търсил точно теб" "обичам те още от преди да те познавам",имаше един много нагъл в една дискотека вика ми "ае да си ходим" или пък идва някъв турбо селтак и ни вика на мен и на една приятелка да отидем на тяхното сепаре,викам нене добре си ни е тук и тоя веднага "дееба и надутите курви дееба" хахаха секви простотии мн ме забавляват :-D
bilqnavod
11-18-2009, 14:36
"Ти да не се уплаши, маце?" От един строеж едни селяни ми го подвикнаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LoveRetroMusic
11-18-2009, 14:43
"Ти да не се уплаши, маце?" От един строеж едни селяни ми го подвикнаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
селяни вика. :smt104 :smt120 :smt119 :smt103
bilqnavod
11-18-2009, 17:38
Селяни от село, кво не разбра?
oNthEmaX
11-18-2009, 17:39
ще ми станеш ли гадже
(казано от 20 годишен на момиче с което излиза за 1 път)
Thefrostless
11-18-2009, 17:41
Гледам :
Той :'' Виж , обръснах си мустака заради тебе , сега повече ли ти харесвам ''
revolver
11-18-2009, 17:47
Аз (на четири водки):Случай са маце ,ти си много готина и аз съм готин и ти ама много ме кефиш,искаш ли нещо туй онуй(не помна какво казах след туй-онуй)
Тя:Ебахти шамара :booooomb:
kombarka
11-18-2009, 18:15
Не е мой лаф ама..
- С теб ще отида и на края на света.
- А би ли си останал там?
:lol:
Някакъв ме спира и ми вика:
- С тебе кога ще излезем ь?
- Утре?
- Ама сериозно ли??
- Не бе лъжа те.
Харесваш ми адски много и само да се съгласиш да тръгнеш с мен ще ти подаря лаптопа и мотора си .. Ех кой да му каже, че : :smt007 > $
++
:lol: :lol:
Tajnomomiche
11-18-2009, 21:46
xxxxx
GossipGirl89
11-18-2009, 23:18
"Аре в нас да гледаме филм" съм го признала за най-банално от всичките :D
Иначе и това с "Като видя баща ти трябва да му благодаря, че е създал толкова прекрасно същество като теб"...
И "Вярваш ли в любовта от пръв поглед или да мина пак?"...
Сещам се и за:
Той: Имаш невероятни очи
Аз: Да, само дето са малко по-нагоре 8-)
А един път както си вървим с една приятелка към дискотеката и няква групичка от момчета имаше на тротоара и единия идва към нас и ми препречи пътя, след което ме попита "Можеш ли да правиш шпагати", в отговор на което получи "Не, но мога да изпратя много солидни поздрави на майка ти" :D
psychopath
11-20-2009, 04:27
много хероин има в тая тема... 8-)
Аз: Да, само дето са малко по-нагореЕ тва е много култово! :D
и на мен ми се е случвало :lol:
а очите й наистина бяха много яки...зеУени
пс- като ти видях аватара се сетих, че искам да си изгоерим хранопроводо с пичи сок 8)
свалих ли те? или да те почвам с тупалките? :D
IrRePlAcEaBlE
11-20-2009, 14:29
ХаХа много хубава темичка, доста се посмях! :lol:
Ето малко и от мен:
Миналата седмица като бях на кафе с една фр. и бармана идва при нас и ми вика: "Знаеш ли, че съм ти навит?" :razz: :shock: И аз: "А ти знаеш ли че не ме интересува?!! " 8) 8)
Това за "яката тупалка" ми се налагаше да се сблъсквам многократно с него през лятото...
А и също любимо ми е "Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?" :lol: :lol:
ще ми станеш ли гадже
(казано от 20 годишен на момиче с което излиза за 1 път)
същото само че беше 19 годишен :lol:
Той:Не мислиш ли,че е време да се превърна в бъдещия зет на баща ти?!
Аз:Надявам се говориш за онова далееечно бъдеще,когато внуците ми ще забиват гаджета с оригинални лафове :-o
Той:Айде да ми направиш една услуга :)
Аз:Каква?!
Той:Докато сме на море се прави на моя приятелка,защото оная мърша пак ще се вкара в няк'ви филми,че искам да съм с нея ...
Аз:Хах,да бе ... Успех ... !!!
Той:Е добре де ... Щом настояваш и след като се приберем може да продължим с лъжите 8-)
Той:Снощи те сънувах и осъзнах,че с теб ще сме страхотна двойка!!!
Аз:Наистина ли?!Супер!!!Значи довечера ще сънуваш някой епизод на "От местопрестъпленоето" :grin: И утре да кажеш дали Хорейшио ме е разкрил :P
ХаХ все едни такива дълги обяснения давам на тия псевдо свалячи :-D 8-) :oops:
kidwestern
11-20-2009, 16:17
Селяни от село, кво не разбра?
чуй ме внимателно
ТИ СИ СЕЛЯНКА
kidwestern
11-20-2009, 16:18
Той:Не мислиш ли,че е време да се превърна в бъдещия зет на баща ти?!
Аз:Надявам се говориш за онова далееечно бъдеще,когато внуците ми ще забиват гаджета с оригинални лафове :-o
Той:Айде да ми направиш една услуга :)
Аз:Каква?!
Той:Докато сме на море се прави на моя приятелка,защото оная мърша пак ще се вкара в няк'ви филми,че искам да съм с нея ...
Аз:Хах,да бе ... Успех ... !!!
Той:Е добре де ... Щом настояваш и след като се приберем може да продължим с лъжите 8-)
Той:Снощи те сънувах и осъзнах,че с теб ще сме страхотна двойка!!!
Аз:Наистина ли?!Супер!!!Значи довечера ще сънуваш някой епизод на "От местопрестъпленоето" :grin: И утре да кажеш дали Хорейшио ме е разкрил :P
ХаХ все едни такива дълги обяснения давам на тия псевдо свалячи :-D 8-) :oops:
кефиш ма
DisturbiaV
11-20-2009, 16:31
Вашите поне са очи в очи,а моето 8-) Дремя пред компютъра и получавам пълномощно от човек,които не знам и поприцип приемам,за да видя кой е дали го познавам и ако не го махам и какво става
Аз:Познавами ли се?
той:аз теб да,ти мен не,но много скоро ще бъда нещо повече
аз:ти в ред ли си бе :shock:
той:ще накарам приятеля ти да се изпари и ще видиш,че винаги си била за мене
аз:ае остави ме намира ти си бахти и идиота
и от целият чат ми стана ясно,че е от моето училище и вървял след мене :shock:
GossipGirl89
11-20-2009, 16:32
много хероин има в тая тема... 8-)
Аз: Да, само дето са малко по-нагореЕ тва е много култово! :D
и на мен ми се е случвало :lol:
а очите й наистина бяха много яки...зеУени
пс- като ти видях аватара се сетих, че искам да си изгоерим хранопроводо с пичи сок 8)
свалих ли те? или да те почвам с тупалките? :D
хаха като чуя "тупалка" и няма как да не се сетя за култовото "ти, ти си яка тупалка дай да правим вземане-даване" :D
prelastenata
11-20-2009, 21:11
Кожата ти ухае страхотно..! - той, аз: И кво трябва да направя? , той: Да ми дадеш да ти пипна дупето!
Тва в дискотека тва лято, направо се потресох хахахах , обади логика тоя. :razz:
http://www.collegehumor.com/article:1793201
Sa6iTyYy
11-21-2009, 15:23
ша ти пълна задника с любов :D :D
и тва за филмите са е случвало..ама мойта си е искаш ли у вас да прайм бързи и яростни :grin:
ScarletBite
11-21-2009, 17:37
Действието се развива по телефона.
Той: Просто не знам какво ми става, не мога да спра да мисля за прекрасните ти очи...
Аз: Аха.А какъв цвят са прекрасните ми очи? 8-)
... 10-секундна пауза ...
Той: Ми, не мога да се сетя сега, но знам, че бяха големи и светли.
Аз: Ами ти поне веднъж да беше погледнал в тях...
ScarletBite
11-21-2009, 17:43
Също култови са "Познаваме ли се отнякъде?", "Абе аз съм те виждал някъде!", "Здрасти, как сме" и "Хей, как ти е името?"
Много често се случва някой да тръгне да плямпоти нещо, но аз да си слушам музика и като осъзная, че говорят на мен, изваждам слушалките и поглеждам въпросително. :D
OneDayInNewYork
11-21-2009, 17:45
"здравей може ли да се запознаем"
аз обикновенно отговарям: няма ме в момента.. афк
:razz:
ef4etyYy
11-21-2009, 17:58
Много често се случва някой да тръгне да плямпоти нещо, но аз да си слушам музика и като осъзная, че говорят на мен, изваждам слушалките и поглеждам въпросително. :D и аз така :lol: :booooomb:
Той:"Голяма си симпатяга, ама имаш един недостатък"
Аз:"?"
Той:"Недостатъкът ти е, че не съм ти гадже"
хах тотално ме заби..
Krisiity
11-21-2009, 18:59
ние ходим ли ... щот аз незнам.. :grin: :grin:
"здравей може ли да се запознаем"
аз обикновенно отговарям: няма ме в момента.. афк
:razz:
култовата скайп фраза: здрасти аз съм пеньо :razz: :razz: :razz:
имах преди време някакво подобно съобщение по скайп.. ама не помня как точно беше.. някъв ме беше зел на подбив.. нещо от типа на
zdrasti dadoha mi tvoq skaip kazaha mi 4e si nogo qka az sam joro ot pernik i sam nogo gotin iska6 li da se sreshnem
(беше малко по-дълго де.. и извинявам се ако съм сменил някои от 4ките и 6ците с нормални букви или ако не съм допуснал достатъчно правописни грешки)
моя отговор беше "пич ти не си добре.. прегледай се" :D :D :D :D
"Еййй! Как сиии?" Познато? :lol:
Джоуиииииииииии :grin:
Neopitom3na
11-21-2009, 21:02
Здрасти.. как сии..? (тип Джоуи от приятели) или пък мяуу :D :D ..
Оня ден в колежа, седя си аз на един компютър и си пиша домашната.
Ставам да си я изпринтирам и едно момче :
- Ти от къде си?
аз - хмм, и го отминах. След малко той пак
- ама кажи ми моля те, ти от къде си?
аз - От Българияяя!
той - Ауу, аз познавам мн хора в колежа от България, мн хубави момичета има там ;д
Аз - ахаа, найстина ли? аз познавам много малко. Кажи ми име на някое момиче от България
Той – Миии САРА :shock: :-D
Аз - ахааа, да знаеш вярвам ти !
Той - ок ок, но ако ми кажеш твоето, вече ще знам поне едно :-D
xxSaShEtOxx
11-22-2009, 16:17
Знам една гръцка песен :P е кулотвата фраза. Отиваш при някое момиче и няма как да не се верже 8)